Fotoskole: Sløret baggrund + vind et spejlreflekskamera

Skærmbillede-2015-10-06-kl.-09.43.25nikon3

KAMERAET I FORGRUNDEN KAN BLIVE DIT :)

Jo, den er god nok. Eller dvs. et helt nyt kamera mage til det ovenfor, kan blive dit. Som en ekstra bonus i den lille ‘fotoskole’ jeg laver sammen med Nikon, er der også et spejlreflekskamera – det samme som jeg selv fotograferer med – på højkant til én af jer.

Kig med nedenfor, hvis du har lyst til at deltage. Men først skal det handle lidt om kameraets blænde og hvordan man får en flot, sløret baggrund.

Ps. Se første del af fotoskolen med generelle tips og tricks her.

brunch2_zpst74r9phq

KAMERAETS BLÆNDE & SLØRET BAGGRUND
Det kan nok ikke overraske nogen, der læser med her, at jeg har en svaghed for at fotografere på en særlig måde, hvor motivet er skarpt og tydelige, mens baggrunden er uskarp og sløret. Jeg synes det giver smukke billeder, der er i harmoni med den måde øjet også ser på naturligt. Og hvor man virkelig kan fortælle historier og ‘male’ med kameraet, alt afhængig af hvad man lader være skarpt og i fokus.

 • For at opnå den effekt er det objektivets blænde vi skal lege med. Blænden afgør (sammen med lukkeren) hvor meget lys, der bliver lukket ind i kameraet.
 • Det kræver et lysstærkt objektiv med en stor blænde for alvor at kunne sløre skarpheden i dybden. Men man kan sagtens eksperimentere med det objektiv, der fulgte med ens kamera.
 • Får man blod på tanden, er et godt sted at starte at købe et 50 mm 1.8 objektiv, der fås til meget fornuftige penge uanset hvilket kameramærke, man fotograferer med.

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-15

At fotografere med stor blænde er alletiders til portrætter idet baggrunden ‘udvaskes’ og dermed ikke forstyrrer. Ovenfor ser man således stort set ikke manden i baggrunden.

Det er slet ikke så svært endda. Hvor de forskellige indstillinger og knapper sidder, skal du måske lige have din manuel frem for at finde (ellers er Google din ven!), for ingen kameraer er ens, men følgende duer både til spejlreflekskameraer og en hel del kompaktkameraer, der har en ‘A-indstilling’. Ej at forveklse med ‘auto’ ;)

Sådan gør du:

 • Vælg A-indstillingen (A står for ‘aperture’, der betyder blænde) indstil så F-tallet og vælg størst mulige blændehul (= mindst mulige F-tal). Eksempelvis er det F-1.8 for mit 50mm 1.8 objektiv og F-1.4 for mit 35mm 1.4 objektiv osv.
 • Sæt ISO’en på auto. Leg evt. med den senere hen for at lære ISO at kende, men for nu er det nok at skulle eksperimentere med blænden.
 • Sæt derfor også hvidbalancen på auto. Voila! Du er klar :)
 • Hav som udgangspunkt, det du gerne vil have skarpt i forgrunden. Det er også sådan øjet ser og derfor det, der virker mest naturligt.
 • Jo tættere du går på, jo mindre bliver dybdeskarpheden.
 • Tænk også i afstand til baggrunden, jo længere baggrunden er fra motivet, jo mere mindre dybdeskarphed.

bokeh

Samme kamera, samme objektiv og samme motiv. Ingen efterbehandling. Men med hhv. lille og stor blændeåbning.

På billedet til venstre var blænden sat til F-9 mens den på billedet til højre er sat til F-1.4. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, men det skaber helt forskellige billeder og fortæller helt forskellige historier.

 • I masser af tilfælde vil det være hensigtsmæssigt med større dybdeskarphed. Men til detaljefotografi, portrætter og mad, synes jeg det er flot med en sløret baggrund.
 • Det kan være smart at vælge enkeltpunktsfokus eller en lille gruppe fokuspunkter, så man har større kontrol over, hvad der fokuseret på og dermed bliver skarpt .
 • Den måde billedet bliver uskarpt på kaldes for bokeh.

juletraelig_zps2baddcfe

Julelys ser fantastiske ud, når de er slørede i baggrunden. Så det er alletiders årstid til at lege med  dybdeskarphed. Eller mangel på samme…

penny_zps7ae77b76

Du kan nærmest male med din skarphedsplacering og skabe en hel lille historie alt efter hvad der træder frem i billedet, som det er tilfældet her med Pennys snude.

vagnebbe

Og så skulle jeg hilse at sige følgende fra Vagn Ebbe, der ikke bare er en hamrende dygtig fotograf og underviser på Nikon School, men også min rare læremester:

At lære at tage billeder er det samme som at lære at spille violin. Selvom man køber en dyr violin, kan man ikke spille smukt med det samme. Øv dig, øv dig, øv dig! Du kan ikke slide kameraet op.. Det er gratis at fotografere nu til dags, så vær ikke bange for at lege med kameraet og tage mange, mange billeder.”

VIND ET NIKON D5500 SPEJLREFLEKSKAMERA
For at deltage i konkurrencen om et Nikon D5500 med 18-55 mm objektiv til en værdi af 7.095 kr. skal du lægge en kommentar nedenfor, hvor du fortæller, hvad der vil gøre dig glad at fotografere med kameraet, hvis du vinder.

Konkurrencen slutter på mandag d. 14. december kl. 18.00. Vinderen får direkte besked på email.

Nikon D5500 er et super ‘lille’ spejlreflekskamera med indbygget wi-fi, berøringsskærm. Som I lærte i sidste del af fotoskolen, er der intet kamera, der er så godt, at man er garanteret gode billeder (ligesom der ikke er noget komfur, der er så godt at man er garanteret lækker mad), men med denne her bandit har man i alle tilfælde noget godt værktøj og er godt på vej :)

 

(Visited 6.433 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

753 Kommentarer

 1. Det gør mig glad…at fotografere mine børn, når de ikke ved at jeg er der. Specielt når de fordyber sig i noget, det kan være LEGO, maleri, lektier,bøger m.m.
  Jeg prøver at opdrage mine børn i at kunne mestre fordybelsens kunst. Uanset hvilken aktivitet de måtte vælge. Synes det er så smukt, når mennesker fordyber sig, grubler over noget.
  Det er den slags billeder, jeg elsker:-)
  Skøn weekend til dig.

 2. Jeg er vokset op med naturen i baghaven, så har altid elsket at fotografere denne og bedst er det hvis jeg kan fange et af de øjeblikke min hund drøner glad gennem en vandpyt eller laver sneengle.

 3. Jeg ville blive glad hvis jeg vandt,så kan jeg tage billeder af min dejlige familie, af min hund,og katte, og så elsker jeg at tage billeder ude i naturen,af blomster, dyr og mennesker, har altid været glad for at tage billeder,lige siden jeg var barn, tager faktisk billeder af mange ting,også mad og kager med min mobil,så det ville være skønt at vinde et lækkert smart kamera. :)

 4. Jeg elsker at fotografere de små ting i hverdagen såsom lækker mad oppustning i lejligheden og ellers bare min familie, venner og kæreste ❤️

 5. Jeg ville elske at have det lækre kamera som en trofast følgesvend på de rejser, der forhåbentlig venter lige rundt om hjørnet, når specialeræset snart er overstået. Mine forældre har gjort krav på deres spejlreflekskamera, så jeg mangler mere end nogensinde mit eget, så jeg kan forevige de smukke landskaber, jeg håber på at møde ude i verden. Jeg er nemlig lidt en sucker for at tage billeder af natur og er særligt fascineret af, hvor forskelligt lys man kan fange under åben himmel alt afhængig af vejr, tidspunkt og breddegrad – og så er det altså “nemmest”, hvis man har et kamera, hvor man selv kan skrue på indstillingerne.

 6. Jeg ville elske at tage fotos af min lille søn, som er 3 uger gammel, og selvfølgelig noget af det sødeste og mest nuttede jeg nogensinde har set :)

 7. Lige nu ville det gøre mig super glad, at kunne gå og tage billeder af min hund Otto, og alle de kres projekter jeg laver. Når det bliver april, får vi en lille pige, og så det nok hende der vil komme i fokus med linsen :-)
  Kh

 8. Sikke en præmie! Wauw! Skulle jeg være den heldige vinder, ville jeg elske og glæde mig over at kunne tage fine billeder af min kommende niece eller nevø, der melder sin ankomst til marts <3

 9. Det ville gøre mig mere end glad at fotografere med kameraet på en af mine rejser.. Særligt er jeg glad for at fotografere i nationalparker – dybe søer, høje bjergtinder og alt derimellem. Næste semester skal jeg studere i Schweiz og i sommerferien står den på Sydamerika, så der er heldigvis massere af muligheder for smukke billeder i 2016 :)

 10. Nej hvor har jeg glædet mig til “Fotoskolen”, det er virkeligt rart og virker så overskueligt med en kort, men præcis gennemgang :)
  Det ville gøre mig rigtig glad at fotografere mine elskede bedsteforældre. Næste år har de guldbryllup, og selv at stå for at tage billeder af dem i løbet af året, og til sidst sætte dem sammen til et billedalbum, ville være en rigtig god gave, som jeg er sikker på at de ville blive glade for!

 11. Min Instagram viser mig, at jeg hovedsaglig tager billeder af dyr, alt fra kæledyr, zoodyr til vilde dyr. Derudover tager jeg også ret mange “gadebilleder”, det kan være alt fra en flot linje i motivet, lys der falder rigtig, til spændende mennesker som giver motivet det “ekstra”. Generelt elsker jeg faktisk bare at fotografere, ville ønske jeg var bedre og havde bedre redskaber til min lille hobby.

 12. jeg planer om at tage en dag og lege turist i min egen by (Aarhus), bare gå rundt med kameraet og taget billeder, som man gør når man er på storbysferie. Så jeg har noget at kigge tilbage på, hvis jeg en dag skulle flytte herfra.
  Billede fra den chamerende by jeg bor i, det er noget som jeg håber vil gøre mig glad.

 13. Jeg ville elske, at tage flotte billeder af mine nye og forhåbentligt fantastiske eventyr i det nye år, i en ny by, i et nyt land.

 14. Hvis jeg vinder, vil det gøre mig glad at fotografere min nyfødte baby, som kommer til verden til marts. Ville være dejligt at kunne fange det første møde og den første særlige tid med et så lækkert kamera frem for med en telefon! :)

 15. Kære Emily.
  Intet ville gøre mig gladere, end at få mulighed for at fotografere mine 2 små dejlige piger og forevige hverdagsøjeblikke.

 16. Tak for en god og letforståelig foto-guide, og for gang på gang at inspirere :-)
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville det gøre mig rigtig glad at tage billeder af min hverdag og omgivelserne jeg er i. I dette skoleår er jeg volontør i Phnom Penh, Cambodja (Sydøstasien), og det kunne være så lækkert at have lidt bedre udstyr til at dokumentere denne oplevelse for livet. Jeg ville også blive rigtig glad for at tage nogle gode billeder af min kæreste, som kommer og besøger mig om et par uger, inden vi har endnu et halvt år adskilt. Så jeg både har noget godt at kigge på, når jeg savner ham, og så jeg har gode minder at tage med hjem.

 17. Jeg vil tage billeder af min skønne hund Hextor, når den er på træningsbanen, og d et kræver ordentlig udstyr

 18. Der er meget, som ville gøre mig glad at fotografere, hvis jeg vinder! Jeg er selv blogger og bruger pt kun min telefon til at tage billeder, så det ville være en helt fantastisk up-grade og en ting jeg ville værdsætte hver dag! :) Jeg ville i særdeleshed blive glad for at tage billeder af min familie – det lyder måske “corny”, men det er noget andet at tage billeder af dem man elsker med et ægte kamera :D
  Hav en skøn weekend!
  Knus Amanda

 19. Det ville gøre mig noget så lykkelig at kunne have et så lækkert redskab at fotografere med, på min julerejse til Sri Lanka (fremfor mit lille gamle digital kamera), og selvfølgelig til at forevige alle de skønne øjeblikke der må komme i 2016 :)

 20. Min kæreste er fantastisk god til at tage billeder og han drømmer om at blive uddannet fotograf. Hvis jeg havde sådan et fint kamera kunne jeg komme med ham ud på fotoeventyr og bedre forstå hvad han egentlig taler om, når han bruger tekniske termer :)

 21. Fed konkurrence! Ville tage billeder af alle julens begivenheder. Foreviger altid familie arrangegementer med massere af billeder :-)

 22. Wauw en lækker præmie! Det ville gøre mig glad at tage kameraet med til Paris i februar hvor min kæreste og jeg skal på kæreste weekend <3

 23. Hvor ser det fedt ud! Jeg vil så gerne være rigtig skarp til at fotografere. For ca. 6 mdr. Startede jeg min egen blog – En livsstilsblog med fokus på mad og vin og bare generelt forkælelse af mennesket :D Jeg ville derfor elske at tage lækre fotos med det fede Nikon kamera! Pt. Bruger jeg min telefons kamera og det er tit lidt af en udfordring til bloggens æstetiske udtryk – Det er lidt rustikt her i starten til jeg får mig et fedt kamera og et foto kursus :)

  Glædelig jul – Håber det går helt ok igen med hovedet :)

  Mvh.

  Annesofie

 24. Med et nyt kamera ville jeg tage (endnu flere) billeder fra mit hjem i fantastiske Grønland og øve mig i at tage billeder af nordlys, som er meget svært at tage ordentlige billeder af pga den lange lukketid……. Krydser fingre for at kameraet kan blive mit!
  Glædelig jul <3

 25. Ikke særlig originalt desværre men jeg ville elske et nyt kamera så jeg kan øve mig i at tage lidt bedre billeder af familien.
  Vh Helle

 26. Jeg er så heldig at allerede som 20 årig er jeg moster til 5 søde børn, så jeg ville elske at kunne fotografere dem som evige minder :)

 27. Hvis jeg vandt ville jeg få min kæreste til at fotografere mig… Vi håber snart der vokser et lille frø i min mave og ville elske gode smukke billeder af den lykkeligste og forventningsfulde tid:)

 28. Hold da op en konkurrence….
  Jeg elsker at fotografere de ting der gør mig glad og som beriger mit liv. Om det er lykken ved at morgenbordet med blødkogte æg, the og stearinlys, solnedgangen på ferien, fulde veninder efter en lidt for våd aften, sportslige præstationer af dem der står mig nærmest, nye babyer i vennekredsen, brudeparret med fugtige øjne fyldt med kærlighed – og jeg kunne blive ved. De særlige øjeblikke hvor man i et lille billede fanger noget, der bringer følelserne frem igen.
  Af samme grund elsker jeg eksempelvis World Press Photo udstillingerne. De her dygtige fotografer fanger de der helt særlige øjeblikke, der får hårene til at rejse sig på kroppen og man får lyst til at grine og græde med de portrætterede.

 29. Det gør mig glad i låget at fotografere min søsters lille mops! Den dejligste og frækkeste hund :-) ville nyde at fange hendes charme med det fede kamera.

 30. Hverdagsting! :) Stort og småt som lige den dag giver en glad følelse eller bare skiller sig ud. Om det så er billeder af venner og kæresten, eller dejlige nørrebro, naturen hjemme ved min mor, osv. Når bare det ikke bliver opstillet er alt næsten godt.
  Min lillebror invisterede i et kamera for nogle måneder siden, og eftersom han studere i Tyskland er det så rart at kunne se ting og mennesker fra hans hverdag, foreviget i flotte billeder. Det gør lige at det er lidt lettere stadig at være en del af hans liv. Ville være dejligt at kunne sende nogen tilbage igen.

 31. Jeg ville elske at fotografere naturen især på mine årlige ferier i Alperne samt de små ting i hverdagen :)

 32. Jeg har drømt om sådan et kamera i flere år, men på SU har pengene ikke lige været til det.. Jeg vil elske at kunne fotografere landskaber med det! Min store drøm er at udforske verdens alsidige natur igennem en kameralinse :-)

 33. At vinde et rigtig godt kamera som Nikon D5500, ville ikke bare gøre mig glad men også mine venner og familie.

  Jeg er netop flyttet til Berlin og savner at dele med min familie og venner de mange spændende ting man ser i Berlin i hverdagen. Derfor ville jeg blive ægte glad for at tage billeder af grimme efterladte bydetaljer, mit nye halvtomme hjem, imponerende graffiti, den mand der ofte spiller på en lygtepæl og et vejskilt på vej til u-bahnen (det lyder rigtig trælst, men ser sjovt ud), mine nye sjove venner, julede julemarkeder. Alle de billeder og mange andre vil gøre mig glad at vise til mine venner og familie hjemme i Denmark ^__^

  Tak for en vidunderlig blog Emily!
  Karina

 34. Jeg elsker at fotografere venner og familie – især på dejlige rejser. Min mor har altid været familiens fotograf, men den tjans har jeg efterhånden overtaget – og så ville det jo være skønt med noget ordentligt udstyr!

 35. Jeg flytter til februar er halvt år til Bruxelles og det ville gøre mig så glad at kunne dokumentere turen med et godt kamera, weekendture til Antwerp, Paris og Amsterdam og hverdagslivet i eurokraternes hovedstad – og kunne sende gode billeder hjem til min familie :-)

 36. Hvis jeg var så heldig at vinde dette fantastiske kamera, ville jeg fotografere mine to skønne vovser, Rosa og Razze. Jeg elsker at tage billeder af dem, og jeg tror også, de nyder opmærksomheden – alle er glade :-)

 37. Jeg er for nylig flyttet til London og elsker den allerede. Den er så smuk – særligt op mod jul… Lysene, menneskene, bygningerne. Former, farver og udtryk jeg ville ønske, jeg kunne fange. Jeg øver mig med mit mobilkamera, men det bliver bare aldrig rigtigt godt og yder slet ikke byen retfærdighed. Selvom kompositionen måske bliver fin, så mangler detaljerne, dybden, lyset og farvegengivelsen. Alt det, der er med til at skabe et billedes magi – og det kræver bare det helt rette udstyr. Derfor vil jeg ønske, at jeg vandt Nikons kamera! Så ville jeg for alvor kunne gå på opdagelse og indfange alt jeg ser, mærker og begejstres ved hver eneste dag… Det ville være så fedt!
  Mvh Jane

 38. Hvis jeg vandt kameraet, ville jeg prøve at fotografere nordlys, da min kæreste og jeg skal til Island om 2 måneder :) så det ville være perfekt med et ordenligt kamera! Da det gamle ikke længere virker :(

 39. Jeg elsker at tage billeder af mine hunde og naturen.
  Det jeg synes er genialt med dette kamera er det indbyggede wifi!
  Så kan jeg på mine ferier uploade billeder til min telefon med det samme så jeg kan dele det med Facebook og instagram ☺☺

 40. jeg elsker at se byen gennem et kamera, det er skønt at fokusere på de små og nogen gange oversete detaljer i byens rum. <3

 41. Det ville gøre mig enormt glad at fotografere min kærestes og min hverdag og ferier, jeg har planer om at give ham en stor fotobog når han er færdig med sin turnus med billeder af vores tid sammen :D Et kamera udover telefonen kunne klart gøre kvaliteten mere lækker.

