How to: Sommertoppe om efteråret

Jeg synes det er synd og skam at pakke alle de fine sommertoppe væk, så snart de lunere tider (eller manglen på samme) går på hæld. Derfor kan jeg godt lide at finde måder at strække deres levetid på. Kig med i videoen og se et nemt trick til hvordan sommertøjet bliver vinterkompatibelt.

Ps. Flere videoer fra TV-Salomon her.

 

(Visited 2.746 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Hvilken størrelse har du rullekraven i? Har hørt at Rosemundes størrelser er lidt skøre :)

    1. Jeg har den i en 36 og synes den er ret true to size, måske til den lidt lille side. Kram E

  2. Hej,
    Så fint!
    Hvor er den slå-om-bluse fra? Altså den du skifter til i midten af videoen?

  3. Jeg er ret sikker på at det er fra Pico. Jeg har lige købt det i 4 forskellige farver ?