Min hverdagsmakeup

Det skal være nemt og hurtigt og ikke kræve for mange redskaber eller dikkedarer. Min hverdagsmakeuproutine that is. Her er den trin for trin og inklusiv de produkter jeg sværger til for tiden. Og hele molevitten tager under 5 minutter :)

(Visited 6.204 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Megafin video! Efter din anbefaling (for noget tid siden) købte jeg også mascaraen, og jeg er helt vild med den! Jeg tror snart jeg er igennem 8 :-) Men jeg synes den tørrer ret hurtigt ud og skal udskiftes, oplever du også det?
  Og så ville jeg bare lige høre hvilken shampoo + balsam du bruger? Har læst alle dine hårindlæg, men hvad bruger du for tiden? :-)

  1. Tusind tusind tak. Har det på præcis sammen måde. Bruger dem også lidt for hurtigt. Eller ja, som du oplever så er det som om de ‘dør’ lidt hurtigt ud. Men den er til gengæld så god den første måned, at det (for mig) vejer op for det.

   Jeg bruger Purely Professional (på 6. år snart), Conceived by Nature, Oribe og Rudolph Care. Men måske det snart er på tide med et nyt hårindlæg :)

   Kram Emily

 2. Så fin video Emily men øv kunne ikke finde blushen fra Nars i København i weekenden. Måske det har været en sommer edition men vil helt klart prøve nogle af de øvrige produkter. God dag fra Tanja

  1. Hej Tanja, ih hvor ærgerligt. Håber ellers du havde en god tur herovre? :)

   Jeg købte min i Sephora i Magasin. Måske du kan være heldig at finde den online ellers?

   Tusinde tak og i lige måde. Kram Emily

 3. Dejligt med lidt inspiration til nogle nye, nemme produkter! Må jeg spørge om hvilken farve du har din Mac eye brows i?

   1. Tusind tak for at du tog dig tid til at svare! ☺️ Du er nemlig ikke den eneste med de famøse overplukkede 90’er bryn og jeg synes det kan være så svært at finde nogle øjebrynsprodukter der ikke tegner dem alt for markeret op, så tak! ??

 4. Ps: har lige kikket på Nars også men farven er der ikke. Vil du lige se hvad den hedder. Jeg synes nemlig det var noget med Alice :)

  1. Den hedder nemlig Alice og er fra deres Charlotte Gainsbourg-kollektion :) Dejlig I havde en god tur! Knus

  1. Jeg har købt dem i New York, men man kan vist også finde dem på eBay :) Klem E

 5. Tak for fin inspiration!

  Det kunne være dejligt med en litse over produkterne (og ville nok også afhjælpe nogle af spørgsmålene;-))

  Er der navn/farve på blushen?

  God dag!

  1. Hej Susanne,

   Men synes jo det er hyggeligt at svare jer ;)

   Farven på blushen hedder ‘Alice’.

   Knus

 6. Og hvilken farve er din Maybelline highlighter (og hvordan tænker du om farven)?

  Og hvad med din læbepomade – har den et farvenavn?

  På forhånd tak for hjælpen;-)

  1. Den hedder 002 og er god hvis du har lidt farve. Er du lysere i huden, så nap 001 :)

   Læbepomaden er i farven Simply Rose.

 7. Du er sørme så smuk! :-)
  Hvilken farve er din Maybelline Concealer? Jeg har prøver både nude og light og kan ikke rigtig finde ud af, hvilken der passer bedst ;-)

  Kram Stephanie

  1. Hvor er du flink. Tusind tusind tak :) Den er Nude, den synes jeg er pænest til min hudtone. Klem Emily

 8. Nu fandt jeg lige nogle af dine skønhedsposts om farvet dagcreme (eller hvad man nu skal kalde det) og kan se, at jeg deler fuldstændig holdning med dig i forhold til type af dækning ? Kan se, at du både har anbefalet Glossiers Skin Tint og Nars’ Radiant Tinted Moisturizer. Hvilken af dem synes du mon bedst om? Eller har du en helt tredje anbefaling mon? Jeg er ny på tinted dagcreme-området, så labber dine tips i mig ?
  Mvh Mette

  1. Helt klart Nars’! Den er genial. Intet mindre. Har stadig Laura Merciers tinted moisturizer til gode, men den er folk også helt vilde med. Klem E

 9. Ja, den er jeg også stødt på, men kan ik’ se, at den bli’r forhandlet nogen steder i DK og tør ik’ købe over nettet, når man ik’ ved, hvilken farve man skal ha’ ?
  Men tusind tak for tip og hurtigt svar, jeg må ud og finde Nars’-cremen med det samme ?!