 42. Ville fotografere min snarligt ankomne prinsesse, min mand, kat og naturen <3

 43. Jeg ville nok primært bruge kameraet til at tage billeder af vores fjollede hund og tage nogle turer ud i natue

 44. Jeg ville elske at tage billeder af dem i mit liv der gør mig glad – at forevige min vigtigste øjeblikke med et ordentligt kamera!

 45. Lækker konkurrence ! Jeg vil dokumentere de store og små ting, som jeg oplever i min hverdag. Jeg kan godt lige at se tilbage på sjove og fine ting som jeg har oplevet. Jeg bruger normalt min telefon, som gør det godt, og som jo er nem at have med. Nogle gange kunne det være sjovt, at kunne lege med indstillinger på et kamera, og skabe de billeder som jeg godt kan lide. Jeg holder også af motiver med en sløret baggrund ligesom dig. Sådanne billeder ville jeg gerne kunne tage, og se tilbage på ! – og måske glæde andre med!

  God december til dig !

 46. Åh, jeg ville blive så glad for det kamera, for så kunne jeg lege endnu mere med at tage billeder af bøger til min bogblog. Bøger er noget af det smukkeste, synes jeg, og de fortjener virkelig at fremstå i et godt lys.

  Uanset hvad, så skal jeg hvertfald prøve mig frem med blænden nu. Jeg har længe tænkt på, at jeg skulle finde ud af, hvordan man gør, så nu er det bare at komme i gang!
  Tak for tips og fantastisk konkurrence.

 47. Jeg ville elske at kunne medbringe sådan et lækkert kamera på min rejse med min far. Han er for nyligt flyttet til Holland og jeg mangler ham utrolig meget i min hverdag. Derfor sætter jeg så stor pris på vores tid sammen, og ser utrolig meget frem til en dejlig ferie med masser af kvalitetstid. Der kunne jeg rigtig godt tænke mig at forevige nogle af vores oplevelser sammen.
  Desuden har jeg lige fået en lille ny niec. Så hun sniger sig nok også ind på et par billeder eller 100

 48. DET gad jeg mega godt at vinde… Jeg har en Iphone4!!!!! som jeg pt. tar billeder med, og de er mildest talt virkelig dårlige.. Jeg ville elsker at tage forevige øjeblikke med min snart ankommende niece <3

 49. Jeg ville fotografere min familie – i særdeleshed min elskede mormor og morfar, da jeg gerne vil forevige os alle samlet, mens vi alle er her endnu. Og så ville billederne passe rigtig fint på min familie-billed-væg, jeg er i gang med at lave :-)

 50. Åh sikke et held, jeg lige fik lidt “abstinenser” og slog forbi din side, så jeg så den fine konkurrence :) Jeg går og drømmer om et spejlreflekskamera, så jeg kan tage billeder af lige det, der falder mig ind – da jeg boede halvandet år i Barcelona, havde jeg lånt min storebrors spejlreflekskamera og var god til at tage på nogle deciderede foto-gåture, gerne i nærheden af, hvor jeg boede, hvor jeg tog mig ekstra god tid til at studere byen og forevige det på kamera frem for de typiske turistpaniske billeder, hvor man nærmest ikke ser, hvad der er på billedet, før man kommer hjem, og hvor man laver den klassiske fail med kun at opleve gennem linsen og ikke gennem nuet. Den succes vil jeg gerne forsøge at gentage i København :) Derudover overvejer jeg et fotokursus, gerne i udlandet, til sommer, hvor kameraet ville være en kærkommen følgesvend :)

  God weekend til dig – og tak for en god og inspirerende blog :)

 51. Jeg vil ELSKE at lære at tage billeder af familie, venner, hunden og alle hjemme syslerierne

 52. Wauw!! Det er da noget af en kalendergave du serverer her :-)
  Jeg har altid haft en stor drøm at blive fotograf, men det er til dato endnu ikke blevet til noget. Jeg har intentioner om at jeg på et tidspunkt vil anskaffe mig et ordentligt kamera og gøre noget alvorligt ved det. Man bliver aldrig for gammel til at tage billeder, så det kan blive en livslang hobby. Jeg kan rigtig godt lide at fotografere detaljer i naturen f.eks grene med lav, træstammer eller barken, og i byen er der rigtig mange detaljer, som f.eks skilte, graffiti-tegninger, lygter, bænke i forskellige farver, stranden har mange flotte skaller og vandet i sig selv er et flot motiv. Uha, der er så meget man kan med et kamera. Jeg håber julemanden har husket mig i år og giver mig mit absolut højeste ønske: nemlig et kamera <3

 53. Det gør mig glad, at fotografere mine dejlige børn. Når de sidder med tungen i mundvigen og maler koncentreret; når de nusser med hunden uden at de ved jeg ser det, når de løber glade ved synet af deres far.
  Eller mine veninder, når vi drikker hvidvin og snakker om alt og intet…
  Og så ville jeg bare elske at øve mig!
  God jul og varme hilsner,
  Lene

 54. Jeg ville være glad for at kunne fotografere min hund og vores små niecer og nevøer (med andet end en iPhone!) :-) Ville elske at kunne tage det med på forårets tur til Kreta med hele svigerfamilien, så jeg kunne forevige omgivelserne og oplevelserne med fem små børn :-)

 55. Jeg elsker at finde og fotografere det smukke i det grimme, og det ville blive noget nemmere med sådan et lækkert kamera. For tiden har jeg kun min iPhone4s at tage billeder med, og selvom billederne ser gode ud på skærmen, så er det en helt anden sag, når billedet bliver forstørret.

 56. Jeg tror aldrig jeg har været så vild efter at vinde noget – ville tage millioner af bedre billeder af mine to små hunde – millioner af billeder bedre billeder af planter til min instagram profil – plantoftheday og jeg ville elske at have det med på jule-nytårsferie på Tenerife – og tage skønne naturbilleder – fotograferer kun med telefon nu.. :) krydser alt, der krydses kan! :)

 57. Det vil gøre mig glad helt ind i hjertet, at fotografere de øjeblikke, hvor min fantastisk skønne mormor på 88 år, koncentreret spiller fiskespil med min nevø på 2 år. Det stråler ud af dem – især min mormor – hvor lykkelig hun er i det øjeblik. Dén kærlighed vil jeg elske at forevige!

 58. Det er ret banalt og måske endda tangerende til det overdrevent indlysende, men mine to drenge ville være mine bedste motiver! Og så har jeg, siden jeg fik min første kamera som 10-årig taget uendeligt mange billeder af solnedgange, og den slags vil nok gøre sig noget bedre med et ordentligt kamera, defokuserede eller ikke ;)

 59. Jeg tager rigtig mange billeder hver eneste dag, af både vores lejlighed, min søde hindbærspisende hund, naturen, mad og kager, eller aldrig ting jeg lige falder over. Men desværre er jeg ikke ejer af et godt kamera, så det ville lune godt, som en ekstra ‘lille’ julegave :)

 60. Jeg ville fotografere min lille niece på 8 måneder og min nyfødte nevø. Jeg sætter selv meget pris på at have en masse gode billeder fra min barndom, og jeg vil meget gerne give dem det samme :-)

 61. Jeg skal til New York til næste år, og mangler derfor et rigtigt godt kamera til dette formål <3 Desuden elsker jeg at tage billeder og med kun et mobilkamera, har et kamera længe stået på ønskelisten :-)
  Krydser fingre og ønsker dig en god weekend
  Kh Cathrine

 62. Jeg ville elske at tage (gode)billeder af min hvalp Molly på 10 uger. Hun vokser så hurtigt og at kunne forevige hendes udvikling med andet end en iPhone ville være fantastisk! :)

 63. Det ville gøre mig så glad hvis jeg kunne bruge det til nytår! Den fest vi skal holde i år, fortjener helt sikkert perfekte billeder :-)

 64. Hej Emily – jeg elsker lige som dig at fotografere. Dyr, landskaber, skæve vinkler, det hele bliver lidt mere magisk gennem en linse. Jeg ville SÅ gerne vinde kameraet, og så ville jeg tage nogle fantastiske biller af min datter, der forresten hedder det samme som dig ;-)

 65. Hverdagsglæder!!

  De pink skyer, der pludselig dukker op i en solnedgang, at lyset falder pænt ind på altanen, et hundedyr, der spurter afsted på stranden, det særlige spil, der kan være i blomster, julelys…..

  Er ret så glad for at fotografere de ting, fordi man bliver glad i låget, når man ser dem eller pludselig opdager at man står midt i noget virkelig smukt – som når solen rammer en regndråbe på et blad.
  Det er ren instant lille lykke og stort set umuligt, at fange med mindre man har et godt kamera.

  Og så har det også den effekt, at det gør det nemmere at huske, når man nu har totalt smadret sit hoved og sin hukommelse. Så det virker dobbelt: At man både kan huske, hvad man laver OG at man bliver glad en gang mere, når man ser billedet igen. Win win :)

  Fedeste præmie ever, manner, jeg har krydset fingre for, at du havde sådan en i ærmet. Hurra!

 66. Surprise, surprise, så vil Leo helt naturligt blive objekt nummer et.

  Men generelt er jeg glad for at tage billeder og eksperimentere med at komme så tæt på som muligt og derved skabe et anderledes og smukt billede af en detalje i noget velkendt.

  Den plettede kunne dog sagtens være et fotoprojekt i sig selv.

 67. Jeg ville blive helt glad hvis jeg kunne gå en tur i skoven og tage en masse billeder af den med et ordentligt kamera frem for telefonen eller det lille digitalkamera jeg somme tider får lov at låne :)

  Dejlig blog, har efterhånden fulgt med et par år. Tak for et indblik :)

 68. Min søn! Jeg elsker at tage billeder af ham i hverdagen. Samtidigt ved jeg, at disse billeder betyder meget for familiemedlemmer, som bor langt væk. Det gør mig ekstra glad for at fotografere! Derfor krydser jeg virkelig fingre :)

 69. Det var da den mest sindssyge og fantastiske konkurrence. Nøj hvor gad jeg godt have fingrene i sådan en sag. Jeg ville tage endnu flere billeder af mad, og så ville jeg også eksperimentere noget mere med at tage billeder af dem jeg har kær. Og rejsebilleder naturligvis. Det vil gøre mig virkelig glad. Jeg bliver mere og mere bidt af at tage billeder, men jeg mangler det med at kunne sløre baggrunden, det kan jeg ikke rigtig med det jeg har nu.

  Fingers crossed!

 70. Fantastisk konkurrence! Jeg ville elske at fotografere min hverdag på min elskede uddannelse, Musicalakademiet, hvor jeg hver dag laver det jeg elsker allermest og er omgivet af fantastiske og inspirerende mennesker. Vi går igennem en vild udvikling og bliver hver dag dygtigere og dygtigere og sikke nogle billeder jeg kunne fange af os i øvelokalerne!

 71. Jeg tilstår gerne, at mit yndlingmotiv altid vil være min kat! Jeg kan lide at tage billeder af rigtig mange ting og gerne de lidt skæve og spøjse, men min Max er den smukkeste og mest charmerende kat, jeg kender, og billeder af ham gør mig bare ekstra glad :)

 72. Det vil gøre mig glad at fotografere en masse dejlige oplevelser og øjeblikke med familie og venner – juletiden er oplagt og fyldt med gode stunder :-)

 73. jeg ville tage en masse sort/hvid billeder af alle mine dejlige søskende, i øjeblikke hvor de måske ikke lige opdager det. det kunne blive rigtig fint ❤️

 74. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg tage billeder af de små ting i min (travle) hverdag, der gør mig glad. Præcis som du gør. Det er mine yndlings af dine indlæg, og jeg kunne rigtig godt tænke mig selv at have sådan nogle dejlige billeder at se tilbage på. Krydser fingre! God fredag til dig, søde Emily :-)

 75. Det ville gøre mig glad, at kunne tage billeder af alle de steder jeg glæder mig til at opleve i Florida til februar, og selvfølgelig ikke mindst af de ( mange) mennesker jeg skal afsted med :-)

 76. Hvis jeg vinder skal kameraet bruges til at fotografere de mange makeup og hår looks, jeg laver som makeup artist. Jeg mangler virkelig et godt kamera, så jeg kan fange alle farver og detaljer, så man virkelig kan se det store arbejde der ligger i hvert et look.
  Og mon ikke der sniger sig et billede eller to af min dejlige hund ind også ;)

  God jul <3

 77. Jeg eeelsker at indrette og lave små stilleben i min lejlighed. Jeg går og drømmer lidt om, at starte en blog! Der vil det lækre nikon kamera være helt genialt! :)

 78. Jeg vil tage et familiebillede her til jul. Min farmor er 95 år gammel, så det vil betyde rigtig meget for mig at kunne tage er fint billede, da jeg hvert år til jul forbereder mig på, at det muligvis er den sidste sammen med hende.

 79. Er godt kamera er et af mine helt store ønsker og jeg ville blive gennemlykkelig af at tage billeder af først og fremmest min skønne datter – der heldigvis synes det er sjovt at optræde foran kameraet. Interiør, min have, naturen og vejret.

  Som helt ung var jeg i gang med uddannelsen til fotograf, men med mangel på lærepladser kom jeg ikke så langt. Jeg fik en god introduktion, men har aldrig fået arbejdet videre med det.
  Men nu er jeg ved at bygge min egen blog op – og det er ikke længere tid siden end i går jeg talte med een om hvor gerne jeg ville i gang med at fotografere igen, lære det rigtigt og netop bruge det på bloggen.

  Så det er altså både et ønske og en del af min fremtidsdrøm om at få det bedste ud af mit nye liv som 30-årig ufrivillig førtidspensionist. Heldigvis har jeg så tiden til at opdage hverdagens små mirakler og netop tage billeder af dem

 80. Jeg har i mange år ønsket mig et godt kamera, men pengene har ikke været der. Jeg bor i Jordan som er et virkelig smukt land. Ørkenlandskaber, de vildeste klippeformartioner, bjerge, Det Døde Hav og jeg kunne blive ved og ved. Jeg ville elske at kunne optimere de mange billeder jeg tager med mit sølle iPhonekamera, og håber derfor virkelig jeg for en gangs skyld er heldig!

 81. Jeg vil virkelig gerne tage bedre og flere billeder af min familie, og især mine tre bedsteforældre.
  De har nået en alder hvor jeg ved at jeg ikke har evigt tid tilbage med dem, men dog stadig tid til at opleve utrolige lykke stunder med dem.
  Jeg ønsker at lave skønne portrætter med dem og hele min familie, da jeg tror hele familien vil sætte pris på det.

 82. Ville elske at fotografere vores lille november pige de næste mange år m dette lækre kamera :-) ❤️

 83. Da jeg var barn og ung fotograferede jeg heste, heste og endnu flere heste. Jeg blev voksen og fik børn – og så blev der taget 1 million billeder af dem. Nu er de voksne, og jeg må med skam melde, at det ligger lidt tungt med at huske at få taget billeder af dem. Så……et lækkert kamera skulle helt sikkert buges til at føre fotoalbums (både i cyperspace og i ‘virkeligheden’) up to date

 84. Åhhh Emily, man skulle tro du var tankelæser.
  Jeg ønsker mig inderligt et godt kamera fordi jeg både er helt nystartet blogger som kun har sin mobiltelefon som sin fotopartner og jeg vil samtidig kunne tage nogle fantastiske fotos af mine piger.
  Fotografering er en svær kunst og jeg ønsker mig allerede et fotokursus i julegave for at lære det. Også selvom jeg slet ikke har et kamera endnu, men jeg må jo starte et sted.
  Og så slår du denne fantastiske konkurrence op på din blog og det gripler i mine fingrer for at være med i dysten om dette professionelle kamera.
  Please let it be me :-)
  Hilsen Stella

 85. Jeg elsker st fotografere. Begyndte rigtigt for et års tid siden da jeg fik min søn. Elsker at have ham med ude i naturen og øve mig i at finde de rigtige vinkler – og jeg er virkelig stadig på øvestadiet. I forrige uge fik jeg lavet hans første fotoalbum, og er lykkelig for at jeg har fået taget så mange billeder som jeg har.. Det er fedt at kunne følge en udvikling så tæt.. Håber jeg kan vinde kameraet så jeg fremover kan følge ham tæt og ekstra skarpt!!

 86. Jeg skal snart på sprogskole i Singapore i 3 måneder, så jeg ville elske at kunne fotografere mine oplevelser så minderne bliver gemt på foto såvel som i hovedet

 87. Hvis jeg er så heldig at vinde…. ville jeg ikke få lov at beholde kamaraet ret længe. Det ville hurtigt blive gaflet af min datter, hvis højeste ønske er netop et spejlreflekskamara. Jeg tager primært billeder af netop min datter eller min lille hund.. men min datter tager lidt mere kunstneriske billeder, f.eks. af naturen

 88. Det ville gøre mig glad at have et ordentligt kamera til mit studie på arkitektskolen – og min dertilhørende fascination af (og trang til at forevige) bygninger, detaljer og andre motiver jeg møder på min vej :-)

 89. Jeg er den MEGET stolte faster til verdens skønneste og mest charmerende knægt på 3 år. Det ville være så dejligt og sjovt at kunne tage alverdens gode billeder af ham. Han vokser så stærkt og det ville være en dejlig måde at fastfryse minder på.

 90. Hej Emily,
  Dét jeg ville fotografere er min far, når han åbner julegaven med dette kamera i! (Selvom det praktisk kan väre en udfordring. ;) ) Min far er lige gået på pension og i tidernes morgen var det faktisk via ham at min egen interesse for foto-kunsten blev vakt – og jeg fik dengang hans gamle kamera fra 1970’erne. Han har ytret önske om at genoptage sin gamle hobby, har spurgt mig til råds om spejlreflekskameraer mv. men han har ikke köbt sig noget endnu – så om jeg vandt, skulle han have det i julegave. :)
  God weekend.

