Ginsberg og fake lam

ginsberg4

Nå, men når man har fået ny trøje (efter mange års craving) og er glad for den, så må man gerne have den på flere dage i træk ikke? Det praktiserer jeg i alle tilfælde og det gjorde det meget nemt at trække i tøjet efter træning og styrtebad (elsker det ord!) i morges.

Og så lige til noget helt andet. I går aftes var vi inde at se The Revenant og den var virkelig god. Og meget flot. Men også så barsk og voldsom, at jeg sad og spjættede i biografsædet og led med Leonardo (og holdt mig for øjnene). Og den sidder stadig i mig i dag. Helt inde under huden. Kan virkelig anbefale den, dog ikke hvis det man har brug for, er en afslappende feel good film.

Ps. Er så småt ved at være up to date med at svare på kommentarer igen. Bare lige til de af jer, der havde spurgt om noget i Små ting m.m. :)

english-med-grey21

Well when you’ve got a new sweater (one that you’ve craved for years) and really crazy about it, it’s ok to wear it every day right? That’s what I’m doing at the moment and it makes it very easy to get dressed in the morning ;)

And then to something completely different: I watched ‘The Revenant’ yesterday and was really amazed by how beautiful it was. And brutal… I suffered with Leonardo and had my hands up in front of my face half of the time. It really got under my skin and I can’t shake it off today. I can really recommend it, but NOT if you’re in the mood for a light feel-good-film.

ginsberg7

Læbestiftprojektet går i øvrigt godt og jeg føler mig lidt ekstra fin og girly (på trods af ikke særlig girly outfit). Håber også det går godt, hos de af jer der leger med :)

english2lyse

The lipstick challenge is working out fine so far btw I feel a little more put together and girly even when wearing something not that girly and that’s a very good thing in my book. I hope it’s fun for those of you who have accepted the challenge as well :)

ginsberg1

 

(Visited 3.384 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

  1. Uh nu lokker du ;) Ja, det kunne måske godt være en mulighed på et tidspunkt. Klem E

  1. Den er fra ADPT. men er fra sidste sæson, men måske du kan være heldig at finde den på udsalg :) Kram Emily

 1. Jeg ville faktisk også gerne se “The Revenant”, så det kunne da godt være, at kæresten skulle lokkes med i biografen i weekenden.
  Du ser hamrende fin ud, og det klæder dig med farve på læberne :)

  1. Den er så god, men ja også virkelig barsk. Bare så du er forberedt :)

   Tusinde tak <3 Klem

 2. Orv, det ville ellers være godt til dig med en lang page – som det lidt ligner på første billede :)

  1. Ih det får jeg helt lyst til at kaste mig ud i… Hmmm… må lige overveje lidt dog, det er jo ikke sådan lige at fortryde omend det selvfølgelig vokser ud igen. Kram Emily

 3. Haha! Din beskrivelse af, hvordan din biografoplevelse var, da du så The Revenant var meget lig, hvordan min var ;) Jeg så halvdelen af filmen, imens jeg holdt mig for øjnene og periodevist kiggede mellem mine fingre. Men helt enig i, at det er en fantastisk film med så smukke scener.

  1. Åh jeg led sådan undervejs. Og var faktisk en lillebitte smule sur over at min kæreste havde taget mig med ind at se den. Indtil bagefter hvor jeg måtte erkende at den virkelig var fantastisk på trods af brutaliteten. Klem

 4. Hej Emily!
  Tak for dit svar i det andet indlæg. Det lyder som noget der gjorde rigtig ondt! Godt du ikke slog hul på hovedet (Puh, det lyder helt slemt på skrift). Dejligt du er i bedring!
  Kh
  Emilie

 5. Enig! Jeg tilbragte en stor del af filmen med mit tørklæde foran øjnene ;) Tænker i alles fald, at Leo da må modtage den Oscar i år! :D

  1. Åh godt at høre at jeg ikke var alene om at være lidt pylret undervejs. Og ja, den må han have! Klem

 6. Den læbestift gør det virkelig godt; hvor ser det fint ud. Ih altså, hvem der bare havde modet til at bruge læbestift, måske endda til hverdag ;)

  1. Det er faktisk en Sephora jeg har på her, men ikke en liquid, så den må jeg da vist hellere få fingre i næste gang jeg er der. Tak for tippet :) Klem

 7. Det er en virkelig fin jakke! Og er det mon en Monstera plante i baggrunden? Hvordan har den fået SÅ store blade?

  1. Det er det nemlig :) Den er 1,5 gammel og jeg har passet den GODT ;) Ej vi bor også meget lyst med store vinduer på begge sider og det kan den tilsyneladende godt lide :) Klem

 8. Hej Emily :) Du viste sådan en smuk sort blonde kjole (og meget smuk på dig også) i dag på din snapstory – hvor er den mon fra?

  Mvh Katrine

  1. Den er fra Ganni. Blå blonde med sorte ‘blondestriber’ henover, SÅ pæn <3 Og tak :) Kram

 9. Nej hvor er jeg misundelig på din kæmpe monstera plante! Jeg tror slet ikke, at min gider blive så stor

 10. Kære Emily,
  Jeg er ret vild med dit koncept med “ugens udfordring” og i særdeleshed vild med den læbestift, du har på på disse billeder! Den er så fin til dig! Vil du mon dele navnet på den? :-)