Lidt mere om mit skodesign + jeres hjælp

Kan I huske, at jeg inden jul fortalte lidt om, at jeg er ved at designe noget man kan have på fødderne? Ovenfor kan I se mit moodboard. Og skoene – for ja, det er sko, kommer til sommer. Glæder mig som et lille barn! Det er lige akkurat den slip-in jeg altid har manglet. Flatterende (og benforlængende!), med en anelse højde og alligevel afslappet. Håber sådan at I også vil kunne lide den ♥

Sådan noget er en lang proces og de har været i støbeskeen siden august sidste år, men nu er de endelig ved at være færdige. Altså det vil sige designet er næsten på plads. Vi mangler lige de sidste tilretninger OG så har jeg også brug for jeres hjælp. Skoene er kommer nemlig i fire farver/materialer. Og mens de tre af dem er valgt og fastlagt, så vil jeg blive så glad, hvis I vil hjælpe mig med at vælge den fjerde.

For skal det være zebra eller leopard? Stem nedenfor ♥

powered by Typeform
(Visited 4.294 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

40 Kommentarer

 1. Glæder jeg mig meget til at se og købe. Håber også at der er nogle af skoene som ikke har en hæl der er højere end 2-3 cm( måske ligesom mine Sofie schnoor klassiker) det ville jeg virkelig elske. Jeg kan ikke gå i hæle højere end det og så håber jeg komforten er helt i top også:) men det er jeg ikke i tvivl om at du ikke også prioriteter højt:) glæder mig til at se dem. Knus fra Tanja

  1. Yay! Håber du kan lide dem :) Det er ‘kun’ et par sko, men som så kommer i fire forskellige farver/materialer. Der er en lav, men chunky hæl på :) Klem E

 2. Ej måske er det bare mig, men jeg kan overhovedet ikke se nogle sko i dit moodboard? :D

  1. Haha… nej ingen sko. De forbliver en hemmelighed og overraskelse frem til lanceringen. Så det er mere farverne og stemningen ♡ Kram Emily

   1. Ah, jeg læste det som, at man også burde kunne se skoene! Haha. Jeg forstår nu :) men dejligt med ben-forlængende slipons. Det har mine 155cm godt af ;)

 3. EJ hvor jeg glæder mig til at se de færdige sko!! Jeg har stemt på zebra – synes også leopard er drøn-flot, men det print findes jo over det hele, hvorimod zebra er lidt sjældnere at støde på. Uanset hvad det ender med, er jeg helt sikker på, det bliver super godt!??
  God dag☀️

 4. Til det moodboard ville jeg klart KLART sige zebra.
  Leo er lidt mere fancy og frækt.. passer ikke helt ind i moodboardet :-)

 5. Helt klart zebrafarvet. Leopard støder man på mange steder på både sko, tøj og tasker osv. Jeg glæder mig til at se dine sko:-) Og overvejer om jeg mon skal have nye sko til sommer…

 6. Zebra! Det har mere kant. Leopard ? er for brugt, og har i mine øjne fået et lidt billigt udtryk.

 7. Elsker Leo-print og synes, at det er SÅ meget dig, så det har jeg stemt på :) Og så tænker jeg i mit stille sind, at der sikkert (forhåbentlig) også kommer en rosa/lyserød :D

 8. Helt klart leo ! Så kan vi bruge dem til alt det Leo vi har i forvejen OG så er Leo bare mere lækkert klassisk og ekslusivt ;-)

 9. Klart zebra, der er så mange sko med leopard ( selvom jeg også elsker dette ) Spændende – jeg er på ! ?

 10. Zebra er der lidt fornyelse ved, leopard har været fremme i utrolig lang tid. Var for flere år siden på et hotel, hvor der var en kvindelig gæst, hvor alt hvad hun havde på var leopard, tøj, strømper, sko, tasker, hat, briller, øreringe/ smykker, tørklæder, kufferter. Vi kaldte hende leoparddamen.