 91. Mine to dejlige børn. Lige nu har jeg kun min telefon og det er så svært at få gode billeder med den i denne “mørke” tid. Tænker det må være nemmere med et spejlrefleks med flere indstillingsmuligheder.

 92. Wauw, det er virkelig en god guide, du har lavet! Har længe ville lære blænden bedre at kende, men haft noget svært ved det – indtil nu.

  Jeg kan rigtig godt lide at fotografere det meste, men det er altid naturen, der fascinerer mig helt vildt. Det er også den, der er flest fotos af på computeren. Om så det er blomster fra haven eller fra bjergtoppe i Frankrig. Til sommer tager jeg til Storbritannien, hvor det ville være rigtig lækkert med et stærkt kamera til deres smukke, grønne dale.

 93. Jeg ville fotografere alle mine højskolevenner på den årlige sommerhustur og smile over minderne og de sjove mennesker i de mørke vinteraftener :)

 94. Jeg bliver så glad af at fotografere min søde lille dværggravhund, gerne sammen med mine yndlingsmennesker; familie og veninder! Og jeg savner at gøre det. Havde engang et lækkert kamera, men fik så travlt og glemte at bruge det. Jeg vil s.å. gerne i gang igen :)

 95. Det gør mig glad at fotografere mine børn og indfange unikke hverdags glimt – øjeblikke som fortæller historien om det NU der lige er tilstede. ❤️

 96. Wow for en gave siger jeg bare. Lige præcis dette kamera har stået på min ønskeliste i lang tid, og vil være så fint at fotografere med, går på fotoskole hvor jeg har lånt et kamera magen til flere gange. Jeg ville bruge det til fotos til min nye blog, hvor jeg ellers kun har en mobil, på 5mp så ville være dejligt. Især her til vinter årstiden for lys og hygge i lang tid indenfor

 97. Har altid været glad for at fotografere naturen og alle dens små finurligheder! Elsker at gå en tur og få øje på alle de ting man ikke lige ser ved første øjekast og forevige det. Dog har jeg kun mit kamera på min iphone 4s, så der skal ikke ret meget til før billederne bliver slørede og dårlige

 98. Jeg ville tage en hel masse gode billeder af mine børn – i bedre kvalitet end i dag:-)

 99. Det, der ville gøre mig allermest glad at tage billeder af, er min familie. Billeder er minder, og for mig er de mere værd end at det er en mobiltelefon, som skal forevige dem. Med familie rundt om i verden, er det sjældent at jeg får mange af dem at se, og at have sådan et kamera med på tur, ville være fantastisk til at gemme vores øjeblikke sammen!

 100. Jeg vil låne dine ord, og sige at jeg ville glæde mig over muligheden for at fortælle historier med et ordentligt kamera. Og håbe at jeg kan ‘bære’ det.

  Miatilda A //

 101. Jeg vil gerne fotografere min familie. De er det kæreste jeg ejer og jeg skal snart flytte til udlandet, så det at tage gode billeder af dem, vil være et godt minde til mig. Glædelig jul :)

 102. Jeg går med en lille drøm om at lave en slags portrætserie af min familie og mine venner. Enten så får man ikke rigtigt taget nogle billeder, eller også går der alt for meget selfies og filtre i det. Det kunne være rart at tage nogle helt personlige billeder af dem jeg holder allermest af. :)

 103. Jeg elsker at tage feriebilleder og så sætte dem sammen i en fotobog – det tager mig ca 2 år, at få sorteret billeder og sætte sammen, men det’ dét værd!
  Næste store rejse er 4 uger i USA næste år; bryllupsrejse fordelt på 3 ugers roadtrip og én uge på Hawaii – og jeg ville elske at have mit eget kamera til at tage feriebilleder, så der ikke skulle lånes :-)

 104. min gudsøn på 2 år, og min lille nevø, der snart kommer til verden + naturbilleder og stemningsbilleder når jeg er ude at rejse :)

 105. Uhh!! Jeg ville tage billeder af min lille niece – det er så fantastisk, at se hendes udvikling, og jeg ville elske at forevige det med et lækkert kamera!

 106. Det ville gøre mig glad at fotografere bjergene og sneen, når jeg skal på skiferie mellem jul og nytår. Jeg forestiller mig, at der kan komme nogle geniale billeder ud af det – når lige jeg har øvet mig lidt inden ;-)

 107. Jeg har været bosat i London i tre måneder, da jeg er på et udvekslingsophold. Jeg har dog hjemve og ville tage nogle flotte billeder af dejlige København, hvis jeg vandt.

 108. Det vil gøre mig glad at kunne fotografere, og forevige en masse gode stunder med alle de skønne mennesker, som jeg er omgivet af. Så når jeg i fremtiden hiver billederne frem, kan de frembringe en masse gode minder, når jeg ser på dem :)

 109. Jeg har altid elsket at tage billeder, men aldrig haft et godt kamera. Hvis jeg vandt, ville jeg fotografere en masse små ting i min hverdag – mad, fjollede øjeblikke med veninderne, detaljer i hjemmet, fashion billeder og billeder af min dejlige familie. Jeg krydser fingre! God weekend til dig! <3

 110. At fotografere er en vidunderlig måde at præsentere mennesker og emner på. Hvis jeg vandt kameraet ville jeg glædes ved at fotografere naturen, fordi jeg elsker det klare budskab, der findes her. Og så vil jeg fotografere mine børn og deres umiddelbarhed. Jeg vil fotografere mine forældre, da hver en vidunderlig rynke i deres ansigt fortæller en historie. Jeg vil fotografere hverdagen, festen og ferien og skabe håndgribelige beviser på, at mit liv leves.

 111. Tusind tak Emily for en virkelig god vejledningm jeg glæder mig til flere af den slags :-)

  1. …og så glemte jeg jo lige og svare på spørgsmålet ;)

   Det ville være fantastisk at kunne tage gode portrætter af min datter, Liva My, på 2 år, og min hund, Saga.
   Det er tit bare mobilen der bliver taget i brug, meeeen det er bare ikke helt det samme som med et digital kamera. Jeg vil tage billeder til at kunne bruge til min scrapbooking og årsbøger :-)

 112. Uh, sådan et lækkert kamera ville jeg gerne bruge til at fotografere mine oplevelser det næste halve år, hvor jeg skal på udveksling i Boston!

 113. Foto-kunsten har altid fascineret mig! Min far går selv meget op i at have det rigtige udstyr og han har gået på flere aftensskoler for at mestre de forskellige teknikker. Ville gøre ham piv-hamrende stolt hvis jeg havde et Nikon kamera.. Tænk engang hvis det var MIG folk ville have til at tage familiebilleder af i fremtiden <3

 114. Har ønsket mig et kamera med spejlrefleks i meget lang tid,økonomien har bare ikke lige været til det.
  Jeg vil tage billeder af min skønne familie,den flotte bornholmske natur.
  Jeg arbejder med blomster og ville elske at tage nogle lækre billeder af mit arbejde :)
  Glædelig jul

 115. Hvis jeg er så heldig at vinde, så ville jeg give kameraet til min vidunderlige store og dygtige datter, som drømmer om at blive fotograf, når hun bliver voksen. Det ville være et springbræt for hende, at kunne fotografere med et rigtigt kamera og ikke bare sin mobiltelefon. Det vil selvfølgelig gøre os begge glade, at vi kan bruge den tid samme til at sætte os ind i kameraets funktioner osv.
  KH Lisbeth

 116. Altså, det er jo klassisk, men mit barn :) Min søn er noget af det smukkeste, men hver so synes jo bedst om sine egne grise, er det ikke sådan man siger :)

 117. Helt klart naturen! Jeg elsker vores smukke natur. Vi sejler en del året rundt, så jeg ville kunne tage de mest fantastiske billeder der. Og flere gange årligt kører vi rundt i Europa. Der er mange bjerge, så dem ville jeg også elske at tage smukke billeder af, jeg senere kunne hænge hjemme på væggen.

 118. Jeg er selv ejer af et spejlrefleks men kunne super godt tænke mig et “lille” et af slagsen :-)

 119. Jeg har tidligere haft et lille Canon kamera, som jeg købte for mine hårdt tjente sommerjobspenge. Det var med mig overalt og jeg tog billeder af stort set alting. Ting jeg skulle huske, eller mindes, og i særdeleshed naturen og menneskerne omkring mig. Jeg brugte det så meget, at jeg til sidst sled det op. Planen var så, at jeg skulle opgradere, men det er bare ikke sket og her til jul har det virkelig ærget mig, for jeg ville så gerne tage flotte familie- og kærestebilleder som skulle gives i gave. Min telefon klarer bare ikke jobbet lige så godt, så hvis jeg vinder, ville jeg tage billeder af mine kære og starte med at lave en fotobog til min søde mor. Det ville være den perfekte gave :)

 120. Jeg planlægger en længere rejse om et års tid, og det kunne være lækkert at dokumentere hele turen med billeder!

 121. Ville jeg så gerne vinde!!
  Og jeg ville blive glad ved at fotografere overgangen fra vinter til forår. Ved det er lidt tidligt endnu, men jeg drømmer allerede om min ynglingsårstid og at fotografere de nyudsprungne vintergækker, påskeliljer, fugle og kirsebærtræernes blomstren (smiley med hjerteøjne)

 122. Min søde kæreste skal snart på udveksling, så jeg ville sørge for at tage en masse billeder af os inden han skal afsted, så savnet bliver lidt mindre :)

 123. Åhh for filan et skønt kamera!
  Min elskede 2-ørige søn og til marts min lille datter ville være yndlings at øve mig på og tage en milliard (mindst) billeder af.

  For øvrigt, tak for en skøn blog, godt du er ved at være på højkant igen og glææææædelig jul❤️

 124. Min kæreste og jeg skal fejre jul i eget hus for første gang og det vil gøre mig rigtig glad at kunne forevige denne magiske aften. Jeg håber derfor meget at jeg vinder

 125. Jeg har efterhånden været læser af forskellige blogs via Bloglovin i næsten 3 år og din har været med fra start. Det er bestemt for indholdet, men de lækre billeder betyder virkelig meget. Jeg elsker selv at fotografere, men det sker alene via iphone. Jeg ville derfor elske at kunne fotografere de dejlige stunder i hverdagen med min mand og vores søn. Fotografere junior når han spiller fodbold med kammeraterne, min mand når han stolt viser, hvad han har lavet i boligen og ikke mindst tage billeder på vores dejlige rejser, så minderne bliver foreviget på bedste og fineste vis. Og jeg får nok ikke lov at have kameraet for mig selv, da min mand også elsker livet bag en linse.
  Glædelig jul

 126. Jeg er lige flyttet til Odense fra en lille by i Jylland, så det ville gøre mig rigtig glad at kunne dokumentere små hverdagsøjeblikke fra min nye hjemby :)

 127. Jeg ville blive rigtig glad hvis jeg kunne tage billeder med kameraet af den smukke natur og de fantatiske dyr og mine venner, når jeg skal til Australien og New Zealand!

 128. Det ville gøre mig glad at kunne tage billeder af min dejlige kæreste i vores nye fælles lejlighed, som vi flytter ind i til januar. Et billede med kaffe, smil og morgenhår ville være helt perfekt :)

 129. Jeg kæmpet med en hjernerystelse i 9 mdr nu, og er endelig ved at komme ovenpå igen, heldigvis. Jeg er sikker på at du ved hvordan det er, når man virkelig bliver invalideret af noget så hurtigt og i så lang tid.
  …Men ud af de sværeste måneder i mit liv, har jeg også fået et helt nyt syn på livet og verden omkring mig, derfor vil jeg være super glad for at få sådan et kamera, så jeg kan fange livets smukke øjeblikke i billeder der retfærdiggører det fuldt ud.

 130. Jeg flytter hjemmefra på onsdag, og har (en smule for) frisk sagt at jeg da selvfølgelig holder nytår! Jeg vil rigtig gerne kun fange minderne fra den aften, specielt fordi jeg fylder 21 når klokken slår 12 :P
  Tak for fine fototips, hvis jeg vinder skal de helt sikkert prøves af :)

 131. Kære Emily

  ØØØØJJJ hvor ville jeg gerne være ejeren af det kamera! Det er faktisk ikke mere end et halv år siden, at min ‘fotograf-historie’ begyndte. Jeg købte mit første kamera (det famøse Olympus Pen) lige inden jeg tog på 5 ugers rejse i sommers, mest fordi jeg gerne ville dokumentere og mindes min rejse med smukke, klare billeder, men okay, jeg ville også gerne spice min instagram op. ;) Men hvad jeg ikke forventede var, hvor bidt af det, jeg blev! Hold nu op en gal knipser jeg er blevet siden da. Og derfor har jeg længe ville købe mig et nyt kamera, evt. et lidt større, lidt mere professionelt, et af slagsen. Og bum, der var din konkurrence. Så jeg melder mig lige til! Det kunne jo være man var heldig. ;)

  Men det jeg nok ville fotografere mest er mine rejser. Snart er jeg færdig med gymnasiet, og derefter skal jeg hele kloden rundt – rigtig gerne med et kamera rundt om halsen. :) Så jeg krydser lige fingre og beder en lille bøn om at det er mig der bliver den heldige. :) (masser af krydsede smiley-fingre)

 132. Elsker at fotografere rejsedetaljer og naturbilleder. En forårsdag i syden med farvestrålende blomster, frugt og grønt på markedet og måske en af de lokale katte, der nyder de første spæde solstråler. En sommerdag ved havet, lyset der glimter i vandet, de smukke farveforskelle og solnedgangen. En efterårsdag i skoven med svampe, blade, træer og dyr. De lange skygger sidst på eftermiddagen, som varsler afslutningen af endnu en dag. En vinterdag på ski. De hvide nuancer, istapperne, pudrede træer og røde kinder. Det gør mig glad at fotografere.

 133. det gør mig glad at fotografere min familie :-) har en dejlig stor familie og elsker at se hvordan folk ændrer sig i hver deres retning udseendesmæssigt på billeder. Dog tager jeg billeder med min iPhone og ville elske en opgradering! Krydser fingre. Glædelig jul

 134. Det vil gøre mig så glad at kunne fotografere min families oplevelser og ferier! Vi får aldrig taget ordentlige billeder, og det er virkelig en skam!

 135. OMG, en vild konkurrence!!!!

  Jeg ville elske at fotografere mine bedsteforældre, der sandsynligvis ikke lever så mange år endnu. Tanken om at de skal knuger i maven på mig, men tanken om at have mange gode billeder af dem, gør det meget bedre – og et spejlrefleks gør det nok bedre end en iphone ;)

 136. Åh, jeg ville elske at vinde det kamera! Det vil helt klart kræve øvelse! Men jeg vil elske at prøve mig frem og tage en masse billeder af min skønne datter!

 137. Helt sikkert at kunne tage nogle ordentlige billeder af mine unger (læs: vinylplader).

  Det ville gøre mig glad. Mere skal der ikke til. :)

 138. Jeg vil elske at tage endnu bedre streetstyle-billeder som jeg har en forkærlighed for! Jeg vil elske at opgradere til et lækkert kamera, som viser resultater. Så vil jeg tage det med på ferie, familie-hygge-dage og kærlige stunder også. Og jeg vil tage større ære i mit beskedne kamera-arbejde og klø på for min drøm om at arbejde mere seriøst som fotograf.

  Håber du får en dejlig weekend :-)

 139. Åh jeg ville forevige nogle dejlige billeder af min familie; min mand Esben og min lille søn Otto. Krydser fingre!

 140. Dén præmie er da for vild!! Jeg vil elske at kunne forevige mine børn vha. et godt udstyr.
  X’er fingre!

 141. Jeg vil elske at tage natur billeder, men også billeder af familie og øjeblikke som skal gemmes forevigt <3

 142. Hindbærbusken i haven, små børnetæer der stikker ud under dynen og ikke mindst familieportrætter af alle, ung som gammel. Det er guld værd med en ordentlig familiemappe.

 143. Jeg er kunstkonservator og rejser Danmark tyndt for at konservere kalkmalerierne rundt om i de danske byer. Når min skurvogn er sat op, elsker jeg at gå på opdagelse i de nye byer med mit gamle kamera eller med telefonen. Jeg ville derfor blive ekstra glad, hvis jeg kunne gå på fotosafari i de danske landsbyer med et super godt kamera!

 144. Bygninger! Jeg ved ikke hvorfor, men finurlige bygninger fascinerer mig selv, og jeg går næsten altid og kigger op :)

 145. Selvfølgelig mine børn, men også naturen. Især ved vores sommerhus: Vesterhavet, klitterne, både den grå og den blå himmel. Har længe drømt om et ordentlig kamera til at forevige det

 146. Jeg skal til Island i marts. Og sidst jeg var der tog vi billeder med vores iphone. . Det altså bare ikke det samme. Så ville virkelige gerne vinde så jeg og min mand kunne tag fede billeder på Island!

 147. Mine to søde døtre på 2 og snart 4 bliver med garanti yndlingsmotiverne! Men jeg er også vild med landskabs- og kunstfotografi. Krydser fingre :-)
  God december, Emily!

 148. Da jeg altid har været helt vild med portrætter, har jeg besluttet mig for at lave en version af 365-udfordringen, og istedet tage 365 portrætter i 2016 – et billede hver dag. Jeg tror det kunne være virkelig spændende at kunne kigge tilbage på et helt år i ens liv i billeder af dem, man omgiver sig med. Deriblandt kommer der jo nok også til at være nogle selvportrætter, da det jo ikke er hver dag, man er ude og mingle.

  Indtil videre havde jeg tænkt mig at bruge min mobil, men det ville da helt klart give endnu flere kreative muligheder med et smukt Nikon kamera. Jeg krydser fingre for, ateist juleønske bliver opfyldt!

 149. Fedt indlæg!

  Min mand og jeg flytter til San Francisco næste år. Det bliver en kæmpe omvæltning for os, da vi har boet i samme, danske by altid. Jeg vil så gerne dokumentere USA-liv, og et godt kamera ville være en kæmpe stor hjælp.

