Mine sko

Flattered x Emily Salomon

At få lov at designe sin helt egen sko. Det var både en drøm, der gik i opfyldelse, men, viste det sig, også lidt af en udfordring. For når man har helt frie rammer, hvad vælger man så? Sandal, støvle, stilet? Ruskind, stof eller glat læder? Spids eller rund snude. Og hvad med farver?

Det er en spændende, men også vanskelig øvelse at holde sig for øje, både hvad man selv godt kan lide, så man er tro overfor sig selv og sin egen stil, men også har in mente, hvad man tror andre vil synes om.

Men da jeg mærkede efter i maven, var jeg ikke i tvivl. Det skulle være en slip-in med en lav hæl. I brændte farver – karrygul og bordeaux, en i klassisk sort og så en ‘joker’ som I for nogle måneder siden, fik lov at vælge ‘farven’ på. Valget stod mellem leopard og zebra og det endte med at sidste fik flest stemmer. Synes den er blevet så flot.

I kan se mere her hos Flattered, hvor skoene også kan købes.

Skoene er – for mig – den perfekte sommersko, sådan en jeg altid selv pakker i kufferten og til sommerferien. Og som også fungerer langt ind i sensommeren og det tidlige efterår.

Tilpas afslappet og alligevel så pæn at den går til alting. Den er god til lige at dresse denim-shorts’ne lidt op og den lange kjole lidt ned. Præcis som jeg kan lide det ♥

Min slip-in er inspireret af utallige rejser. Særligt sommerens ture til diverse stranddestinationer. Skoen passer perfekt både til en afslappet surftur ned langs kysten i Californien (eller ved Vesterhavet) eller til en chic og hyggelig tur til Sydfrankrig.

Det er også den perfekte overgangssko til sensommeren og tidligt efterår, fordi den er afslappet og cool men samtidig tilføjer den en særlig detalje til enhvert outfit. Brug skoene med dine yndlings cut-off’s og en t-shirt med print eller med en flowy, feminim kjole for et mere edgy look.

Jeg håber, at I også synes om mine sko ♥

(Visited 4.168 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Hvor er de smukke! Jeg elsker items, som både kan dresse op og ned – helt perfekt! Jeg kan klart se dine referencer til sol og sommer, og jeg ville elske at tøffe rundt i dem i Marokko i næste uge. Tillykke med skoene!

 2. Waou meget smukke sko:-)
  Du har altid så god en smag:-)
  Vil lige kigge nærmere på dem.
  En skøn weekend til du og gemalen:-)

 3. Så fedt for dig at de kommer i så mange varianter, Emily! Desværre er modellen overhovedet ikke noget for mig så jeg springer over denne gang :)

 4. Skoene er slet ikke mig, men jeg glæder mig til at spotte dem i gadebilledet og se andre chicks style dem :-)

 5. Såå fine, du har mange talenter.
  Jeg bliver altså også nødt til lige at spørge, hvor den fine ankelkæde er fra?
  Bedste sommer hilsner Ninett :)

  1. Tak hvor er du rar <3 Den er fra et marked i Thailand. Købte den for mange år siden og bruger den hver sommer :) Klem og god weekend

 6. De er super fede ! Efter at have sovet på valget mellem zebra og bordeaux, tror jeg sgu, at jeg giver den gas og tager zebra ???

 7. Hvor er de bare super fede, alle farverne ?

  Må man derudover også spørge hvor den lyse ternede kjole er fra? ☺️

  1. De er til den brede side over foden (synes det er rart, sådan lidt som en træsko, en flot træsko ;)) og ellers true to size. Kram

 8. Jeg synes de er SÅ flotte! Jeg er vild med den bordeaux, men må vente på den kan købes i min størrelse igen☺️

 9. Har købt de zebrastribede og glæder mig i den grad, til postbudet ringer (forhåbentlig kun 1 gang ;))

  1. Jaaa, håber du bliver lige så glad for dem, som jeg er <3

   Haha... krydser fingre mht postbudet ;) Klem