7 skønhedsfavoritter

Noget af den sminke, skønhedspleje og andre små mirakelmagere på badeværelseshylden, der får mit selvforkælelseshjerte til at banke lidt hurtigere for tiden.

Jeg er især oppe at køre over læbeprodukterne, som har gjort lockdown lidt festligere. Nå, ja og concealeren. Har på en eller anden måde levet et halvt år, uden en concealer til under øjnene, men manner, hvor ser jeg meget pænere og mere vågen ud med.

Har I, meget apropos, set den trend, hvor (19-årige) beauty influencere, laver fake mørke rande under øjnene? Kan ikke helt finde ud af, om det er en hyldest til eller en hån af alle udmattede småbørnsmødre. Det bliver ikke en trend, jeg skal prøve af i alle tilfælde ;)

7 skønhedsfavoritter

Reklamelinks: 

 • Bath & Shower Wash Sweet Harmony Vanilla fra Tromborg. I min jagt på lækker badesæbe (blandt andet beskrevet her), har jeg – blandt andet –  købt denne og det er som at tage bad i dessert. På den gode måde. Bliver helt glad og føler mig meget forkælet.
 • Creme Masque Vernix fra Biologique Recherche. Denne her creme/maske (man kan bruge den som begge) er magisk. Intet mindre. Min tørre vinterhud slubrer den i sig og jeg kan ikke mindes en vinter, hvor den har været gladere. Biologique Recherche kan man kun købe hos saloner og behandlere (herhjemme) og jeg kan varmt anbefale Dare to Care, hvor man kan få kyndig rådgivning (og byens bedste ansigtsbehandlinger, når man må den slags igen) i de gode, men også meget aktive produkter.
 • Lipgloss i farven Cherriefra Nilens Jord. Smukkeste lipgloss i den helt rigtige farve (hvis I spørger mig), sådan my lips but better, meget naturlig. Og så er den hverken klistret eller tyk, men giver alligevel lidt sund shine.
 • Rouge Coco Flash læbestift fra Chanel. Fik den anbefalet af Maya Yoon (følg hende hun er lidt af en beauty whizz OG mor til den sødeste dreng, jævnaldrende med Kurt) i farven ‘Jour’ der siden var udsolgt alle vegne, så endte med at købe den i den lidt mørkere, kirsebærfarvede ‘Instinct’ og den er såååååå smuk. Både i fuldfarve, men især hvis man bruger den som lipstain hvor man dupper ganske lidt på læberne og derefter fikserer og blander op med lidt læbepomade. Selve læbestiften giver både god farvemætning, shine og fugt.
 • Dry Shampoo Translucent fra Matas Striber. Denne her kunne meget vel ende med at blive mit Årets skønhedsprodukt 2021. Den er gennemsigtig, Svanemærket, uden aluminium OG så gør den det den skal. Og uden at klistre eller tynge. Elsker den. Punktum.
 • Revival Masque fra Environ. Peeling-maske der fjerner døde hudceller og stimulerer huden, der syner klarere og jævnere efter brug. Lidt som at få et nyt ansigt. Den kaldes ‘Facelift in a bottle’ blandt beauty-nørder og jeg er tilbøjelig til at være enig.
 • Touche Éclat fra YSL. Den behøver nok ikke nærmere introduktion, tryllepennen, men efter at have brugt alternativer de sidste par år (ikke et bevidst fravalg, fik bare lyst til at prøve noget andet), er jeg tilbage ved denne vinder af en concealer/highlighter og det er gået op for mig, hvor meget jeg har savnet den. Alt fra konsistens, dækkeevne (den er ret let) til applikator passer mig bare godt. Jeg har den i farven 2/Ivory.

 

(Visited 4.552 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Hej Emily
  På insta skrev du at du sværgede til tromborgs mineral foundation. Hvilken farve bruger du? For tror jeg skal prøve den nu:-)
  #jegerblevetinflueret

  1. Haha… jeg bruger Vanilla og Favourite, førstnævnte vinter og sidste om sommeren og så mikser jeg dem i overgangsperioderne. Håber, du bliver lige så glad for den, som jeg er. Kram E