  /Line

 150. Det gør mig glad… Er at have minder, og jeg krummer tæer hver gang jeg ser billeder fra min konfirmation, fester, bare generelt kedelige billeder, fordi kameraet ikke har ydet sit bedste eller fingeren bag ikke har fundet ud af at udnytte det.
  Jeg har kun min Iphone, men den dag jeg kommer til at have min egen familie, så skal der s*tme tages billeder, som er smukke og som mine kommende børn ikke kommer til krumme tæer over i deres voksen liv! ;)

 151. Drømmer om at kunne forevige mit kommende højskoleophold som jeg længe har sparet sammen til. Undervejs skal vi på forskellige rejser hvor det ville være exceptionelt at kunne medbringe sådan en sag!

 152. Wow, vild konkurrence!

  Jeg fødte slut oktober en lille dreng, og ham og hans storesøster på snart tre år er jeg helt hovedkuls forelskede i – jeg ville blive glad hvis farmand og jeg kunne tage fine billeder af de to bavianer, i hverdagenes små hyggestunder, på skovture, ved storesøsters første dag i børnehave om kort tid, lillebrors første skridt når vi når så langt. Børn er vidunderlige og skal foreviges ‹3

 153. Jeg ville tage billeder af alt den skønne natur som jeg er omgivet af! Er så heldig, at bo i det såkaldte “udkantsdanmark”hvor naturen virkelig slår sine folder smukt, og især omkring Vesterhavet!! :-)

 154. Jeg ville blive så glad for at rende rundt i den smukke og alsidige natur heroppe i Thy og forevige nogle fantastiske øjeblikke af både naturen selv, men også min skønne familie :)

 155. Jeg vil tage billeder af min familiemedlemmer, og især den ældste generation. Fordi det vil glæde mig at have ordentlige billeder. Min iPhone er da udemærket, men det portræt jeg drømmer om at knipse har sine begrænsninger i dybde og stemning. Morfar, bedstefar og farmor skal være modeller for min leg.

 156. Wow et smukt kamera! Jeg ville forære det til min datter. Hun er 13 år og ekstremt foto interesseret. Pt er det med hendes telefon der tages fine billeder, men hendes store ønske er netop sådan et “rigtigt” kamera. Så det ville være en drøm at give hende det :) kram og dejlig aften :)

 157. Jeg elsker fugle! Som amatør ornitolog og helt generelt meget begejstret for naturen, ville en ordentlig kamera være en meget velkommen gave.

  God Jul

 158. Rejser, oplevelser, børn, venner, familie og dyr, ville jeg fotografere. Skal til Island til sommer og det kunne være helt fantastisk at have sådan et kamera med….. Elsker i forvejen at fotografere og tager tusindvis af billeder. Men har ikke et spejlrefleks.

 159. Hvis jeg vinder, vil jeg tage en hel masse billeder af det lig af en lejlighed, min kæreste og jeg lige har overtaget. Det ville gøre mig rigtig glad, og det ville være mægtig dejligt at have pæne før og efter billeder at kigge tilbage på, når det engang ligner en million! Derudover er ham kæresten også ret sød, så der sniger sig nok et par billeder ind af ham også :)

 160. Det ville gøre mig glad at enedli kunne tage gode og flotte billeder af min familie. Efter vores kælder blev oversvømmet med alle vores minder – også billederne, og efter min mormor ikke tager billeder mere, så er der lie pludselig få minder tilbage. De nyeste minder jeg har, er taget med mobil. Ikke de bedste billeder. Men stadig nogle af de bedste minder. Så vandt jeg, ville jeg tage billeder af min familie når vi er sammen og endelig give min mor et rigtigt foto-album igen :)

 161. Lykken er at have gode billeder af sine børn! Jeg ville ønske jeg havde sådan et kamera så jeg kunne øve mig – hele tiden!!

 162. Jeg ville elske at tage billeder af mine forældres dejlige hunde :) jeg har været vandt til at have dyr omkring mig og da jeg flyttede hjemmefra for 5 år siden, opdagede jeg hvor dejligt det var at have dyr omkring mig! – det savner jeg i min hverdag!
  Så når jeg er hjemme på visit, nyder jeg våde hundekys og kærlighed i svinske mængder :) – og hvis jeg kunne tage nogle smukke billeder med hjem til Kbh. ville det være endnu bedre :)

 163. Det, der vil gøre mig at glad at fotografere med det lækre kamera, er min lille søn på 8 måneder <3. Der sker så meget med ham – og så hurtigt! – vi kan slet ikke følge med :-). Han havde desuden noget koliklignende de første 4,5 måned og de står derfor ret uklare, desværre. Defor er det også ekstra vigtigt for os at dokumentere hans udvikling, så vi altid kan kigge tilbage :-)

 164. Hvis jeg vinder dette fine kamera, vil jeg bruge et par måneder på at øve mig i at tage fine billeder, så jeg kan tage nogle rigtig gode action-billeder af min kæreste, når det forhåbentlig lykkes ham til sommer at deltage og gennemføre en ironman. I år var han involveret i et trafikuheld 4 dage før start til ironman Copenhagen og måtte opgive at stille til start, da han brækkede en knogle i albuen. Så krydser virkelig fingre for, at det kan lykkes for ham i 2016.

 165. Det gør mig meget glad at fotografere mine to piger på 7 og 9 år! For derefter at dele billederne med to hold bedsteforældre, der begge bor langt væk og derfor sjældent ser deres skønne børnebørn:-)

 166. Jeg inspireres ofte af naturen, og elsker at gå lange ture og finde flotte steder at tage billeder. Det kan være et sted hvor lyset lige trænger igennem træernes kroner, eller rim på græsset. Der er så mange muligheder for at tage flotte billeder. Og med et spejlrefleks kunne jeg begynde at lege endnu mere med det, så jeg også kunne skabe nogle flotte effekter osv.

 167. Tak for de gode råd. Vil helt sikkert klikke ind på din side og følge dem, hvis jeg er så heldig at vinde kameraet.
  Jeg skal på en rejse til Sydafrika i den nærmeste fremtid og i den sammenhæng skal jeg på safari. Det ville være helt fantastisk at have andet end min iPhone med derned, da den som bekendt kan tage gode billeder, men man opnår ikke samme skarphed og dybde i billederne som ved et professionelt kamera. Jeg vil rigtig gerne kunne tage nogle flotte billeder med blændet baggrund af f.eks. en elefant :) derudover vil jeg gerne kunne tage nogle skønne portrætter af de piger, som jeg skal rejse med og forevige deres ansigter. Håber håber håber. Og tak for en skøn blog – nyder at følge med (:

 168. Jeg skal på en stor rejse med min kæreste til sommer for at fejre, at jeg bliver færdig med min bachelor. Jeg vil derfor blive så glad for at tage gode billeder af alle de smukke ting vi skal se i verden. Især efter jeg begik brøleren over dem alle, og kom til at slette alle billeder jeg havde taget sidst jeg var på en stor rejse.
  Så jeg krydser fingre, arme og ben, og håber på en ekstra julegave til mig! :-)

 169. Ej en helt fantastisk konkurrence. Har besluttet mig for at gøre 2016 til mit fotoår :-) så dette er lige præmien for mig. Jeg vil elske at fotografere verden. Hverken mere eller mindre :-)

 170. Det vil gøre mkg glad helt ind i hjerte og mave at kunne fotografere min lille dreng. Mit eget spejlreflekskamera er desværre afgået ved døden efter et hav af gode billeder, og min drengs 1-års fødselsdag er lige rundt om hjørnet, så jeg kan næsten ikke komme i tanke om en bedre gave at vinde.
  Jeg krydser alt, hvad der krydses kan, og håber på det bedste :)

 171. Åh, jeg har længe haft et brændende ønske om at udvikle mine evner som fotograf. Det er aldrig noget jeg har været særlig god til, og jeg hader altid hvordan samtlige feriebilleder på ingen måde har formået at fange noget af det jeg ville når jeg kommer hjem og kigger dem igennem. Opsparing til et fornuftigt kamera der kunne støtte mig i den læring har været undervejs et stykke tid nu, men endnu er der ikke blevet råd til det, så hvis jeg kunne “springe over hvor gærdet er lavest” og vinde det her ville det være skønt ;)

 172. Jeg ville fotografere min mand og mine børn – helst i naturligt dagslys, meget gerne i det flotte genskin fra sne. Jeg krydser fingre for en flot julegave OG snevejr snarest.

 173. Wow! Jeg vil fotografere den smukke natur omkring Sorø. Og mine børn. Og min hund. Og tage det med på vandretur til sommer. Og alt muligt andet. Jeg vil fotografere alt! Kh Sofie

 174. Hvis jeg vandt kameraet ville jeg give det som en ekstra gave til min far. Jeg har en stærk passion for fotografiet og da jeg opgraderede til et nyt kamera for nogle år siden fik min far mit gamle spejlrefleks. Hans passion er lige så stille vokset frem og det er vidunderlig at dele den med ham. Mit gamle kamera er fint, men meget lidt lysstærk. Jeg ville elske, at kunne give ham et nyt og bedre kamera, så han fik bedre mulighed for at fotografere det, jeg ved gør ham glad – sine børnebørn (og med to nye på vej ved jeg kameraet får travlt), min mor (som efterhånden får det bedre og bedre foran kameraet på grund af ham), smuk natur og fremmede mennesker med en interessant historie.

 175. Hvis man kunne skrue tiden tilbage, ville jeg ønske at jeg/vi havde taget flere og BEDRE billeder af datter nr.2. En klassiker..

 176. Jeg vil fotografere min nyfødte søn. Får slet ikke taget så mange billeder af ham som af min datter da hun var lille…. Ville også fotografere min datter selvfølgelig :). Billederne fra min egen barndom er super vigtige for min historie og mine minder, så mine børn skal også have billeder af sig selv og div. situationer at se tilbage på når de bliver større og senere voksne.

 177. Hvis jeg vinder skal der helt sikkert tages naturbilleder! Skov, havet, dyr, whatever :D Og så skulle det da også med på min felttur med studiet til Utah i foråret – gode billeder af alt det vi skal se, samt af alle de dejlige mennesker :)

 178. Det oplagte svar ville være mine børn, og jeg taget bestemt mange billeder af mine børn, men der hvor jeg ville bruge kameraet mest er helt sikker på mine gåture i fred og ro i naturen. Jeg har brug for at lade op, og det gør jeg bedst helt alene ude i naturen.

 179. jeg ville nok fotografer alle mulige ting både ude i naturen men også på ferier osv. og der ville nok også komme et par billeder eller 3 af mine dejlige hund Mille!! <3 <3

 180. Det vil gøre mig glad at fotograferer de små ting omkring mig jeg glemmer i hverdagen! De smukke bygninger i Aalborg hvor jeg bor, min 8 måneder gamle nieces flere og flere smil og ikke mindst de smukkeste lys i denne mørke tid

 181. Mine tre børn! Tænk på alle de fine, små detaljer, som jeg går glip af, når jeg fotograferer med mit mobilkamera…

 182. Det gør mig glad at fotografere mine 3 drenge og deres far. Når de leger i haven, i skoven eller på stranden. Desværre er det kun mobilen der bliver taget billeder med. Kunne være fedt med et godt kamera til at tage disse billeder med. Og så efterfølgende lege med redigeringen

 183. Der er mange ting at fotografere – men det, der først falder mig ind, vil være min kommende niece, der lige om lidt er en del af familien. Selvfølgelig vil netop DET kamera også betyde, at jeg vil kunne tage nogle kniv skarpe fotos på min tur Down under til februar – ihh jeg håber, det blir mig, der vinder:-)

 184. Da jeg allerede har lidt erfaring indenfor fotografering, ville det gøre mig utrolig glad at vide dette FEDE kamera så jeg kan fotografere arkitektur (bygninger og kunst) og landskaber.

 185. Mit bedste “kamera” lige nu er min iPad, så der er godt nok lidt plads til forbedring! Det ville være dejligt at have et godt kamera til at forevige gode tider med mine skønne veninder :) Den første fra gymnasieflokken er gravid så der bliver masser at tage billeder af! :D

 186. Min kæreste udskiftede for et par måneder siden København med Beijing, hvor han skal læse hele sin kandidat. Det betyder for vores vedkommende to års langdistance-forhold, og vores aftale er derfor, at vi i løbet af de næste to år skal mødes rundt omkring i verden, så meget som det nu er muligt. Sidst var jeg i Beijing og besøge ham, og til januar går turen til Vietnam – der (og på vores kommende rejser) ville jeg elske at kunne tage en masse smukke billeder, som jeg kan glæde mig over at kigge på, hver gang savnet bliver lidt for stort :)

 187. Hvis jeg vinder kameraet, vil det gøre mig glad, fordi jeg har muligheden for at lære at tage portrætter. Portrætter efter devisen at billeder siger mere end ord. Portrætter af ukendte mennesker jeg møder på min vej som backpacker.

 188. Hvis jeg var så heldig at vinde det lækre kamera, ville jeg elske at have det med på mine årlige ferier til at forevige uforglemmelige øjeblikke! Jeg bor på 12. sal med udsigt til bl.a. Nordhavn, så ville også blive rigtig glad for at tage billeder af min gode udsigt især under solopgang og -nedgang!

 189. Til sommer rejser jeg med mine forældre, søskende og kæreste til Cuba og Mexico. Vores første store rejse sammen. Jeg ville elske at kunne tage smukke billeder af de dejlige oplevelser vi helt sikkert får :) Krydser fingre!

 190. Det vil gøre mig afsindigt glad, hvis jeg vinder, fordi jeg gerne vil blive meget bedre til at få taget billeder af livets store og små øjeblikke, så jeg altid kan se tilbage på dem og mindes. Og jeg er sikker på at med sådan et legetøj som det her kamera, vil jeg få gjort det meget mere. :-)

 191. Hov min kommentar ville kom vist ikke helt med! :)

  Vil blive så glad for at kunne tage kameraet med når min kæreste og jeg skal på vores livs rejse i foråret til Sri Lanka, Kina og Hong Kong, og fotografere natur, mad, kultur mennesker, ja alt hvad vi møder :). Har altid drømt om at tage smukke billeder med et spejlreflekskamera når jeg er ude og rejse, og dette ville være perfekt, da der desværre ikke er penge til at købe et godt kamera inden rejsen.

  Krydser alt hvad jeg har :)

  Tak for gode foto tips, og god jul til dig .

  V.H Trine

 192. Det ville gøre mig så glad at kunne tage billeder af min søster, til den blog hun har så stort et ønske om at starte, men måske lige mangler det sidste skub for at få gjort.

 193. Jeg elsker solnedgange og at tage billeder af dem! Jeg ved det lyder “nemt” at sige, for hvem kan ikke godt lide at kigge på en flot solnedgang. Men jeg er så begejstret for solnedgange at min kæreste til tider bliver træt af, at jeg flere gange om ugen siger “Eeej skat, se hvor flot det er idag!!”, mens jeg tager billeder. Og de billeder bliver aldrig særlig gode med min gamle iphone 4.. Men jeg skal alligevel liiige knipse 1 eller 10 :-P
  Faktisk så friede min kæreste til mig i september under en solnedgang på Malta i september. Vi står imellem en masse mennekser, hvor jeg selvfølgelig tager billeder, da han siger han synes vi skal flytte os lidt væk, så jeg kan få nogle endnu bedre billeder. Hvilket slet ikke var rigtigt. Det tilgav jeg ham så hurtigt for, da jeg fandt ud af det var for at få plads til han kunne gå på knæ og fri og til mig :-D

 194. Jeg skal 6 måneder i praktik i Rusland næste år og ville elske at kunne forevige alle de fine, anderledes detaljer derovre. Især nu hvor mit eget kamera er stendødt, og jeg ikke er helt sikker på, om jeg kan nå at spare op til et nyt, før jeg skal afsted.

 195. Fed konkurrence!

  Jeg vil blive glad for at kunne medbringe kameraet når min kæreste og jeg skal ud og rejse i foråret. Ville være skønt at kunne have nogle flotte billeder med hjem.

  Håber jeg vinder :)

  V.h Thomas

 196. Alt det, der er opleves som smukt, interessant og æstetisk i selve øjeblikket. Fra naturen, flot arkitektur, til kager fra Lagkagehuset. Jagte noget bestemt motiv giver mig ikke noget og lader mig ikke leve. Der er spontaniteten og oplevelsen i nuet, der er i givende og gi’r de rigtige minder❤️

 197. Er jeg så heldig at vinde, ville jeg elske at kunne nappe kameraet med på den tur til Paris, som min mand har inviteret på her mellem jul og nytår – har aldrig været der før, så tænker der er en masse ting og oplevelser, jeg ville kunne “forevige” med sådan et lækkert kamera :)

 198. Det vil gøre mig glad at fotografere den smukke natur, og især her i vintertid hvor sneen vil lægge sig smukt ud over det danske landskab, det ville være så dejligt at kunne få nogen ordenlige billeder af det. Men min familie vil os være en stor del at det jeg vil tage billeder af, for det betyder meget for mig i hverdagen, at kunne tage gode og lækre billeder af det som betyder mest for mig. Står faktisk og mangler et nyt kamera, da jeg også har en blog, og det ville være perfekt med et bedre kamera som jeg kan opnå flottere billeder og fordybe mig lidt mere over det.
  Har altid interesseret mig meget for at tage gode og perfekte billeder, har bare ikke det bedste kamera og derfor krydser jeg alt hvad jeg har for at kunne få lov til at eje dette lækre og fantastiske kamera! :).

 199. Hej søde Emily, hvor er det bare en virkelig fantastisk konkurrence! Jeg elsker at fotografere, og er i øjeblikket i gang med at spare op til mit sabbatår hvor jeg vil på jordomrejse. Det kunne være fantastisk at fange mine minder på billede, og derved have dem med mig resten af mit liv.

  god december måned <33

 200. Nøjs man hvor ville det være rart at kunne tage pæne billeder af mine venner og famile, men især også af min hund Sigurd :-)

  Tak for den bedste blog!

 201. Jeg tror jeg ville komme til at tage en frygtelig masse billeder af min hund – hun er nemlig så overdrevet Cute og meget smuk

 202. Jeg har lige mødt manden i mit liv. Vi har kendt hinanden i 6 måneder, været kærester i 3,5, og vi flytter sammen om 2. Det ville gøre mig glad at kunne tage billeder af alle de mange dejlige oplevelser, gode minder og fantastiske stunder, der venter os de næste mange år. Jeg ville desuden også huske at få dem fremkaldt, så vores kommende børn kan sidde og se på billeder, i et fotoalbum på den gammeldags måde – bare fordi, det er hyggeligt! ☺️

  Hav en dejlig weekend, Emily!

