Kjole og sko til nytår

Vi skal holde nytår i Cervinia i Italien og selvom det, dér på alpetoppen, højst sandsynligt bliver en ret stille og rolig affære (og forhåbentlig uden for meget fyrværkeri, som jeg er skrækslagen for efter en raketulykke), så vil jeg altså alligevel gerne føle mig lidt festlig og fin på årets sidste aften. Hvis der er en ting ved nytår, jeg er fan af (altså udover champagne og lækker mad og alt det bittersøde ved sådan en afslutning), så er det undskyldningen for at dresse lidt op og hoppe i noget glitrende.

Så i kufferten til Italien pakker jeg en dybrød læbestift, et par glimmersko med chunky hæle (reklamelink), så jeg kan danse i dem hele natten (eller mere realistisk til kl. 01.00 sharp, så jeg kan indvie det nye år på ski 1. januar) og en drøm af en gylden slå-om-kjole (reklamelink). Elsker jo wrap dresses da de både er super flatterende og samtidig så nemme og behagelige.

Er så nysgerrig. Hvordan skal I fejre nytår og hvad skal I have på?

(Visited 5.099 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Min kæreste og jeg flyttede sammen i sommers, så vi skal for første gang fejre nytår sammen i vores fælles lejlighed :) Vi har inviteret 12 gode venner, så det bliver trængt, men uden tvivl hyggeligt!

  Jeg skal have en smuk mørkegrøn kjole fra Vero Moda på, og lyserøde veloursandaler med glimmerhæl fra &Other Stories..

  God dag!

 2. Lyder skønt med nytår i Italien, inkl. sne og ski!

  Jeg skal holde jul med min kæreste, bare ham og mig. Vi har bestilt sushi og lagt champagne på køl.
  Jeg regner med at skulle have en sort H&M-kjole på og et par høje sølvstiletter. Helt utroligt så hurtigt 2017 er gået!

 3. Jeg skal holde nytår i Paris med min kæreste og glæder mig helt vildt :)
  Planen er at vi skal vandre en del rundt i byen, så outfittet bliver nok ikke den klassiske kjole, men mere noget med sorte jeans og en fin blazer, tror jeg.
  Tror vi vil følge din plan med at stoppe dansen ved 1-tiden, så vi kan få lidt ud af smukke Paris d. 1. januar også ;) God jul og godt nytår herfra.

 4. Hjemme. Med 8 voksne og 6 børn i alderen 0-13. Det bliver festligt og kaotisk. Kjolen er fra Önling og lige købt i dag.

 5. Min kæreste og jeg holder vores 7. nytårsaften sammen i går. Vi skal ud til en flok af hans venner og kærester i Aalborg. Nytårsaften bliver dog knap så festlig i år, da jeg er gravid og skal drikke sodavand :-D .. Glæder mig til at fejre denne aften med dem, da vi har gjort det i så mange år nu. Næste år bliver nok mere dæmpet og med familien omkring os :-)

  Jeg har lige købt en lang mesh kjole med det smukkeste mønster på fra Vero Moda. Den kan nemlig bruges både juleaften, nytårsaften og til hverdag bagefter ;-)

 6. Indtil jeg så dette indlæg, var jeg i håbløs mangel på et nytårsoutfit.
  Jeg må indrømme, at jeg blev utrolig inspireret; jeg har faktisk netop klikket den gyldne slå-om-kjole hjem!
  Nu mangler jeg bare sko..Det er lige før, at jeg må blive en ren copycat og vælge de samme skønne glimmer-sko som dig. Guld og lilla glimmer og altså en herlig kombination.

  Jeg er midt i en eksamensperiode, så jeg skal blot fejre nytår med min kæreste derhjemme med hjemmelavet kransekage og massere af bobler. Tosomhed kan nu også noget.

  Nytår i Cervinia lyder fantasktisk! Må du få en god jul og et lykkebringende nytår :)

  Hilsen Signe

 7. Det lyder som en hyggelig aften og ikke mindst 1. Januar! ? Min kæreste og jeg skal holde sammen med tre andre vennepar ude på landet hvor det ene par bor. Så jeg håber også vi slipper for alt for meget fyrværkeri ?

