Adventskonkurrence: Valgfri damesneakers fra Packyard

Markeret som annonce, da præmien er sponsoreret.

Glædelig 3. søndag i advent ♥

Altså det er jo egentlig lidt skørt, at vi ikke har gjort det tidligere. Men af og til kan man ikke se skoven for bare træer og således har jeg aldrig tidligere slået pjalterne sammen med den sneakers pusher, jeg er gift med. Altså i andet end privat forstand. Eller jo, han har delt en ønskeliste og lidt skififs (han er – ret skal være ret – skiekspert før sneakers-pusher) her på domænet, men ingen af os er tidligere kommet på at lave en konkurrence sammen. Før nu.

Men hvilken bedre måde at fejre 3. søndag i advent på end ved at udlodde et par lækre sneaks til én af jer? Jeg kan ikke komme i tanker om nogen i alle tilfælde. På billederne kan I se mine tre favoritter blandt de dame-sneakers der er på hylderne i Packyard nu, men vinderen må vælge frit mellem hele sortimentet.

 

Julegaveguide til ham

Har du svært ved at finde på julegaven til manden/en af mændene i dit liv? Så har jeg lovet at tippe om at Packyard har en ret genial og udførlig gaveguide lige her. Skulle det være en gave til ham der er til sne eller outdoor? Eller skal den vælges ud fra pris? Var det noget med økologisk herreundertøj? Eller en mande-mavetaske? Der er det hele ;)

Vind valgfri sneakers fra New Balance, Adidas, Karhu m.fl.

For at vinde et par valgfri dame-sneakers fra Packyard fra mærker som New Balance, Adidas, Karhu med flere, skal du blot lægge en kommentar herunder, hvor du linker til de sneakers du ønsker at vinde samt hvilken størrelse, du ønsker dig. Se hele udvalget af sneakers til piger her.

Præmien har en værdi af op til 1.600 kr.

Konkurrencen løber til på onsdag d. 18. december kl. 12.00. Jeg trækker en vinder umiddelbart derefter og denne får direkte besked via mail.

(Visited 5.597 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

851 Kommentarer

 1. Tak for endnu en flot konkurrence, kære Emily. Elsker New Balance og dit mørkerøde valg er også mit. Har aldrig prøvet deres nyere modeller, så krydser så meget fingre for at kunne svæve på en burgundy sky :-)

 2. Fedt! Ejer kun et par sneakers og det er alt for lidt!
  Ønsker mig New Balance W991 BBL BURGUNDY i str 39 ?

 3. Jeg har længe ønsket mig modellen W990 GL v5 i grå fra New Balance, men den har det med at forsvinde inden jeg får fat på den (som den også er gjort på hjemmesiden).. Så hvis ikke det kan blive den, så synes jeg denne kunne være et lækkert alternativ (i str 39): https://packyard.dk/w991-kkp-black-pink
  Krydser fingre for at være den heldige af sådan en lækker konkurrence – står nemlig og mangler hverdagssko! ?

 4. Jeg tror jeg ville gå lidt ud af komfortzonen og vælge disse: https://packyard.dk/zina-boot-sand-suede-nubuck
  Jeg synes, de er super cool, og har jeg mon også set dem på dig på et tidspunkt? Og så minder de lidt om en opdateret version af buffalo støvlen jeg aldrig fik som barn ;)
  Jeg er en 40,5. E

  God 3.advent til dig :) <3

 5. J’am det skal selvfølgelig være et par New Balance sko. Mine platfødder – som ovenikøbet også har knyster, glider altid lige ned i en New Balance sko – uden problemer. Det er en fornøjelse :-)
  Str. 37.5 passer perfekt.

  https://packyard.dk/w991-gl-grey

 6. https://packyard.dk/w990gl5-grey-castlerock Jeg ønsker mig de helt klassiske New Balance 990 i grå og i str. 39!

  I øvrigt; min kæreste er lige flyttet til København pga. job(jeg bor stadig selv i Århus) og bor kun 2 minutters gang fra Packyard, så han har flere gange hevet mig derind for “lige at kigge”. Fed og hyggelig lille butik! Din kære mand så jeg også, men jeg følte mig lidt fjollet, da jeg tænkte “at ham der ved jeg da hvem er, fordi jeg følger hans kone på Instagram og læser hendes blog”, så det holdte jeg for mig selv ??

 7. Jeg har aaaaaltid ønsket mig disse, men de er umulige at støve op, andre steder end hos Packyard. De ville være helt perfekt, når jeg til foråret skal have en lille pige og forhåbentlig gå København tynd med barnevogn ?
  https://packyard.dk/w991-gl-grey
  Glædelig jul✨⛄️?

 8. Selvom der er frit valg på alle hylder, så har jeg også forelsket mig i de hvide sneaks, som du selv har udvalgt! Den blå og gule detalje kommer til at gå godt til brune stænger – til sommer. Javist er det drømmetænkning med brune ben nu! Men man har vel lov at drømme lidt på en gråvejrs dag :-).
  https://packyard.dk/zx-torsion-cloud-white (En str. 38, hvis jeg skulle være så heldig ;-))

 9. Av for søren, en god konkurrence! Du har virkelig giftet dig godt, må man sige. Jeg gad virkelig godt vinde New Balance W991 GL i en størrelse 39.