 203. Jeg er for nyligt flyttet til New York og har taget hundredvis af billeder med min telefon. Det ville være skønt med at godt kamera i stedet.

 204. Det her er nok den konkurrence, jeg har allermest lyst til at at vinde ud af dem jeg har deltaget i !!
  Jeg har altid godt kunne lide at tage billeder, og det er tit mig, familien spørger, når der skal tages billeder til familiefester fx til min mormor og morfars guldbryllup ❤️
  Jeg elsker at tage billeder af naturen, af dyr, af mad (!) og ville egentlig gerne tage flere billeder af personer gerne portrætter

 205. Jeg har lige mistet mit kamera og vil derfor blive rigtig glad for et nyt. Jeg elsker at tage billeder i naturen og af dyr, da der sker så meget forskelligt.

 206. Kære Emily,
  Jeg skal snart på højskole (efter 4 års ren arbejde..), og jeg glæder mig simpelthen så meget. Det ville være så fedt at kunne tage en masse gode billeder i løbet af det halve år jeg er afsted, og få en masse gode minder med hjem. I løbet af kurset skal jeg blandt andet til New York i 2 uger og suge inspiration :-) Vil komme til at tage en masse inspirerende billeder, og fylde min portfolio godt op! Derfor ville jeg elske at vinde dette kamera..

 207. Det vil gøre mig glad at fotografere alle de små øjeblikke, som jeg oplever og gerne vil huske tilbage på og genopleve. Ligesom dine små hverdagsglimt.

 208. WOW en konkurrence!

  Jeg er i rivende fotografudvikling, og jeg ville elske at fotografere mine to sheltier med dette kamera – så ville billederne kunne ryge på Instagram med det samme ;)

 209. Jeg kan rigtig godt lide at fotografere alle de nye steder jeg kommer hen. Jeg arbejder som guide og oplever så mange små forskellige hjørner af verden. Det er meget fascinerende opgivende at opleve, og så rart at kunne tage gode billeder af det og kigge på igen og igen når jeg tager videre fra sted til sted. :)

 210. Wow! Hold nu op for en lækker konkurrence… Det ville gøre mig glad, at fotografere hverdagens små glæder og bevare dem som smukke minder til evig tid. Jeg elsker, at kredse om billeder og har en stor interesse i at fotografere. Med et godt kamera (som du selv skriver, så er man ikke garanteres gode billeder bare fordi udstyret er i orden!) kan man lege med de små detaljer i et billede. Krydser fingre!!! God jul :)

 211. Det ville gøre mig glad at tage billeder af min store familie (5 søskende med partnere og børn + forældre).
  På mystisk vis er der ingen af os der er synderligt fotogene (vi er ellers ret pæne mennesker – hvis vi selv skal sige det ;) , så måske det ville hjælpe med et dejligt kamera :)

 212. Jeg har på det sidste tænkt at jeg denne jul (og generelt i fremtiden), skal være bedre til at få taget nogle billeder sammen med de mennesker jeg holder af. F.eks. kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har fået taget et billede med min elskede mormor. Så det ville jeg helt klart bruge det til – billeder af og sammen med de mennesker jeg holder af :)

 213. Søde Emily,
  Tak for endnu en god konkurrence og en fin fotoskole :-)
  Hvis jeg vinder, vil jeg elske at overrakke dette kamera til min 24-årige datter. Hun har ønsket sig et kamera og dette vil være den bedste julegave nogensinde! ♡
  Kh Diana

  http://www.bydianawi.com

 214. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg fotografere en masse billeder af min familie og venner. Det er så hyggeligt at kunne kigge tilbage på ens fotografier og mindes gode stunder :-)

 215. Det der vil gøre mig glad at fotografere med kameraet vil være mine nevøer og min niece. Det vil være skønt at kunne forevige vores minder.
  Og hvilken overfed konkurrence.

 216. At vinde så fedt et camera vil virkelig være en drøm, jeg vil gerne arbejde mere med at fotografere og blive bedre til det !

 217. Det vil gøre mig lykkelig at forevige det eventyr det bliver når jeg tager på højskole til januar. Efter at have kæmpet med det helt forkerte studie i halvandet år, kan jeg slet ikke beskrive hvilken lettelse det er at se frem til et halvt år, der kun skal handle om at have det godt, møde søde mennesker og dyrke alle mine interesser – og det vil give mig sådan en glæde at have et kamera at nørkle med og til at fange alle de gode stunder!

 218. Det vil gøre mig glad at fotografere naturen. Det er helt klart den type motiv jeg foretrækker. Jeg elsker at lege med vinkler og dybde/bredden i billederne, og så elsker jeg at naturen kan vise sig fra så forskellige sider, og give så mange forskellige motiver. F.eks. bor jeg tæt på både skov og vand, så hvis jeg vandt et Nikon D5500 med 18-55 mm objektiv, skulle jeg helt klart på en fototur eller ti til mine yndlingsspots :)

 219. Det ville gøre mig så glad at vinde kameraet her! Jeg går en spændende tid i møde, hvor jeg skal være rusvejleder på mit studie, og ville gerne kunne tage nogle gode, flotte billeder på rusturen af alle de nye søde russere og de andre rusvejledere, der er nogle af mine rigtig gode venner.
  Samtidig vil jeg gerne blive bedre til at fotodokumentere min hverdag, der byder på mange skæve, sjove og dejlige stunder. Jeg bor på kollegie i København, hvor der er altid gang i den, og går også på et studie hvor der er et stort og pulserende socialt liv. Og så er jeg stadig helt på toppen over at være flyttet til Nørrebro her i foråret. Så ja, billeder fra min hverdag og af alle de dejlige mennesker, jeg er omgivet af :)

 220. Hvis jeg vandt det fine kamera, ville lykken være stor..Mit seneste Nikon spejlrefleks døde for 6 måneder siden og jeg har endnu ikke fået sparet nok op til et nyt..

  Jeg savner at tage billeder af mine børn, vores omgivelser og oplevelser, jeg savner de skarpe billeder som uden problemer kunne forstørres op og pryde mine hvide vægge..nu er vi flyttet i nyt hjem i foråret og jeg ville glæde mig aller mest til at få taget masser af nye billeder og få lavet drømmevæggen med billeder af alt det jeg elsker aller mest ..

  God og fantastisk jul til alle

 221. Det ville gøre mig glad at kunne fotografere min familie og venner til diverse sammenkomster uden at skulle hive en iPhone frem :)

 222. Åh jeg vil så gerne blive bedre til at lege med diverse indstillinger osv – ELSKER at fotografere. Særligt på ferier :) Min kæreste kan godt være lidt træt af mig når vi er afsted!

  Skal både til London og Thailand i starten af 2016. Ville være SÅ skønt at dokumentere det med et nyt kamera! :D

 223. Jeg ville bruge kameraet til at tage billeder af islandsk natur – jeg er i Island 1-2 gange årligt for at besøge min familie og selvfølgelig nyde det storslået landskab

 224. Min kæreste og jeg har planer om en forlænget weekend til Paris, og selv om jeg ikke har været der før, er jeg sikker på, at der er mange smukke ting at tage billeder af :)

 225. Jeg ville tage billeder af min lille aktive dreng på 8 måneder. Han har fundet ud af at det er sjovt at stikke af fra mor og far og det kommer der mange sæde og sjove motiver ud af :) i dag blev en potteplante tømt for jord i stuen ;)

 226. Hvis jeg vandt det lækre kamera, vil jeg tage det med mig til Australien, hvor jeg (forhåbentlig, cross my fingers) skal på udveksling næste efterår! Det vil være helt fantastisk at kunne se tilbage på en masse lækre billeder af det smukkeste landskab og natur!

 227. Jeg vil tage billeder på den rejse jeg skal på i januar/februar til Thailand med min kæreste – af alt fra stand og palmer til lokale små perler <3

  Og så selvfølgelig af min lille hund som jeg elsker uendeligt.

  God jul!

 228. Jeg har altid fotograferet meget … men det er altid rart at tage billeder af familien – bla. samlet om julebordet d. 24.12. :-) Og at tage billeder på ferier og i naturen, så man hjemme kan kigge og drømme om de mange rare timer og alle oplevelserne :-) God weekend, kh Maiken

 229. Det vil gøre mig så glad at tage billeder med kamera i stedet for med IPhone til januar, hvor jeg rejser til Californien med kæreste og baby.

 230. Sidste nytår var et af mine nytårsforsæt at tage dagens billede hver dag for jeg var alt for sløv til at tage billeder. Jeg har holdt nytårsforsættet og har mange forskellige typer billeder. Nu begynder jeg så småt at stille mig kritisk til kvaliteten af mine billeder, da det er fint at tage et hver dag, men det skal jo også være ordentligt at kigge på, så det flotte kamera, der er på højkant ville være fantastisk til at forevige 2016 med.

  KH og god jul!
  Anne W.

 231. Jeg studerer på designskolen og kunne virkelig godt bruge at kunne tage nogle gode billeder af mine design. Derudover ville det være fantastisk til feriebilleder og billeder af min kæreste og familie.

 232. En fantastisk mulighed for at forevige de rå og grå hverdagsdetaljer som normalt drukner i mængden, men som med et kamera som dette kan transformeres til smukke lysende fokuspunkter

 233. Det gør mig glad at fotografere liv i byen, de små øjeblikke, hvor man får fanget hvad byrummet egentlig bliver brugt til (gerne de lidt skæve områder) :)

 234. Det gør mig glad at tage billeder af min dejlige familie og venner.! Jeg kommer fra en stor familie, så nogen gange er det lidt svært at få tid til at se dem allesammen, især fordi de et spredt rundt i landet. Jeg har derfor lavet en familievæg med masser af dejlige minder og billeder fra fælles oplevelser. Pt ejer jeg ikke et kamera udover min iPhone, så det er ikke så tit billederne på væggen bliver skiftet ud, men det kunne de jo blive, hvis man vandt et lækkert kamera:-)

 235. Sikke da en lækker præmie. Jeg trænger hårdt til et nyt kamera, og kunne godt tænke mig at prøve Nikon universet af ;)

  Jeg har i mange år elsket at fotografere. Førhen primært natur, men efter jeg startede med at blogge har jeg fået en særlig kærlighed for at tage billeder af personer i stedet. Jeg tager fast billeder af et dejligt søskende par, og det gør mig enormt glad at se hvor glade forældrene bliver for billederne. Er sikker på at billederne bliver meget skarpere med et nyere kamera. Desuden ville jeg også bruge kameraet til billeder til min egen blog ;) Btw. så elsker jeg også at lege med baggrunden, og knus-elsker mit 50mm objektiv!

 236. Nogen vil nok synes, at det er lidt kedeligt/traditionelt, men jeg har verdens smukkeste børn, så den vil jeg tage 1000vis af billeder af

 237. Kære Emily,
  Jeg har boet 1 1/2 år i Indien, men aldrig haft råd til et kamera. Jeg har forsøgt at tage billeder med min telefon, men den er meget gammel, og det blev aldrig godt.
  Et af mine højeste ønsker er et “rigtigt” spejlreflekskamera, så jeg endelig kan begynde at tage billeder, når jeg igen besøger Indien og alle mine venner dér.
  I Indien er det ikke normalt at have et kamera, og jeg vil rigtig gerne kunne tage billeder med alle dem jeg kender, så de også kan få billeder af dem selv.
  Mange kram fra Marie.

 238. Der er rigtig mange ting som gør mig glad at fotografere, især øjeblikke som foreviger et minde på bedste vis. Det kan være alt fra et øjeblik på en rejse til en hyggelig stund med familien.
  Jeg har desværre i alt for mange år gjort alt for at undgå at blive fotograferet selv, det er jeg utrolig ked af idag, for det betyder at jeg faktisk ingen billeder har af mig selv fra mit voksenliv, sammen med min familie, venner eller kæreste. Vi taler altså alt fra da jeg blev student til jeg Backpackede i Asien. Ikke et eneste billede har jeg. Det er simpelthen sådan en skam. Så jeg tror faktisk at det der ville gøre mig gladest var at tage et billede med min familie, kæreste og venner.. Også skidt pyt med hvordan jeg ser ud eller om man kan se at jeg vejer 5 kilo for meget, for det er ikke det der betydet noget:-)

 239. Ej, hvor en vild konkurrence! Hvis jeg vandt, ville jeg tage kameraet med på en masse dejlige ferier med min kæreste og med min familie. Det ville gøre mig glad at otografere de minder, vi skaber sammen på ferierne.
  Knus, M

 240. Jeg har aldrig haft et godt kamera, jeg nyder at tage billeder af hyggelige stunder med familien, det foregår dog med min Samsung Edge. Jeg har stadig et par engangskameraer liggende der skal fremkaldes, de er vel 10 år gamle, og er sikkert ikke en dyt værd. Det ærger mig. Jeg vil elske at fange de magiske øjeblikke ved et barnegrin, min glade 90 årige mormor som lige har opdaget gin & tonic, eller når mor og far en sjælden gang kysser hinanden i køkkenet mens julemaden bliver til. Og vel og mærket ikke på et engangskamera. Men et godt et. Og så billederne fremkaldt og sat i albums.

 241. Af min familie til jul, hvor jeg vil tage så mange billeder, jeg kan snige mig til af min bedstefar på 89.

 242. Jeg er lige nu på min livs rejse – 6 måneder i New Zealand, Australien og philipinerne efter et endt semester i New Zealand. Det gør mig uendelig lykkelig at tage billeder på mine rejse og især at gå tilbage i mine albums og se gamle rejse minder.

 243. Jeg ville elske, at tage sådan et lækkert kamera med ud at rejse. Når jeg er ude i verdenen er jeg altid mere opmærksom på omgivelserne og detaljerne, og bliver dermed også inspireret til at tage en masse billeder. Om en måneds tid går turen til Colombia, så jeg krydser fingre! :)

 244. Jeg elsker at tage billeder af alt.. men især natur og dyr kan noget særligt på fotos.. bliver altid glad hvis man fanger det helt rigtige lys i skoven.. eller når vores katte laver alle mulige sjove og søde ting

 245. Det ville gøre mig utrolig glad at fotografere min lille dreng på et halvt år, hvis jeg skulle være så heldig at vinde sådan et lækkert kamera. :) Lige nu er det min iPhone der bliver brugt flittigt hver eneste dag, da jeg fik stjålet mit kamera på en ferie på Mallorca.

 246. Jeg vil helt vildt gerne fotografere min makeup samling, haha! Jeg elsker makeup og deler samme passion som alle bloggere, youtubere osv. – jeg har desværre ikke udstyret til at tage de samme flotte billeder som de har og på en SU bliver det næppe ændret lige foreløbigt :)

 247. Det der gør mig glad ved at fotografere er alle de talrige muligheder man har. Muligheden for at tage iscenesatte billeder såvel som autentiske billeder. Tage billeder af uforglemmelige stunder og billeder af et outfit. Jeg er vild med det og ville stensikkert stikke et vaskeægte tøse hvin hvis jeg bliver den heldige vinder.

 248. Hvis jeg vandt ville jeg elske at tage billeder af min familie og venner. Billeder fyldt med stemning og følelser, som om man var tilstede i netop det sekund hvor billedet blev taget. Små hemmelige minder, som man kan gemme i alt evighed og tage frem og kigge på når man lige har lyst, savner lidt god stemning eller mindes en man har mistet og holdt af. Billeder bliver aldrig forældet og smuldre væk, billeder er noget man kan have hele livet og længere endnu ❤️

 249. Jeg ville helt sikkert få taget en masse billeder af mine forældres mops – min absolute yndlingshund (undskyld, Penny…) – og stille skarpt på det lille, flade hoved med de store øjne:-)

 250. Jeg vil elske at vinde kameraet, så jeg kan tage nogle billeder af mine børn i julen

 251. Der er ret mange ting jeg er vild med at fotografere, både børn og mennesker generelt men især bygninger og naturen har jeg altså en forkærlighed for!! Er ret vild med kameraet, der ser super fedt ud. :-)

 252. Jeg har opdaget et helt fantastisk forladt sted, der nærmest ligger i min baghave, men jeg har kun et zoomobjektiv at gøre godt med til mit fine lille kamera og det er svært at bruge et 150-300 mm til små hyggelige opstillinger og portrætter med, som jeg er blevet ret vild med efterhånden som jeg har lært fotografi at kende(men det tager til gengæld nogle mean landskabsbilleder) – jeg ville dermed elske at vinde så jeg kan fortsætte med at blive bedre til min hobby og fordi jeg er lidt af en grejfreak, som savner supplement til sort/hvid analog og landskaber og gerne vil opgradere til noget endnu bedre :-)

 253. Alt! Jeg tager alt for få billeder for tiden, og synes det er en skam, da jeg egentlig synes det er ret så sjovt. Derudover synes jeg det er interessant at man kan gemme et glimt af et livsøjeblik som minde, om det så er af en smuk solnedgang over Limfjorden, en fjollet hund, eller en hyggelig stund sammen med menneskerne omkring. Forhåbentlig kan et sådan kamera få mig til at tage flere billeder igen – hvis jeg vinder ;)

 254. For tiden tager jeg et kursus som fjernstudie i USA, i denne uge handler det om være visuel i sin fx branding strategi, hvis man har et produkt eller virksomhed. Jeg har dog ingen af delene, men det er mega spændende at følge med alligevel og lære en masse nyt. Det sjove er, at netop i dag i undervisningen sagde underviseren, at den menneskelige hjerne husker 60% af et billede som man har fået vist, hvorimod man kun husker ca. 10% af en tekst man læser. Det passer jo ret godt til din blog fx, du har mange billeder og man husker historien omkring dine blogpost, men din tekst måske mindre. Jeg ville bruge et dejligt kamera til vise lidt andre sider af Danmark gennem billeder til min endelige opgave på mit lille fjernstudie. Fortælle andre sider end Nyhavn, Aros, Kongehuset osv. Lidt mere Danmark og vores natur, indbyggere og hvad vi er gode til i Danmark. En af vores opgaver er, at starte en blog, men efter undervisningen i dag og dit indlæg, er jeg da slet ikke i tvivl om hvad jeg skal lave. En visuel blog om Danmark.

 255. Det gør mig glad at fotografere min familie, så det ville jeg bruge et så fint kamera til. Men det skal selvfølgelig også med på ferier for at forevige de små øjeblikke.