 8. Wauw, du kommer til at ligne en glitrende stjerne!
  Og det er nemlig rigtig, Nytår er sådan en god aften at glitrer lidt ekstra på :-*

  Jeg skal fejrer nytår med min kæreste, hans søskende og deres børn i år, så det bliver også stille og rolig, med god mad og de bedste mennesker!

  Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal have på, da budgettet ikke er det største i denne måned (puha, hvor kommer man hurtigt til at købe alt for mange gaver og andre december-ting, hihi), men mon ikke også det er fint at bruge en gammel kjole fra gemmerne.

  Rigtig god jul og et godt nytår til dig. Kram :-)

 9. Hvor er de altså bare fantastiske, de sko! Geniale til nytårsaften – og resten af året, når hverdagen trænger til lidt glimmer ;)

  Vi holder nytår for en masse venner her på matriklen, og lige pt. har jeg styr på absolut intet, bortset fra, at vi skal have sliders i hobetal, haha! Hopper i den mest fantastiske kimono (vil bruge den som kjole, så håber ikke den går op, haha!) og lige så vidunderlige stilletter. Det skal nok blive en dejlig aften!

  Knus

 10. Jeg er også blevet fristet af en slå-om-kjole, så det bliver outfittet i år.

  Cervinia er et skønt ski område – fantastisk I skal starte året dernede. Heldigvis har jeg selv fornøjelsen af at skulle derned i uge 9.

 11. Jeg skal holde nytår på en strand i Rio de Janeiro, så jeg skal i hvidt – sådan er reglen nemlig i Brasilien. Har indkøbt herlig (meget let!!) hvid sommerkjole med masser af glimmer, og håber det ikke bliver så varmt, at jeg dropper den til fordel for noget meget løsthængende ;)

  Godt nytår!

 12. Det lyder skønt med nytårsski! Jeg skal holde nytår i hvid uniform, skal nemlig have nattevagt på hospitalet, hvor jeg arbejder. Men det er nu helt ok, har til gengæld fri i julen:-)

 13. YAY hvor dejligt at I har lyst til at dele hvad I skal lave og hvad I skal have på. Så hyggeligt at læse om ♡ Rigtigt godt nytår (og jul) til jer søde piger!

 14. For første gang i 4 år skal min kæreste og jeg være gæster til nytår. Vi bliver en venneflok på 12 i min venindes og hendes mands super lækre penthouse-lejlighed med den vildeste udsigt over Aarhus. Vi har bestilt 4-retters menu, og der er købt rigeligt ind af drikkevarer. Det bliver simpelthen så skønt ikke at skulle tænke på noget som helst – ud over tøjet ;) Jeg tror, det ender med en glimmernederdel (som jeg i øvrigt lige skal have klikket hjem), en eller anden form for top (nok en skjorte eller festlig t-shirt) og så fuld gas med glimmerneglelak og glitter på øjnene.
  Ih, hvor jeg glæder mig – og jeg som ellers ikke bryder mig så meget om nytår. Er nemlig også selv pænt bange for fyrværkeriet… Så nyder nok udsigten inde fra lejligheden :P

 15. Vi skal holde nytår i Paris ❤️ Efter 5 år i en lejlighed med udsigt over Aarhus er vi nemlig flyttet i hus. Det er et gør-det-selv-hus, så vi er ikke helt klar til nytårsløjer hjemme endnu.

 16. Min mand og jeg holder nytår for 7. år i træk oppe nordpå hos min bedste veninde og hendes franske familie, som bare er de skønneste mennesker. På grund af de franske aner er der altid fokus på lækker mad og gode drikkevarer – bon appetit! Der er næsten altid enten escargot eller østers som en del af menuen. Og vi synger altid både den franske og danske nationalssang til midnat. Jeg skal have den smukkeste dybgrønne vintage kjole på fra Temperly og nogle skønne brændt orange stiletter.

 17. Jeg skal holde nytår i sommerhuset, bare mig og min kæreste, og en masse god mad, vin og champagne. Jeg glæder mig helt vildt! Også til brunch og tapas dagen efter, og til lange gåture i forhåbentligt smukt frostklart vejr :)
  Outfittet bliver nok ret casual, da vi er enige om at droppe det “fine” tøj til fordel for de bløde sweatre og lune uldsokker :)