  God 3. søndag i advent til jer alle tre <3

 10. Jaaaaaaaa og jubiiiii dem her ihttps://packyard.dk/w991dgs-dark-grey-beige i str 39❤️

 11. Glædelig jul ❤️ Det kunne være dejligt at lægge New balance WXS90TXB BLACK ROSE MINT str. 40,5 under træet ?

 12. Jeg ville elske at vinde de her sneakers i str. 38,5 (ca.) da jeg har termin med min lille pige på selveste juleaftensdag. Jeg mangler sådan nogle gode barselssko så jeg kan trave de københavnske gader rundt (med lidt stil, en alt for kold vintermorgen).

  https://packyard.dk/w990gl5-grey-castlerock

 13. Jeg ville elske dem her i str. 38,5. Jeg har termin med min lille pige på selveste juleaftensdag, og mangler sådan nogle barselssneakers som jeg kan trave rundt i, alt for tidligt om morgen i de Københavnske gader (med lidt stil)

  https://packyard.dk/w991-gl-grey

 14. Ville elske at vinde disse seje Adidas I str 36 2/3 ?????❤️ Glædelig jul ??

 15. Årh kunne så godt tænke mig disse i størrelse 40 – hvor er de bare møghamrende skønne.

  Krydser alt hvad jeg har :-)

 16. Oh, de lækre karhu fusion 2.0 chocolate torteblue fogi str. 39 ville gøre mine fødder glade ?

 17. Uuh altså, kunne virkeligt godt tænke mig dem her i str 39 ??? Og jeg skal da vist liige tjekke den der gaveguide ud også

 18. Krydser fingre for at vinde er par fine sneakers, som også står øverst på min ønskeliste :-)

 19. Sikke et skønt samarbejde! Argument: som nystartet portvinsdrikker og (jf. Potter-bøgerne) tilhørende Gryffindor-kollegiet, ville jeg elske at iføre mig de dertil matchende bordeaux New Balance. https://packyard.dk/w991-bbl-burgundy
  Glædelig jul til jeres lille familie, jeg nyder at læse med. ♥️

 20. Efter en lang barsel er mine yndlings sneakers næsten helt gået til, så ville blive så glad for et par nye seje sko til de fremtidige mange ture. Især disse er virkelig fine synes jeg:
  FUSION 2.0 CHOCOLATE TORTE BLUE FOG, KARHU (str 38)

 21. Jeg drømmer om de seje Karhu fusion 2.0 til barnevognsturene i str 39 og farven chokolade torte Blue Fog ?

 22. Der er jo så mange fede at vælge imellem ?. Har dog længe haft et godt øje til W991DGS i Dark Grey beige, str 37,5 ??

 23. Fantastisk adventsgave! Disse ualmindelig flotte sko, som du også selv har fremhævet, ville pynte og gøre de ufattelige mange (og til tider ganske kedelige) turer med barnevognen meget mere komfortable :) I størrelse 39 — tror jeg (mine fødder efter graviditeten har ændret sig).
  https://packyard.dk/w991-bbl-burgundy

 24. Kan ikke linke, af en eller anden mystisk grund, men er vild med de burgundy new balance sko i str 38. De er godt nok fede!

 25. Det er jo SÅ god en idé! :)

  Der er ret mange fede sneakers!! Jeg ville have linket til de overfede Garment Project-støvler, men de er desværre udsolgte, så jeg tyer til en anden favorit https://packyard.dk/w991-kkp-black-pink som man aldrig går galt i byen med. Hverken i bogstavligste forstand, i overført betydning eller i størrelse 37,5 :D

  Glædelig jul <3

 26. Hvor er der mange fede sneakers! Jeg er inkarneret stilet-entusiast og har først inden for de seneste par år fået øjnene op for sneakers. Jeg kan jo ikke rende i stiletter allevegne! Jeg trænger til en større sneakers-garderobe, og disse – i størrelse 41 – ville være SÅ fede at have: https://packyard.dk/wsx90txb-black-rose-mint

 27. Den her er fin, hvis den findes i str. 41. https://packyard.dk/w991-kkp-black-pink
  Min indre teenage-jeg græder lidt over, at packyard tilsyneladende kun har sko op til str 40 til kvinder (i hvert fald på dem jeg kunne lide). Så jeg håber, at det er løgn og at ovenstående findes i min størrelse. ☺️

 28. Hvis jeg vinder vil jeg elske athttps://packyard.dk/w991dgs-dark-grey-beige str. 39 lå under juletræet:)

 29. Jeg har allerede været forbi butikken og købe et par gaver til min bror og nevø. Super mange fine ting og god service, og så synes jeg det er vigtigt at købe lokalt og støtte de mindre butikker i stedet for at gå i Magasin eller købe i de store online butikker ?. Disse sneakers er så fede ❤️. Og bruger str 36.
  https://packyard.dk/w991-kkp-black-pink

  God jul til jer alle tre!

 30. Åh den er svær! Jeg tror faktisk jeg ville blive glad for dem alle sammen <3 så jeg tror jeg vil sige at jeg ville sige ja tak til hvad som helst, helst NB eller Adidas :)
  Har så tit tænkt på at jeg skal forbi butikken <3