 256. Jeg skal skrive speciale til foråret og har valgt at tage udgangspunkt i en egenproduceret webdokumentar som skal filmes mellem jul og nytår, den ville jeg elske at filme/fotografere med dette vidunder <3

 257. Jeg ville elske at bruge kameraet til at tage billeder af alt det fine tøj mine klassekammerater og jeg laver på vores studie som designere.

 258. Mit yndlingsmotiv er nok solnedgange og naturen generelt, så det ville være fedt at kunne forevige det med et godt kamera :)

 259. Dette er dog den lækreste giveaway længe :-)
  Jeg elsker, elsker, elsker at tage en masse billeder af mine veninders smukke børn… Der er efter min mening ikke noget lækre end at fange et barns smil, leg osv osv, men det ville være lidt sjovere at tage billeder med et rigtig lækkert spejlreflekskamera i stedet for min gamle iphone :-) krydser fingre!

 260. Min hoved er en verden for sig selv. Jeg er ordblind og har derfor lært at lære ting på en anden måde. Jeg så tit billeder for mig i stedet for sætninger. Billederne kunne jeg føle mig tryg ved. På den måde “overlevede” jeg skolegangen. Derfor er jeg glad når jeg tager billeder, fordi jeg er klog når jeg gør det og det gør mig glad at vide jeg kan gøre noget godt for mig selv, og ikke slår mig selv i hoved med noget jeg ikke er god til. Så når man ikke så langt nemlig.

 261. Jeg drømmer om at tage smukke billeder af naturen.. Prøver med iPhone, men den har bare ikke helt nok detaljer.. Også ville jeg tage portrætter af alle de skønne børn jeg har i min famile.. ☺️

 262. Elsker at fange hverdagens små skævheder. Krydret med det helt specielle gule lys efter en tung regnbyge, gør det helt perfekt.. Hverdage er nu en gang det pæneste motiv.

 263. Jeg flytter til Berlin til januar, og hvor ville det være fantastisk at kunne tage sådan et lækkert kamera med rundt og tage billeder af streetart, mennesker på gaden og ikke mindst øjebliksbilleder af mine dejlige venner.
  Hav en dejlig weekend!

 264. I løbet af det kommende år vil jeg gerne tage billeder til en fotobog, som jeg tænker kan være en rigtig fin gave under næste års juletræ. :)

 265. Det ville gøre mig så glad at have en lækkert kamera at kunne tage billeder med, når jeg rejser rundt i Asien alene til sommer. Jeg plejer altid at sætte min lid til at mine søde medrejsende får taget smukke billeder (hvilket heldigvis altid er tilfældet), men denne gang kommer det til at foregå alene – så mit eget kamera står højt på ønskelisten :)

 266. Det vil gøre mig glad at fotografere min dejlige familie!
  Især min søster er et kønt portræt :-)

 267. Jeg ville elske at øve mig på at tage gode billeder af vores fantastiske to små børn i stedet for at bruge et iphone kamera, som langt fra giver tilfredsstillende billeder!

 268. Jeg vil så gerne vinde så jeg kan øve mig i at tage gode fotos til vores årlige-fotobog vi har lavet som tradition de sidste 3 år. Det er sådan nogle dejlige minder man kan skabe med et kamera.

 269. Jeg vil elske at fotografere mine to børn og min mand. Øver mig allerede en del på at tage gode billeder af dem, men har ikke er spejlrefleks kamera at gøre det med, endnu

 270. Jeg ville elske at kunne fotografere nogle lækre billeder til min lille hygge blog.
  Det kunne være skønt at komme skridtet videre end at tage alle billeder med min IPhone.

 271. Det ville gøre mig glad hvis jeg kunne fotografere min oplevelse som studerende i USA, så jeg har en masse billeder at vise frem når jeg er hjemme i Danmark. Jeg elsker at tage billeder og fange smukke øjeblikke.

 272. Jeg ville fotografere alle hverdagens stunder. Billeder som kan minde mig på, at man ikke må tage livet for givet, og at man skal sætte pris på det man nu engang har. Tak for en god blog, nu vil jeg krydse fingre til på mandag ☺️

 273. Jeg elsker at fotografere. Det er så skønt at kunne fordybe sig i det og opleve nye steder og detaljer ved at forevige dem, og så er det jo et skønt minde.
  Hvis jeg vandt kameraet ville jeg blive glad over at kunne fotografere hverdags små ting, venner og famile og så selfølgelig kunne forevige de rejse oplevelser der forhåbentlig venter lige om hjørnet. :)

 274. Jeg ville elske at kunne tage nogle flotte billeder på min ferie til januar – at tage billeder er en hobby min kæreste og jeg deler.

 275. Det ville gøre mig utrolig glad at fange naturens skønhed i langt bedre kvaliten end det er tilfældet med iPhone. Der er noget på en gang evigt og foranderlig over naturen, som jeg virkelig nyder at kunne iagttage. Naturen og vores lille planet er jo så fin, lige til at tage billeder af :-)

  Glædelig jul, Emily!
  Og så dejligt med en skole, jeg har ikke en snus forstand på kameraer, så spidser ører nu ;)

 276. … hvis jeg vandt, ville jeg elske at have det med på rejser og ture, for at kunne fange alle de magiske øjeblikke hvor lyset, naturen og motivet går op i en højere enhed. Det ville i hvert fald være gøre det hele en del nemmere med sådan et lækkert kamera! Tak for en lækker blog. Kram

 277. Orv, for en lækker konkurrence!

  Jeg ville nyde, at laboratoriearbejdet i mit speciale endelig er ved at være overstået og få brugt mere tid med min familie (både venner og familie har været temmelig forsømt de sidste to måneder) og særligt min højgravide veninde og få foreviget hendes smukke mave. <3

 278. Det vil gøre mig ubeskrivelig glad, at få mulighed for at tage billeder af alle de fantastiske oplevelser, som min dejlige kæreste og jeg går i møde i 2016!
  Vi venter vores ønskebarn til sommer efter en hård og opslidende kamp i behandling.

  Med dette Nikon spejlrefleks kamera kan vi begynde at skabe smukke, positive minder efter rigtig lang tids modgang.
  Så kan det også være at vi begynder at tro på det ☺️

 279. Min lille datter på snart 10uger! <3
  – Og indretning mm af vores nye hus pr. 1/1
  Håber!!

 280. Jeg synes så tit, at lyset i her i København er helt vildt! I går var farverne på himlen helt lyselilla og lyserøde. Med silhuetten af de bladløse, sorte træstammer foran tænkte jeg, det her billede fortjener, at blive taget med et bedre kamera end det min i-phone kan diske op med!!

 281. Hvis jeg vinder, så går det ud over mine børn! De helt rigtige fotos, der fanger det unikke i hvert af mine børn, gi’r mig altid sommerfugle i maven.

  Mit nuværende kamera driller så meget for tiden, så jeg ville elske at vinde et nyt.

  Kh
  Trine

 282. Jeg elsker fotografier. Og jeg elsker at fotografere. Længere er den virkelig bare ikke. Jeg elsker, at der på én og samme tid er en dynamik og en stilhed i et fotografi. Uanset om det er digital eller analog, så elsker jeg, hvordan stemninger kan fastholdes, hvordan en stilhed kan blive nærmest smuk og larmende på et fotografi og hvordan ét enkelt klik kan fortælle så mange historier. Det knuselsker jeg.

 283. Hvis jeg vinder, vil jeg blive bedre til at forevige de små lysglimt og hyggelige stunder i hverdagen.
  Når man gør sig bevidst om det, er der jo så mange af dem, og at kunne kigge tilbage på minderne i de fine billeder vil helt sikkert kunne gøre mig glad, selv på de grå regnvejrsdage, som man også kommer til at have en gang imellem :)

 284. Wow! Hvor ville jeg gerne vinde sådan et fantastisk spejlreflekskamera, jeg har længe ønsket mig et :) Det vil gøre mig rigtig glad at fotografere naturen, kulturen og menneskenes historie på nogle af mine rejser :) Jeg kunne specielt godt tænke mig at fotografere Kinas formidable storbyer og deres smukke natur, når jeg skal derhen snart :)

 285. Superspændende læsning! Tusind tak! Har aldrig vidst den slags (men har selvfølgelig heller aldrig ejet smartere kameraer end sådan nogle små lommenogen).
  Du tager fantastiske billeder!

 286. Uha. Jeg ville elske at medbringe sådan et kamera på en rejse. Jeg har indtil nu været i Afrika og Thailand at se en masse flotte ting, men noget jeg lun kunne forene på min telefon. Og det er altså ikke helt det samme.

  Tak for en dejlig blog.
  Jeg håber det går bedre med hovedet.

  Knus

 287. Jeg elsker at tage billeder af alt fra mad til natur, men mit kamera er simpelthen så tungt. Ville elske at få fingrene i dette “lille” kamera, så jeg kan tage endnu flere billeder af alle de ting jeg holder af :)

 288. Julen er en helt special årstid og jeg ville elske at kune tage kameraet med hjem til jul hos min familie og fange nogle af de hyggelige øjeblikke :)

 289. Jeg elsker at tage billeder af familie og venner. Jeg har en kronisk sygdom og er ikke så mobil som de andre. Men med kameraet er jeg med. Jeg står ikke øverst på skibakken. Men jeg sidder for enden af Bakken med mit kamera og fanger alle deres glade og spændte øjeblikke. Helt uden de ved det. Kombinationen af natur og portrætter er min favorit. At se dem jeg elsker med glade smil og smuk natur. Så føler jeg, at jeg er med – selvom jeg ikke suser rundt med lange ski på fødderne.

 290. Det ville gøre mig glad at bruge det til at fange lidt er hverdagen, som du også så fint gør herinde! Man glemmer hurtigt nogle af de små øjeblikke, de små ting, der gør dagen/ugen/livet godt, og det synes jeg også er vigtigt at huske på :)

 291. Jeg har en skøn 3-årige niece med en masse lyse krøller. Med sine blå øjne, ligner hun næsten en engel her i juletiden. Det har hun dog for meget krudt i røven til at være. ;)
  Hvis jeg vandt, ville jeg skyde en bunke dejlige billeder af hende juleaften.
  Min væg trænger også til nogle nye familiebilleder :)

  Jeg render rundt med en gammel klaptelefon uden kamera, så sådan en Nikon-fætter ville ramme et tørt sted! :) Jeg krydser fingrer.

 292. Jeg er 65, og som jeg plejer at sige, 60 er det nye 40, og old is the new black, elsker at kaste mig ud i nye projekter, vise vejen og inspirere. Jeg er en del af den fremadstormende nye grå generation, der vil andet end at passe børnebørn.
  Det kamera skal være med til at præsentere det nye old

 293. Jeg ville blive glad af fotografere naturen. Man kan få nogle virkelig flotte billeder, specielt med den effekt du skriver om. F.eks. en smuk blomst eller et insekt i forgrunden, med en sløret baggrund… Åhr! Jeg krydser fingre for det fantastiske kamera!!

 294. Jeg ville blive så glad for at kunne tage et fantastisk billede af min gamle gymnasieklasse til den årlige julefrokost. I år er det 10 år siden vi nervøse og spændte mødte op til første skole dag i 1 g og vi holder stadig sammen den dag i dag! Så et fantastisk 10 års foto med et lækkert kamera (og ikke et sløret mobil foto) vil være et fantastisk minde om dejlige mennesker.

 295. Jeg vil elske at fotografere årets gang i naturen og fællesskabet omkring mit sommerhuskollektiv.

 296. Vi har lige købt den dejligste og smukkeste lille hvalp:) og da børn ikke lige skulle være i kortene for os, er hun blevet vores lille prinsesse og vi kaster al vores kærlighed på hende. Men det går vare så hurtigt med at sådan en vokser op, så jeg prøver at tage så mange som muligt gode billeder af hende, men det ville da være skønt med rigtigt gode billeder i stedet for bare mobil billederne. Udover det elsker vi at rejse og gør det så tit vi kan, og gode feriebilleder er jo også noget af det skænneste i verden. Derfor håber jeg virkeligt at vinde.
  Julekram til alle.

 297. Min kæreste og jeg skal til Thailand henover nytår – og lige nu har vi begge kun vores iPhones at tage billeder med. Øverst på begge vores ønskelister står der et spejlreflekskamera – så det ville jo være helt fantastisk at vinde denne konkurrence! :-)

 298. Jeg ville gerne blive bedre til at fotografere rundt omkring i København. Smukke København.

  Glade hilsner K.

 299. Det ville gøre mig glad at fotografere små hverdagsglæder, meget ligesom du gør her på bloggen :) Derudover ville det være for fedt at have et ordentligt kamera til rejser, fester og andre begivenheder. God dag, Emily.

 300. For første gang skal hele min mors side af familien samles til jul i år. Vi trækker stikket og tager i sommerhus alle 16 mand. Det bliver så vidunderligt at bruge så meget kvalitetstid sammen, og jeg ville elske at forene minderne med dette kamera. Der vil være rig mulighed for at eksperimentere med kameraet – masser af motiver og masser af tid til at lære <3

 301. Jeg ville helt sikkert tage endnu flere billeder af mine fantastiske børn, vores lille hund og af den skønne natur her på Djursland

 302. Jeg ville fotografere mine børn alfred og Liva, barnedåb for Liva, vores bryllup og alt det andet der kommet til at ske i 2016.❤

 303. Jeg ville fotografere alle de små ting jeg oplever i hverdagen, med de mennesker jeg holder aller mest af. Jeg kunne så godt tænke mig at begynde at lave en minde bog med billeder fra år til år. Synes vi alt for sjældent ser tilbage på dejlige minder og oplevelser vi har oplevet når billederne bare ligger i iPhoto på computeren :)

 304. Kære Emily

  Tak for et godt tip!

  Uanset hvilket kamera jeg fotograferer med, så elsker jeg at tage billeder af min mormor og min datter sammen, min mor og min datter, min far og min datter. At se den lykke, flere generationer kan skabe, er meningsfuld og det der gør livet helt specielt, for mig.

  Idag skal vi besøge min mormor og igår da jeg talte i telefon med hende, kunne jeg for første gang fornemme at hun er ved at blive gammel, også i sindet. Hun er lige blevet 87. Så skulle jeg vinde kameraet, vil der blive taget en overflod af billeder af min mormor, så hun kan huskes. Både af min datter og mig.

  Rigtig glædelig jul.
  Trine

 305. Jeg ville blive så glad for at kunne låne kameraet ud til min far, så han kunne tage de flotteste billeder til mit bryllup til sommer og skabe minder for livet.

 306. Jeg vil fotografere mine små nevøer og niecer, som jeg for første gang skal holde jul med i år. Er sikker på, at juleaften bliver ekstra sød og sjov i år, så det vil jeg gerne forevige med gode billeder.

 307. Jeg flytter til New York efter jul, og det ville være spændende at kunne udforske byen med et lækkert kamera over skulderen:)

 308. Jeg flytter snart til Stockholm, og jeg vil så gerne tage nogle flotte billeder af byen og alle mine oplevelser deroppe!

 309. Jeg ville elske at tage en masse billeder fra nogle af mine rejser. Der er ikke noget bedre end at forevige smuk natur, ved at tage fine billeder. Jeg krydser fingre :-)

 310. Jeg vil elske at have et ordentligt kamera til at tage nogle flotte billeder, når jeg er ude og rejse samt forevige små øjeblikke herhjemme man gerne vil kunne huske.

 311. Jeg ville fotografere naturen! Jeg elsker simpelthen at gå ture.. Både i Københavns grønne områder (kastellet er mit yndlingsted), i de snørklede gader, men også hjemme hos mine forældre på landet og i skoven. Der kommer sådan en dejlig ro over en, og jeg værdsætter alting meget mere, når jeg lige har brugt en time eller to for mig selv på en gåtur.

 312. Gode tips, som jeg bestemt vil lege med, hvis jeg skulle være så heldig at vinde. Ud over mine to dejlige døtre ville jeg især tage billeder i naturen og min have af blomster, da det er min store interesse, og der kunne det være rigtig flot med sløret baggrund.

  Jeg krydser fingre.

  Mange julehilsner

  Louise

 313. Jeg vil elske at tage billeder af mine forældres dejlige hunde. De er så svære at fange med en iPhone, men mon ikke det kunne gå bedre med et supergodt kamera? :-)

 314. Det ville gøre mig glad at vandre rundt i mit smukke København og fotografere arkitekturen, farverne og stemningerne. Jeg er i forvejen sådan en der tager billeder af alt og alle, men lige nu foregår det mest med mit Iphone 4 kamera, som desværre ikke altid indfanger skønheden i motiverne som jeg gerne lige vil have det. Så et kamera hvor lidt mere selvbestemmelse er muligt, ville være en fantastisk julegave :)

 315. Billeder gør mig glad…. billeder af mine børn, familien, venner, men også billeder taget i naturen hvor stemninger fanges og indkapsles i et kort øjeblik!

  Fantastisk med en fotoskole!

  Venligst fra

  Line

 316. Det vil gøre mig glad at kunne fotografere min lille søn, som har forventet ankomst til nytår.

 317. Jeg ville elske at tage billeder af mit skønne barnebarn og det vi gør sammen, når hun er hjemme fra udlandet, hvor hun bor.
  God weekend.
  Lisbeth

 318. Jeg ville elske at forevige juleaften i familiens skød ! I år samles hele familien alle sammen herhjemme, og hvor ville det være en fin måde, at huske denne jul på! Dét ville jeg bruge kameraet til ;))

 319. Jeg har altid haft en lille drøm om at investere i et lækkert kamera, og gå i krig med at lære at tage flotte billeder – det har jeg nemlig aldrig prøvet. Derfor må jeg også tilmelde mig din konkurrence i dag! Hvis jeg vinder vil jeg glæder mig til at forevige de gyldne øjeblikke med kære omkring mig, og det er jeg sikker på bliver helt vildt rart :-) <3

  Tak for dejlig blog.

  Randi

 320. Kager, kager, kager. Hvad er finere end at have gjort sig umage i køkkenet en hel dag og så forevige herligheden på et smukt billede. Det motiverer, inspirerer og er sjovt. Nå ja, der smutter også nogle børnebilleder ind i perspektiver af og til, det er klart.

 321. Sikke en flot præmie! Hvis jeg var så heldig at vinde det, ville det gøre mig glad at tage billeder af nogle af de rejser jeg skal på i det kommende år.

