God weekend

friyay6

Yippie så ringer klokken ind til weekend lige om snart og ikke et sekund for tidligt, hvis I spørger mig. Jeg ser frem til et par dage med masser af hyggelige venindeaftaler, gåture med mit lille sneuhyre, genlæsning af denne bog, til at få gjort min hue færdig (måske den også skal have en pompom?) og til at slappe af generelt.

Men inden alt det skal ske, vil jeg først nyde en fredag aften helt solo (har lige sendt min kæreste til Japan på ski) med et glas rødvin, X-Faktor, hyggebuks og hjemmelavet pizza. Og Penny på fødderne. Åh det bliver godt! For selvom jeg allerede savner ham helt vildt, så tror jeg nu engang på, at det er meget sundt at være lidt alene af og til. Og at det tilmed er sundt at savne.

Jeg kigger ind søndag med en update på ugens udfordring og frisurebilleder :)

God weekend allesammen <3

english-med-grey21

Friyay! It’s almost the weekend and not a second too early if you ask me. I’m looking forward to spend some time with girlfriends, to finish of my knitting project, reread this book and go for some long walks with my little snow monster.

Have a great weekend everyone <3

friyay1

Skål i kaffe og glædelig fredag :)

english2lyse

Cheers in coffee and a very merry friday to you :)

friyay8friyay2friyay4

 

(Visited 2.783 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Jeg har præcis samme planer i aften, inklusiv varm hund og pizza. Jeg nyder når jeg har huset og fjernbetjeningen for mig selv :-) Rigtig god weekend til dig også!

 2. Tror min fredag skal tilbringes med en mørk neglelak inspireret af den vidunderlige farve du har på her! Og så måske lidt boganmeldelse & -læsning? Når kæresten har arbejdsweekend bliver det alligevel så besværligt at skeje ud, så jeg kan lige så godt skrue helt ned for tempoet i stedet :b

  God weekend! :)
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Hehe… nej det er der desværre ikke. Men tak. Tror jeg nok ;) Klem og god weekend

 3. Hej Emily :-) Også rigtig god weekend til dig … det lyder til, at du har en dejlig og hyggelig fredag foran dig ;-) Min starter med lidt husligt – men som jeg altid sætter pris på at få ordnet – bagefter skal der bare slappes af i sofaen med lidt tv og the, og senere kommer min kæreste forbi :-) Vi er helt nye i kæresteriet, men heldigvis bor han “lige om hjørnet”, nærmere bestemt på 2. sal i min opgang … :-) Kh Maiken

 4. Dejligt med weekend! Jeg har desværre arbejdsweekend, så jeg må glæde mig til næste weekend igen :)
  Du må have en god en af slagsen, er sikker på, at lidt tid alene er sundt for enhver. Især når man samtidig ser temmelig godt ud ;)

 5. Hvor er det nu den fine kop er fra? Ved jeg har set dem før men kan simpelthen ikke huske hvem der står bag.
  God weekend ! Og nus penny lidt extra fra hendes hemmelige beundrer

 6. Er helt enig med dig i, at det er sundt at lave ting hver for sig.. Der er altså heller ikke noget bedre, end en hyggeaften med sig selv en gang imellem – det troede jeg aldrig jeg skulle sige, men ej hvor jeg nyder det, når det sker :) God weekend!

  Sissechri.dk

 7. Det lyder som en rigtig dejlig og hyggelig weekend, du har planlagt. Og jeg er helt enig i det med at være lidt fra hinanden også. Jeg tror også, det er rigtig sundt at savne hinanden lidt. Så længe det ikke bliver for meget. God weekend! :)

 8. HeJ Emily,

  Du tager simpelthen de fineste billeder! :-)

  Hvilket program bruger du, så baggrunden bliver sløret?

  Kh.

  Katrine