Vi med plaid

arken4

cardigan Inwear// jeans Selected Femme// boots Anine Bing// sunglasses Prada// bag Saint Laurent

Jeg holder forfærdeligt meget af lange, hyggelige cardigans og kan godt lide, at man næsten føler, man er pakket ind i en plaid, når man begiver sig ud i vinterkulden.

Billederne her er taget ved Arken i Ishøj i stiv kuling i fredags. Glemmer altid hvor fint et museum det er (kuling til trods) og kommer der aldeles for sjældent, men må altså lige anbefale jer at tage et smut derud nu. Der er nemlig både Gerda Wegener, som er særligt interessant hvis man har set eller planlægger at se Den danske pige og så er der en virkelig flot udstilling med franske Niki de Saint Phalle.

english2lyse

I really like long, cosy cardigans and the fact that you almost feel like you’re wrapped in a blanket, when being outside during freezing February.

These pictures are taken outside Arken Museum of Modern art which I can really recommend if you are in Copenhagen or nearby. They have a beautifully curated Gerda Wegener and Niki de Saint Phalle exhibition at the moment.

arken1arken8arken7arken3arken2arken5

indlægget indeholder affiliatelinks

 

(Visited 2.197 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Jeg er vild med din cardigan! Den ser virkelig varm og lækker ud.
    Jeg har aldrig været på Arken, men det kunne da være, jeg skulle tage et smut forbi derude næste gang, jeg er i København :)

  2. Jeg er med i “vi med plaid”-klubben, måske vi kan få et broderet klubmærke til vores plaider? Lidt som Pink Ladies i Grease, bare med mere uld..