  God jul! Og tak for en god blog :)

 322. Jeg vil så gerne vinde det kamera! I forbindelse med julegaver hvor jeg gerne ville gi mine forældre et fint billede af os sammen, gik det op for mig at jeg nærmest ingen billeder har af os, eller familien generelt. Mine forældre er henholdsvis 76 og 72. (Jeg er en MEGA efter nøler på 32 ;-) )Og det er derfor vigtigt for mig at jeg begynder at forevige alle vores skønne øjeblikke. ❤️

 323. Det ville gøre mig glad at kunne fotografere min kærestes og min kommende vandretur, i hans hjemland England og Skotland. Den smukke natur og de flotte bjerge, står på nuværende tidspunkt til at blive foreviget med en iPhone, så dette kamera (og lidt øvelse selvfølgelig ;) ), vil gøre minderne noget mere interessante at kigge tilbage på :)

 324. Jeg vil så så så gerne vinde! Jeg har længe drømt om at starte en blog, men synes jeg mangler et ordentligt kamera til det. Derudover flytter jeg til Finland i fem måneder snart og i 2017 regner jeg med at tage på jordomrejse – så et fedt kamera vil være rart at have så jeg kan forevige mine minder og de mennesker jeg møder!
  Krydser så meget fingre! ☺️

 325. Da min familie bor i Vendsyssel og jeg i Kbh., ville det gøre mig rigtig glad at tage nogle fine billeder af dem, når vi besøger hinanden, som gode minder.

 326. Jeg ville helt sikkert brige kameraet til at tage billeder af den lille pige som min klreste og jeg venter til april

 327. Jeg skal rejse 6 uger i Sydamerika i foråret, og det ville være fantastisk at have et lækkert kamera til at tage flotte billeder af det smukke landskab!

 328. Åh hvor ville jeg elske at tage smukke billeder af min voksende mave, og den er kommer ud af den til sommer!

 329. Jeg skal hjem til jul og jeg glæder mig sådan, ikke kun til juleaften, men også alle de andre juledag med min familie. Jeg ville derfor elske hvis jeg kunne forevige alle disse øjeblikke med kameraet!

 330. Det ville gøre mig glad, at fotografere to slags ting, med kameraet. Nummer 1, er alle de små hverdagsting, der gør livet så godt; mine hunde, min familie og venner, den smukke natur i det danske land (selvfølgelig primært her hvor jeg bor) – altså de ting der gør mig glad. Nummer 2 er mine rejser; pt. tager jeg rejsebilleder med min iPhone, og jojo, det fungerer, men det er bare lige det mere fedt, at have et godt kamera – og så ville nu være det perfekte tidspunkt, i og med, at jeg rejser til Australien og New Zealand i januar og februar ;-) Godt nok har mine søskende kameraer begge to, men hvor ville det være umådeligt rart, at tage sine egne billeder :-)

 331. Det ville gøre mig glad, at fotografere to slags ting, med kameraet. Nummer 1, er alle de små hverdagsting, der gør livet så godt; mine hunde, min familie og venner, den smukke natur i det danske land (selvfølgelig primært her hvor jeg bor) – altså de ting der gør mig glad. Nummer 2 er mine rejser; pt. tager jeg rejsebilleder med min iPhone, og jojo, det fungerer, men det er bare lige det mere fedt, at have et godt kamera – og så ville nu være det perfekte tidspunkt, i og med, at jeg rejser til Australien og New Zealand i januar og februar ;-) Godt nok har mine søskende (som jeg skal rejse med) kameraer begge to, men hvor ville det være umådeligt rart, at tage sine egne billeder :-)

 332. Kære Emily

  Først og fremmest ville det gøre min datter Emma på 11 år glad hvis jeg vandt det kamera – hun er vores lille husfotograf og ønsker sig det i julegave. Vi ville tage billeder af de små ting – oplevelser i hverdagen, bageprojekter og sjippetricks.

  Tak for en meget inspirerende blog;)

  Mange hilsner fra Fam.Christensen

 333. Hold da op hvor ville jeg gerne vinde det skønne kamera, er først i sen alder gået op for mig hvor interessant fotoet er krydser alt hvad jeg har …………………..

 334. Sikke en vildt god præmie! Jeg vil være så glad for at kunne fotografere juledagene hjemme i Nordjylland med min familie med masser af gåture, hjemmebag og hygge :-)

 335. Det vil gøre mig glad at fotografere min familie og venner, og få dem op på væggen i mit hjem.

 336. Jeg har fotograferet rigtig meget i forbindelse med mine feltarbejder i Tanzania- desværre er mit kamera nu gået i stykker! I foråret skal jeg til Californien for at skrive på min PhD-afhandling. Og der ville jeg elske at have er lækkert apparat med så jeg kunne forevige kæmpehøje træer, store bjerge, stillehav og San franciscos bakker, evt med mine børn i forgrunden :-)!

 337. Der er så meget jeg gerne vil fotografere med et ordentligt kamera (i stedet for mobilen, omend den er er praktisk). Jeg skal til London med min kæreste lige om lidt, og det ville være så super fedt at kunne tage nogle lækre billeder både af byen og hinanden :)

 338. Jeg ville blive glad af at tage billeder af min familie. De er det bedste jeg har, og derfor er det også dem jeg kommer til at tage flest billeder af. – Min svigermor, som netop er blevet 90, mine forældre, som snart har guldbryllup, min fantastiske mand, jeg vågner op til hver dag, min datter og hendes kæreste, som snart selv har dered egen lille familie, den ene søn, som er vej at starte sit eget band, og den anden søn, som spiller håndbold på livet løs, og vores dejlige hund, som er lige så stor en del af familien. Julen ville være et perfekt sted at starte med at tage billeder, der samles vi allesammen – i år også med min bror og hans familie.

 339. Jeg ville blive glad for at kunne forevige den nytårsaften mig og min kæreste skal holde sammen i London hvor han bor, samt smukke vinterbilleder fra den yndige by! Det ville være dejligt med smukke billeder at se tilbage på når vi til daglig bor i hvert sit land.
  Dejlig weekend til dig og skøn blog :)

 340. Jeg elsker at tage billeder af fine små ting og oplevelser i hverdagen (lige for tiden er det lyselys, naturen og gode stunder med vennerne der bliver dokumenteret på Iphonen)
  Men jeg holder allermest af, at fotografere på mine rejser rundt omkring i verdenen. Uheldigvis blev mit spejlreflekskamera stjålet på en rejse til Bali sidste år, så nu går jeg og drømmer om at kunne købe/ vinde et nyt:) Så jeg kan tage flotte billeder på min næste rejse til Marokko (inspireret af din surfertur Emily :)

  Tak for en skøn blog!

 341. Jeg bliver glad af at fotografere mit hjem, det lyder sikkert mærkeligt.. Men efter at have mistet alt i en brand, værdsætter jeg mit nye hjem så meget mere :)

 342. Det gør mig glad at tage billeder når jeg dykker…. Det er super fedt at kunne dele den smukke verden der gemmer sig i dybet med alle dem der ikke selv har vært der. Overvandet elsker jeg billeder af mine veninder der fjoller rundt og min dejlige familie :)

 343. Det ville gøre mig glad at fotografere smukke motiver af min yndlingsbeskæftigelse; at rejse ud i verden!

 344. Jeg elsker at tage billeder når jeg er ude og rejse. Og da jeg skal afsted til Myanmar til januar ville jeg elske at have et nyt fint kamera med :)

 345. Jeg kan allerbedst lide at tage billeder af glade hverdagsstunder, jeg deler med søde mennesker. Der er noget helt særligt i at forevige og huske helt almindelige gode dage :)

 346. Jeg ville især elske at kunne tage bedre feriebilleder, der normalt foregår på en gammel iPhone. Jeg krydser fingre. Det er en af de bedste konkurrencer nogen sinde!

 347. Jeg ville tage billeder af hele min verden. Ikke for at vise facebook og instagram, men for at gemme minder fra tiden, der svandt hen. :)

 348. Jeg ville blive rigtigt glad for at kunne tage fine billeder af mine to sønner, som kommer til verden meget snart

 349. Jeg ville glæde mig til at tage en masse billeder på min rundtur i Asien om 3 måneder

 350. Rigtig gode tips!! Jeg ville blive allermest glad for at vinde kameraet så jeg kan tage billeder af naturen og prøve nye vinkler af.

 351. Jeg ville tage billeder af alt det, jeg holder af. Det kunne være julestemning, samt min dejlige familie og venner :-)

 352. Hvis jeg vandt kameraet ville det gøre mig uendeligt glad at kunne forevige dette års juleaften sammen med hele min familie. Mine bedsteforældre er begge ved at være godt oppe i årerne, og det kunne være skønt med nogle smukke billeder fra en dejlig aften sammen med dem :o)

  Krydser mine fingre! <3
  knus

 353. Det gør mig glad at fotografere naturen: Frosten henover et visnet blad, en lille blomst, der er ved at springe ud eller et større landskab pakket ind i tåge. I like it all!
  Der er noget fortryllende ved rigtig at se på og studere naturen, alle formerne, farverne og teksturene.
  ….
  og nu har jeg så den vildeste trang til at gå en tur i skoven … lige nu!

 354. Nøj, en fantastisk ting at vinde! Jeg elsker at tage billeder med min mobil af naturen på mine gåture med min hund, men det ville da være helt fantastisk, at kunne dygtiggøre sig på et rigtigt spejlreflekskamera :-)

 355. Denne konkurrence kommer som kaldet.
  Jeg har i mange år været fotointeresserer uden at gøre noget ved det. I en hård periode af mit liv, har jeg fået skubbet mange af mine interesser godt og grundigt i baggrunden.
  Nu er jeg ude på den anden side, glad og klar på livet igen. Og fotointeressen er tilbage. Jeg gør, hvad jeg kan med kameraet i min iPhone, men ønsker mig brændende et spejlrefleks kamera.
  Jeg elsker at finde de små detaljer i hverdagen og fotografere disse. Primært udenfor i gadebilledet og naturen.
  Min drøm er at bruge billederne til hjemmet, så det bliver mere personligt. Men ind til videre er det kun på drømmestadiet, da kameraer af ordentlig kvalitet koster.
  Selv om chancen er lille, prøver jeg alligevel lykken her. Måske man var heldig for en gangs skyld <3

 356. Rejser, rejser, rejser.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et godt kamera – jeg kan lege med og tage skønne billeder på kommende rejser. Og så vil et godt kamera også være handy ift. Diverse freelance jobs.

 357. Det ville gøre mig glad at kunne tage nogle flotte billeder til min venindes bryllup i februar. Jeg ved hun ville blive så glad for at få forevigede hendes smukke dag.

 358. Det vil gøre mig glad at kunne fotografere min forestående rejse til Sydamerika sammen med min kæreste. Den der følelse af at sidde hjemme på en grå vinterdag og scrolle gennem dejlige ferie-billede-minder på computeren.. Dét gør mig glad!

 359. For mig giver det at tage billeder rigtig meget meninger, og hvis jeg vandt kameraet, ville jeg blive meget glad når jeg skulle tage et kunstneristisk billede, af fx en lille detalje, som ser flot ud på et billede, men som man måske ikke lige bemærker når man går på gaden.

 360. Glædelig Jul
  Jeg ville tage nogle skønne billeder af mine seje veninder; de er noget af det bedste jeg ved og ville elske at vi kunne have nogle gode billeder af kigge tilbage på fremover

 361. Det vil gøre mig glad at fange essensen af nogle af julens øjeblikke i den kommende tid: sammenvær med dem jeg holdet af, diverse juleudsmykninger i gaden og den “nøgne” natur osv. :)

 362. Hold da op et lækkert kamera. Jeg ville elske at kunne tage lige så lækre billeder, som dem du tager. Og så vil jeg bruge kameraet til at tage billeder af mine fine detaljer i hjemmet og dele på min blog.
  Det kamera jeg har nu, er ikke det bedste, når man gerne vil tage smukke billeder :)

 363. Hvis jeg vandt, så ville jeg fotofere billeder af sportsudøvere, det er så flotte billeder!

 364. Jeg ville elske at kunne fotografere de små hyggelige ting i min hverdag. De små ting som har stor betydning for mig. Det ville være perfekt, at kunne bruge alle kameraets funktioner til at få de små ting til at se endnu finere ud – og så er jeg bare vild med at eksperimentere med fotos osv! :D

 365. Jeg ville fotografere min pony, som jeg desværre ikke ser så tit, da han står hjemme hos mine forældre, og jeg ikke længere har tiden til at ride. Jeg har haft ham i 11 år, og han var min allerbedste ven, da jeg var teenager og har gjort en kæmpe forskel for mig. Han er ved at blive gammel, og jeg vil så gerne sørge for at have nogle gode billeder af ham, mens han stadig er her og har det godt. Han betyder meget for mig, og det vil være en fin ting at kunne se tilbage på det hele i flotte billeder, når det engang er slut med at kramme ham.

 366. I juli gik jeg i gang med The 365 Day Photo Challenge på Instagram og sådan en kræver efterhånden et bedre kamera med flere funktioner end min ellers gode og trofaste Iphone 6. Jeg ville derfor elske og være dybt taknemmelig for at finde et godt og endnu mere trofast kamera, så jeg kan tage endnu bedre og endnu flottere fotos, end jeg har gjort de sidste 5 måneder. Ved at dokumentere min hverdag og de op og nedture, der opstår i den gennem billeder og via min blog Mit Uperfekte År, har jeg fundet en sand passion, og det ville derfor på ingen måde være spildt, at sende kameraet min vej.

  Kærlige julehilsner
  Amalie

 367. Jeg elsker solopgange og solnedgange de er vanskelige at fange, så det ville være fantastisk at kunne det.

 368. Det der gør mig glad, når jeg har et kamera i hånden, er at man kan fange nogle helt specielle øjeblikke. Jeg bruger ofte tid på, at tage ud i skoven, byen eller bare haven for at tage lidt billeder. Det at være i nuet, bare kameraet og jeg, er det bedste jeg ved og dejligt afstressende :)

 369. Wauw, en præmie! Jeg ville tage billeder af mine to nevøer, som jeg ser alt for sjældent.

 370. Jeg ville blive glad for at kunne fotografere min kæreste med et “rigtigt” kamera fremfor bare min iphone.

 371. Det vil gøre mig glad at fotografere min familier og mine bedste venner med kameraet, for så ville det blive nogle super fine billeder der er mere skarpe end dem jeg tager nu. Derudover vil jeg nok også tage en masse billeder af steder jeg besøger, som når vi er på strandferie og storbysferie. Jeg krydser rigtig meget fingre og glædelig jul. :-D

 372. Når jeg skal på højskole til januar, ville det gøre mig glad, at kunne forevige mine minder i en sus af bål, blå himmel, solskinsdage, venner som udfolder sig i deres es, smil, tårer og huler af dyner og tæpper, mens regnen vælter ned fra oven. Kort sagt, det ville gøre mig glad, at fotografere lykkelige stunder, som jeg forhåbebtlig altid vil kunne mindes med et smil.

 373. Jeg ville elske at fotografere natur og dyr. Der er ikke noget bed end at gå en tur på en kølig vindstille dag og fange de flotte farver :-)

 374. Hvis jeg vandt kameraet ville det gøre mig glad og fotografere min dejlige hund som jeg desværre ikke ser så tit efter jeg er flyttet hjemmefra og til en storby! Jeg ville også fotografere min hverdag som man desværre tit glemmer! :)

  Glædelig jul Emily!

 375. Wouw, en lækker konkurrence! Det ville gøre mig rigtig glad hvis jeg kunne medbringe kameraet på mit kommende udvekslingsophold i Amsterdam. Jeg skal være der i 5 måneder, fra februar til april, og jeg det ville være skønt at forevige de mange smukke bygninger og kanalerne med et godt kamera ;-) – og selvfølgelig også alle de sjove øjeblikke jeg kommer til at få med nye venner fra resten af verden.

 376. Jeg elsker at tage billeder, når vi er på ferie. På den måde bliver de gode stunder uforglemmelige. Desuden er det sjovt at gense dem, når man kommer hjem.
  Flere rejser venter næste år, så det vil blive min nye bedste følgesvend.

 377. Hold da op en fantastisk gave. Jeg har via studie og arbejde de sidste 5 år brugt mere tid i udlandet end i Kbh. Billeder af familie, venner og forskellige oplevelser er derfor vigtigt at have med mig. Jeg ville derfor elske at modtage dette kamera, til at tage billeder alle hverdagens små begivenheder, i julegave. Krydser fingre.

 378. Hold da op en lækker konkurrence.

  For mig et fotografi en kæmpe gave.
  At kunne forevige dejlige stunder med venner og familie, at kunne tage billeder af hverdagens små glæder eller den smukke natur vi er omgivet af. Et fotografi er en unik mulighed for at kunne fortælle en historie. Derfor er det også umuligt for mig kun at udvælge én ting, for lykken i et billede kan findes alle steder.

 379. Jeg skulle tage et fælles billede af mine brødre, min ene nevø og jeg. Få lavet et stort billede i en pæn ramme og give det til mine forældre, som i flere år har ønsket sig et billede af os alle sammen og deres første barnebarn. Desværre er vi alle ramt af at være studerende, og et sådant billede hos en fotograf går lidt ud over budgetterne. Men der er ingen som helst tvivl om, at det ville være en fantastisk gave.

 380. Det vil gøre mig glad at fotografere små hverdagsglimt og portrætter af de mennesker jeg holder af :-)
  Jeg har i mange år ønsket mig et spejlreflekskamera, men jeg har ikke rigtig haft mulighed for at prioritere at smide den sum penge efter et kamera endnu..

 381. Det ville gøre mig glad at få taget nogle billeder af min skønne læsegruppe og af alt det arbejde vi laver :) Studiet er en fantastisk tid og noget jeg gerne vil kunne mindes i fremtiden.

 382. Jeg bliver student til sommer, og vil efterfølgende gerne ud og se og dokumentere dele af verden jeg endnu ikke har set, inden jeg igen sætter mig på skolebænken :)

 383. Hvad der ville gøre mig glad at fotografere med kameraet, hvis jeg var den heldige vinder ville uden tvivl være mine rejser til USA. Mine forældre og søskende er bosat derovre mens jeg bor her i Danmark, så ville være så dejligt at fotografere vores minder sammen, og fotografere hinanden og få nogle fantastiske billeder ud af det som kan komme hjem og hænge i min lejlighed :)

 384. Hvorfor jeg ønsker mig et godt kamera er en længere historie, so here goes: min kæreste er færing og han havde gjort det klart fra start, han ville hjem til Færøerne når han var færdig med at studere i KBH. Jeg var imod ideen, kunne slet ikke forestille mig at forlade mit elskede KBH samt min familie i Jylland.
  Jeg er dog nået frem til, i mit indre, at det er ham jeg vil være sammen med resten af livet – også selvom det så skal være på Færøerne. Så planen er, at om 3 år flytter vi derop.

