Små ting

brunch mad & kaffe

{Brunch hos Mad & Kaffe}

Avra hvor var sidste uge god. På trods af lige vel mange regnvejrscykelture… For Drømmemanden kom hjem fra Japan, Penny var ekstra nuttet (troede ikke det var muligt) og alt var i det store og hele ret herligt. Og vigtigst af alt føler jeg endelig, at jeg er ved at være helt ovenpå efter hjernerystelsen sidste år. Det var godt nok en voldsom omgang…

Når man har det fint, glemmer man nok lidt at være taknemmelig over ens helbred (og hvorfor skulle man egentlig også det), men efter den omgang er jeg virkelig blevet opmærksom på, hvor glad jeg er for at være sund og rask igen.

Denne uge står udover det sædvanlige på middag på Den Franske Ambassade fredag og kæmpe tøsebrunch herhjemme søndag, glæder mig sådan til begge dele. Og også til bare at hænge ud med min kæreste og nyde at han er hjemme igen og færdig med at kommentere X-Games for denne gang.

english2lyse

Some of the little things that made the past week feel sweeter. A delicious brunch at ‘Mad & Kaffe’, stealing your bf’s new sweatshirt, beige nails after months of wearing nothing but dark red, pretty flowers on my desk, watching X-Games all weekend as my boyfriend was commenting, a tasty and visually appealing tea, a new cacti for the collection and some very, very good bread (it tasted like melted butter, warm bread and sour cream) at Amass restaurant. 

nike sb sweatshirt

{Når ens kæreste får en fed, men for lille, sweatshirt og man arver den}

essie sand tropez

{Beige negle efter månedsvis med mørkerød}

blomster buket

{Den sødeste, lille buket på mit skrivebord}

xgames

{De her herlige herrer, der har stået for weekendens underholdning og dækket X-Games på DR3 på fornem vis. Især ham ude til venstre ;)}

te

{Jeg har drukket og prøvet en masse te i forbindelse med sidste uges udfordring og særligt denne, er jeg blevet glad for. Måske også pga. emballagen…}

kaktus

{Ny kaktus i samlingen}

amass

{Det her brød på Amass, det smagte som om, der både var indbygget smør og creme fraiche i og jeg kunne have spist 10}

 

(Visited 2.870 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Sikke en masse dejlige ting! Du inspirerer virkelig til at gøre lidt ekstra ud af det hele :-)

  1. Nej de gjorde det altså også ekstra flot denne gang, synes jeg. Så godt :D Knus Emily

 2. Hej søde Emily – sikke en rar uge, du har haft!

  Jeg har et lidt skørt spørgsmål: nogle gange er der outfit billeder af dig, fra din lejligheden. Eksempelvis her: http://emilysalomon.dk/2016/01/15/god-weekend-3/.

  Mit spørgsmål er; hvordan får du dit kamera til at fokusere? Jeg tænker, at du bruger en 1.8/50mm linse med timer. Jeg kan simpelthen ikke få mit til at fokusere? Den gør altid baggrunden skarp og forgrunden (mig) uskarp.

  Jeg håber, du forstår mit spørgsmål.

  Du må have en skøn mandag (og nyde din kaffe).

  KH Thit

  1. Hej Thit, jeg bruger en fjernbetening og så har jeg fast enkeltpunktsfokus, som jeg sætter efter hvor jeg står :)
   Tak og i lige måde. DU kan tro kaffen bliver nydt :) Klem

  1. Ja, det er altså også et hit, men man skal være klar på at stå lidt i kø, hvis man vil spise der i weekenden, så tag den tykke frakke og huen på :) Klem

 3. Haha, den der teindpakning er da også lige til at forelske sig i – og så lyder indholdet endda også lækkert. What’s not to love? :)

  Forstår godt, hvis du smiler lidt ekstra stort over at kigge tilbage på ugen der gik. Det er virkelig nogle glade og oplivende små ting! Kan man lokke et navn på den neglelak ud af dig? Har drømt om lige præcis den farve lidt for længe nu :b

  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Hej Emily!

  Det ser ud som en rigtig god og dejlig uge! :) Jeg er lidt nysgerrig – hvad kom hjernerystelsen af?

  Kh
  Emilie

 5. Sig lige TAK til din kære kæreste.. En stor grund til at én som mig overhovedet ser X-games (Især når jeg ikke skal på ski igen i år… grrrr…) er altså de gæve drenge! ELSKER at være i deres (drenge-) univers i en hel weekend og drømme mig væk til at være en hardcore cool snowboarder :)
  Sad sågar med en veninde lørdag aften og så Xgames.. hvad giver du os?…

  1. Har fluks sendt din kommentar videre til ham :D Så dejligt at du skriver det! KRAM <3

  1. Hahaha…. kender det SÅ godt fra når jeg er ude at rejse ;) Hun var bare ligesom ekstra meget i hopla og sådan helt ‘lægge-hovedet-på-skrå’ og se cute ud hele tiden <3 Kram