Den bedst tænkelige morgen

Jeg har en smule ambitioner i retning af Troels Kløvedal, der handler om at gøre alle mine morgener på denne jord poetiske og dejlige. Både fordi det er rart at starte dagen på en fin måde, men også for at minde mig selv om, at jeg altså selv bestemmer, hvordan min dag skal starte. I en eller anden udstrækning i alle tilfælde.

Og selvom det er noget, jeg for det meste formår at håndhæve og værne om, så var fredag morgen i sidste uge særligt dejlig. Jeg havde inviteret et par håndfulde af de damer, jeg holder allermest af i min branche i anledning af min skolancering og når man tilsætter yndlingsmorgenmad (inklusiv croissant selvfølgelig), blomster, god energi, latter og ja, selvfølgelig flotte sko, så kunne det godt ligne opskriften på en drømmemorgen i min bog. Der manglede bare et par hundehvalpe og måske en lille yoga-session og så havde jeg været i himmelen ;)

Det går i øvrigt så strygende med ‘mine’ sko, tusind tak til de af jer, der har købt dem, bliver så stolt over at I kan lide dem. Håber sådan at I bliver mindst lige så glade for dem, som jeg er og at de vil smykke jeres fødder og glæde jeres øjne hele sommeren ♥

Skulle i være interesserede, så finder I skoene her og der er fri fragt og fri retur, så er man i tvivl om størrelse, så er man ikke fanget.

Jeg synes de er meget true to size. Eneste note er at de er til den normale/brede side, så har man en meget smal fod, kan man evt. overveje at gå en størrelse ned. Selv er jeg vild med det ‘loose’ snit (jeg har jo også valgt det) og synes de er som at have en behagelig (og flot!) træsko på ;)

Foto: Luka Roné

(Visited 2.572 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hvor er du dygtig og sej! Jeg er vild med de gule ? Fortsætter de med at blive produceret, eller er det en slags engangsforestilling, som stopper når de er udsolgt? :)