Suede ‘n’ stripes

casual3

jacket Anine Bing// tee Nørgaard// jeans Selected Femme// boots Bianco// bag Saint Laurent

Jeg prøver at leve op til mit tøjforsæt om at gå mere i rødt og når det kan gå hånd i hånd med yndlinge som stribede bluser og den klassiske ‘uniform’, så er det en smal sag. På den lidt mere vovede konto har jeg også lige klikket en rød kjole hjem, som jeg tænker skal med til Bali til marts. Ai ai ai hvor jeg glæder mig!

Og som om det ikke var nok, så skal jeg på en sviptur til Bangkok allerede i starten af marts, hvor kjolen måske også kunne komme med. Det er godt nok ikke ferie, men det bliver fantastisk alligevel, er jeg ganske sikker på.

Ps. Ja, jeg trænger meget til at blive klippet og farvet. Er på sagen ;)

english2lyse

I try to live up to my clothing resolution about wearing more red and when it can go hand in hand with wardrobe favorites such as a striped tee and my classic ‘uniform’, it’s easy peasy. On a more daring note I’ve just ordered this red dress which I intend to bring on our trip to Bali in March. 

casual5casual1casual4casual6

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

(Visited 1.637 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Wauw tror lige jeg blev forelsket i dit look. Hvad plejer du ca at give for dine jeans, de der er nemlig super lækre? Er selv lige gået fra mit naturlig meget, virkelig meget blonde hår, til en på pakken lys kobberfarve, den blev i stedet en flot rødbrun. Hvad er din helt naturlige hårfarve? Hov, skal jo også huske at spørge om hvad din tee har kostet, synes de laver de fedeste striber.? Rigtig god dag til dig :)

  1. Tak Helene :) De her kostede ca. 600 kr, men jeg har også både dyrere og billigere… Lyder fint med håret omend det ikke var hensigten ;) Min egen farve er den du kan se i bunden/de øverste 15 cm.
   Den har kostet ca. 250 kr. og ja, helt enig, de er virkelig et hit. Mange gange i lige måde :)

 2. Wuhu! Jeg er tosset med din plan om at gå mere i rødt! Synes også der var begyndt at være liiiidt meget sort, hvidt, gråt og blåt på dine outfits ;-) du har virkelig gennem 12, 13 og 14 inspireret mig meget til at gå i forskellige mønstre og farver. Mens de sidste par år har du været en stor inspiration til at få styr på en basis garderobe. Så tak for begge ting, jeg har allerede sat mig for at have mindst en farvet ting på i morgen.

  1. Haha… ja, jeg er nok blevet lidt kedelig her på mine gamle dage, men vil prøve at balancere det lidt fremover ;) Tak for de pæne ord og så dejligt hvis jeg kan inspirere lidt. Kram

 3. Hvor er det et skønt tøjforsæt; at gå mere i rødt. Det kunne mange lære noget af, for rødt er bare så pænt, jeg er selv ekstremt dårlig til at gå i rødt, men det giver bare et mørkt outfit et helt særligt præg, når der blandes lidt rødt ind. :)

 4. Wauw, skøn jakke!! Men jeg fik da noget galt i halsen, da jeg så prisen…. Please fortæl mig, at du ikke har spenderet 7500 kr. på den…..;-)

  Men ok – den macher tasken;-)

 5. wauw, er så vild med Anine Bing og prøver desperat at spare op til noget tøj derfrra.. dejligt at se dig i det og er lidt spændt på om læderbukserne er derfra- drømmer om at par fra hende nemlig,

  hav en dejlig dag

  1. Ja jeg er også kæmpe fan og har netop også sparet op til jakke og bukser som jeg har savlet over længe. Og de lever (indtil videre) op til forventningerne :) Klem