  Det er her kameraet kommer ind i billedet, jeg drømmer om at udforske og tage de smukkeste billeder af den færøske, barske og uberørte natur. Så kan familien også følge med i hvad der sker, da jeg tænker at blogge om livet på Færøerne.

 385. Jeg er glad for at tage landskabsbilleder, det er udfordrende men noget der kan motivere mig til at tage det store kamera med ud. Jeg trænger til en opgradering og det vil klart være en glæde at lære den “lille” sag der at kende!

 386. Jeg skal til USA til sommer og ville elske at have et ordentligt kamera til rådighed til at skyde fantastiske billeder af Yosemite nationalparken, Gran Canyon, Highway 1, og hvad turen ellers byder på.

 387. Jeg elsker at tage billeder af mine katte, niecer og nevø. Det gør mig så glad, når efterfølgende kan glæde min familie med billederne efterfølgende :-)

 388. Jeg ønsker at fotografere de dejlige mennesker og den smukke natur der omgiver mig i skønne små hverdagsøjeblikke.

 389. Det allerførste jeg ville sætte mig for at fotografere, skulle bestemt være vores lille lysebrune kanin med en slørede efterårsblade i baggrunden!

 390. Det gør mig glad at fotografere mig grinende venner, familie og kærester. At forevige minder der gør mig helt varm om hjertet. Hvis jeg vandt, ville jeg få printet billeder af mine nærmeste og lave en “wall of love” i min lejlighed.

  At have sådan en væg ville minde mig om – hver eneste dag – hvor heldig jeg er, og hvor meget kærlighed der er, selv på de dårlige dage <3

  Kærlig hilsen
  Ida

 391. Jeg er ret vild med at fotografere de små MicroAdventures som min kæreste og jeg tager på. Naturen og manden er mit motiv!

 392. Det ville være underskønt at forevige julens lykkeglimt og den smukkeste østrigske natur på nytårets skiferie med det fantastiske kamera! <3 wauw! Jeg krydser fingre for, at lykken er med mig her :-) rigtig glædelig jul

 393. Vores hund er ved at være på sine sidste dage og vi vil så gerne få taget et ordentligt fællesbillede med ham inden det er for sent <3
  Glædelig jul

 394. Hvis jeg vandt sådan en vild præmie, ville jeg elske at lave et eller andet vildt projekt.

  Det kunne f.eks. være at fotografere alle de dametaske jeg mødte på strøget og lave det til en fin mosaik af dig Emily.

  Eller noget andet vildt, der skulle ihvertfald leges big time.

 395. Hej Emily
  Hvis jeg vandt kameraet ville jeg helt sikkert bruge det til at tage billeder ude i naturen på mine gåture. Der er simpelthen så mange smukke motiver, hvis man altså kan fange detaljerne med sit kamera-og det ville man jo kunne med dette. Det ville både være billeder af træer, blomster, planter, himmel, vand og af dyrene i naturen….og så ville jeg sikkert øve mig en masse hjemme i haven med mine katte som mere eller mindre villige motiver ;-)

  Tak for en dejlig blog.
  Vh Marlene

 396. Hvis jeg vandt, ville jeg gå ud i naturen med mine hunde og tage en masse billeder, man bliver altid glad af at være ude!

 397. Jeg ville elske at tage billeder af min datter på 4 måneder. Lige nu bruger hun fx det meste af dagen på at gumle på sine tæer. Den slags øjeblikke vil man gerne huske tilbage på med gode billeder :-)

 398. Jeg ville glædes over, at fotografere min familie omgivet af julelys. Særligt ville familiens nye medlem være omdrejningspunktet for mine fotografier. Jeg glæder mig!

 399. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg tage nogle rigtig gode billeder af min hund, som gør mig glad hver dag. Hvis jeg øver mig lidt kan de måske blive lige så gode som dem du tager af Penny. :)

 400. Hvor er det en fantastisk præmie:) Jeg vil forevige min lille datters første juleaften og min søns store øjne, når han ser det tændte juletræ for første gang.

 401. På mine kommede ferie til Tyrkiet vil det gøre mig fantastisk glad, hvis jeg kunne tage nogle smukke billeder med et godt kamera – fremfor min iPhone :) Derudover vil jeg gerne være bedre til at tage billeder af de små ting i hverdagen, for de gør mig om noget glad :)

 402. Jeg ville fotografere storbyer – Måske bare min egen lille provinshovedstad, Århus, i første omgang.
  Der er noget specielt ved at fotografere store byer fyldt med mennesker. Disse billeder forekommer altid så kontrastfyldte; både samspillet og forskellen mellem grove og voluminøse bygninger, der tårner op, og menneskernes organiske udtryk, der haster afsted. Kontrasten mellem de døde materialer; beton, glas og stål, og menneskernes skrøbelighed, bevægelse og farver. Udenlandske storbyer, europæiske især, bærer også på en kontrast mellem det, der er og det, der var. Jeg tog på et tidspunkt billeder af den lange Karl Marx Allee i Berlin og lagde mærke til følelsen af, at man står midt i historien; i det gamle Østberlin med dets pompøse Sovjetarkitektur. Men samtidig var den brede allé fyldt af nye Volkswagen, mennesker på fortovscaféer med smartphones og frihed i øjnene. Her blev Stalins fødselsdag fejret, her har store militærparader marcheret ned gennem, men nu er der kun bygningerne tilbage til at fortælle historien om lukkethed, overvågning og frygt. Billeder af steder som dette, er for mig de mest interessante.

 403. Jeg ville gøre mig glad, at tage nogle flere billeder i hverdagen – bare af små hverdagsting – lidt ligesom dine små-ting :-)

 404. Jeg elsker at tage billeder af mad. Sådan typen der, som alle hader. Men sådan har jeg altid haft det! Selv da jeg var lille og fik et engangskamera med på ferie, kom jeg hjem med fotobogen fyldt med billeder af det jeg havde spist – til stor morskab for min familie. Omend det også skabte en del undren, da en ellers skøn ferie måske ikke altid er helt igennem reflekteret af billeder af is, pil-selv-rejemadder, morgenmadsskåle eller lignende. I hvert fald er det min lille foto-passion, hvilket tydeligt afspejles på min kamerarulle på telefonen :)

 405. Jeg elsker at eksperimentere med et kamera. Det kan være at tage billeder af alt fra smuk arkitektur til billeder i aktion og gerne med mennesker på. Vinkel, lys, tidspunktet og en smule held er altafgørende for de allerbedste billeder. Friluftsture og rejser er ideelle tidspunkter at tage lækre og hyggelige billeder, men en projektor, en gammel overhead og nogle knæklys i et mørkt rum kan også gøre underværker i legen med et kamera og alle dets indstillinger.

 406. Jeg skal snart være mormor, og det glæder jeg mig meget til, men kameraet skal bruges mest, når jeg til sommer skal på min drømmerejse – Europa rundt med tog i en måned. Jeg skal rejse alene og er allerede nu ved at planlægge hvor/hvad/hvornår, men der er også mulighed for at handle impulsivt, hvis jeg “falder” over noget. Jeg er 64 år og har sparet op længe.
  Kh. Aase

 407. Du overgår virkelig dig selv med fantastiske konkurrencer! :)

  Det ville gøre mig enormt glad at tage billeder af mange ting, men især mine bøger ynder jeg at tage så gode billeder af som muligt til mine boganmeldelser, og det ville bare være perfekt om jeg kunne give mig i kast med så godt et kamera.

 408. Det bedste ville være at kunne fange alle de gode julestunder med familien og vennerne! Store smil, dybe samtaler, lækker mad og stemning = ren kærlighed!

 409. Som dig og din kærlighed, elsker vi at rejse og opleve nye steder. Til januar rejser vi en måned til Thailand og det eneste vi ved er at vi lader i Bangkok og derfra starter eventyret. Det er hele denne rejse som skal fotograferes, det vil ikke kun gøre os glade i nuet, men også i fremtiden og være en ny fast rejseven som vil skabe mange rejseglæder.

 410. Jeg ville blive glad for at tage billeder af mine veninder. Vi skal nemlig på ferie sammen for første gang i vinterferien og jeg ville elske at kunne forevige rejsen med et lækkert kamera.

 411. Det ville gøre mig rigtig glad at kunne tage mit kamera med på ferier, så jeg kan tage en masse billeder som jeg kan kigge tilbage på og mindes ferierne med min familie, når vi er hjemme igen :-)

 412. Det gør mig generelt rigtig glad at tage billeder af ting jeg holder af. Især i år er ville jeg blive glad for at kunne tage et rigtigt (opstillet) familieportræt af familien til jul. Alderen på deltagerne til juleaften spænder nemlig over 89år, og her på det sidste har vi haft lidt oplevelser, som har gjort det klart for os alle, at vi skal huske på at huske os. Det ville gøre mig så glad, hvis jeg kunne tage det fine portræt med et nyt kamera.

 413. Jeg ville elske at blive mere nysgerrig på små hverdagsglimt ved at indfange dem med kameraet – omridstet af de nøgne træer på en opvågnende himmel, dampen fra den dagens første kop kaffe, et livsgivende smil, en ostemad…

 414. Jeg ønsker at dokumenterer mere af mit liv, helt specifikt tiden nu her, hvor jeg og min mand endnu ikke har købt fast ejendom eller fået børn. Få taget billeder af vores venner, os selv og hvad vi ellers begiver os omkring med – som barn elskede jeg at kigge i mine bedsteforældre og forældres fotobøger, men jeg har selv stort set ingen billeder af mig selv og mit liv fra jeg var ca 15 år og indtil nu, hvor jeg netop er fyldt 30, dét vil jeg gerne få ændret på nu.

 415. jeg elsker havet. Så hvis jeg vandt, ville jeg tage ned til stranden og øve mig i at fange havets brus på billedet.
  Og ellers ville jeg tage billeder af alle venner og bekendte :)

  God dag :)

 416. Jeg ville fotografere mine unger med det flotte kamera, hvis jeg skulle blive den heldige.

 417. Fed konkurrence! Jeg bor lige nu et halvt år i New York og har kraftigt overvejet at anskaffe et spejlrefleks-kamera, da byen er simpelthen så fantastisk flot. Gaderne, bygningerne, menneskerne, udsigterne. Selv de utallige kager, man af en eller anden grund spiser ugentligt herovre, er billedværdige! Krydser fingre :)

 418. Jeg elsker at fotografere når jeg er ude at rejse, fange stemninger, steder og mennesker, så oplevelserne varer lidt længere efter man er kommet hjem. :-)

 419. Jeg elsker at lege med dybder i et motiv og primært i naturen, synes jeg, det er spændende at finde de små detaljer.

 420. Det ville gøre mig glad af fotografere (hvad jeg håber meget snart bliver) snedækkede træer og marker, så julestemningen rigtig kan indfinde sig.

 421. Sikken en flot præmie, som jeg meget gerne vil vinde da vi ikke længere har et kamera. Jeg vil elske at fotografere min familie, naturen samt ferier og rejser……..

 422. Jeg synes simpelthen det er så interessant, det du skriver om at fotografere!! Jeg har altid elsket det – og det er eminent til at fastholde øjebikke med – ikke mindst når man har børn ;-). Jeg har dog aldrig helt fået det æstetiske ud af at fotografere, som jeg gerne ville, men jeg tror faktisk, at dine anvisninger og råd kan hjælpe mig godt på vej :-D. Elsker formuleringen om at man kan “male med sin skarphedsplacering”.
  Der er maaaange ting, jeg gerne vil fotografere. Faktisk vil jeg gerne have et fotoapparat med mig rundt, for at få det blik på mine omgivelser, at der kan være et smukt billede lige her og nu. Jeg bor i Kbh, og der er skønt mange specielle huse og vinkler i indre by; jeg er vild med Egypten og vil gerne fange noget af den skønhed, jeg oplever der, og så vil jeg selvfølgelig tage billeder af mine børn, veninder og familie <3.
  Og i øvrigt er mit kamera faktisk blevet væk og borte, så jeg er helt lost lige nu :-(.

  Glædelige adventshilsner

  Åse L.

 423. Åh jeg har længe ønsket mig et lækkert kamera! Hvis jeg skulle være så stjerne-heldig at vinde ville det gøre mig helt vildt glad at kunne fotografere min kærestes og min næste rejse sammen <3

 424. Jeg er produktudvikler og elsker at slutte et projekt af med at tage nogle lækre billeder til portfoliet! Hååååber jeg vinder for mit eget er gået i stykker, og det her kamera ser super lækkert ud.

 425. Hvad der ville gøre mig glad at fotografere med kameraet er såmænd alt. Alt fra de små hverdagsting til de større begivenheder i livet. Elsker at foreviggøre alle slags momenter, store som små :)

 426. Kære Emily,

  Jeg ville tage nogle nærbilleder af forskellige ansigter; en slags portræt, om man vil. Der er noget ved ansigter, som fascinerer mig rigtig meget. En lille fin linje ved et øje kan afsløre et smil – også selvom man måske ikke kan se smilet på selve billedet, men kun et blik. Jeg kan blive enormt rørt af menneskers udtryk i ansigt og øjne, som jeg vildt godt kunne tænke mig at prøve at tage nogle billeder af – og jeg synes derfor det kunne være enormt spændende at prøve kræfter med sådan et professionelt kamera!

  Min kammerat og jeg har ligeledes talt om at prøve at tage nogle billeder i mørke, udenfor – med forskellige lyskilder og en kamerafunktion med lang lukketid. Jeg synes det er vildt flot, når lyset ‘tegner streger’ i luften – det virker sådan helt eventyrligt og kunstnerisk.

  Derudover vil jeg selvfølgelig fotografere min lille hund i ét væk; en Cotone de Tulear, som er 13 uger gammel og som hedder Ludo. :-)

  Jeg krydser fingre for at det kunne blive mig, som var den heldige vinder!
  Glædelig jul, og tak for fede foto-fif’s!

  Kærlig hilsen,
  Julie

 427. Det vil gøre mig glad at fotografere mine to søde børn, når de er i gang med at lege indenfor – eller udenfor. Vi har længe snakket om at skulle bruge et spejlreflekskamera, så at billedernes kvalitet bliver bedre… men uden at finde et der passer til os. Det her ser helt perfekt ud :-)

 428. Generelt alle glædelige øjeblikke burde fanges. Jeg vil dog gerne fange nogle gode øjeblikke sammen med min Søster, som er flyttet til Sverige :/

 429. Det ville gøre mig rigtig glad at fotografere mange ting, men specielt at kunne tage lækker og flotte billeder af vores have og naturen, og så nogle fine billeder af min familie og alle vores oplevelser.
  Hvert år til jul laver jeg en fotobog med udvalgte billeder, vi har taget i løbet af året.
  Det er så hyggeligt at sidde og kigge i dem, og gør mig meget glad.
  Super fed konkurrence som ville være for vild at vinde!
  Kh Charlotte

 430. Jeg kan godt lide at tage abstrakte billeder, så objektet er ikke specifikt. Ellers elsker jeg at tage billeder af små hyggelige ting, som mad (elsker dine mad billedet) og blomster, fugle mm. :)
  Blue Ducklings

 431. Endnu en skøn konkurrence!

  Jeg ville blive SÅ glad for at vinde dette kamera. De seneste år har jeg rejst meget, og derfor taget mange billeder. Generelt er jeg meget glad for at rejse, men har endnu ikke fået en fast rejsepartner af et kamera..
  Derudover flytter jeg snart væk fra hjemlandet, og derfor kunne jeg så godt tænke mig noget godt udstyr til at forevige alle de specielle oplevelser/minder, der er forbundet med flytningen og de nye omgivelser + have mulighed for at forkæle mig familie med kvalitetsbilleder af mit nye liv.
  Derfor ville jeg elske at vinde dette, og samtidig være hundrere procent sikker på, at det ville blive brugt godt og grundigt :)
  Jeg elsker at fotografere, har taget kurser og mangler nu kun noget godt udstyr :)

 432. Åhh det kamera vil jeg gerne vinde. For 5 uger siden blev jeg mor, og min lille dreng er da den oplagte model at øve sig på :)

 433. Årh hvor en fantastisk ting at kunne vinde. Jeg ville bruge kameraet til at tage billeder af den mad jeg laver til “La Mia Cucina” og en forhåbentlig kommende kogebog.
  Jeg krydser alt hvad jeg har og håber det bliver mig der er den heldige.

 434. Jeg ville tage billeder af min skønne familie. Som årende går, bliver desværre vi ældre og ældre, og det er med at nyde hinanden mens vi alle er her :-)

  Jeg ville også fotografere mine malerier, da jeg skal have min første lille udstilling i et galleri til marts, og har tænkt at få trykt en stak limited edition postkort :-) Der skal man jo bruge et godt kamera ;-)

 435. Jeg vil bruge kameraet til at fotografere alle de gode øjeblikke og stunder, som jeg har med dem jeg holder af. Jeg kan altid tænke tilbage på minderne, men et billede siger jo mere end 1000 ord! Desuden har jeg kun billeder taget gennem iPhone, så måske jeg laver mig en scrapbook med billeder taget på alle finurlige måder! :-)

 436. Jeg ville elske at tage flere billeder af min søn og familie…. Billeder som viser hverdagen -uden at være opstillet. Det giver altid levende billeder og får en til at tænke over hvad de havde gang i da billedet blev taget:-) Kh anja

 437. Jeg elsker at tage portrætfoto, især af min lille linselus, Erik, på 1 år. Pt tager jeg billeder med mit gamle olympus kompaktkamera, og min iPhone. Har længe drømt om et Nikon spejlrefleks, som min far knipsede de vildeste billeder med, da jeg var barn. Hans er nu en hamrende retrosej og noget større udgave end det lille lette d5500. Shit, hvor ville jeg elske at dygtiggøre mig med sådan en bad boy…

 438. Hej! Hvis jeg nu blev den heldige ejer at dette kamera. Ville det blive brugt til at fotografere mine børn, familie og ikke mindst vores dyr. Ville elske at prøve at gå i fordybelse med at tage billeder af små hyggelige øjeblikke. Rigtig go jul.

 439. Jeg ville tage en masse billeder af mine veninder, venner og familie og lave en lille mindebog, det har jeg altid haft lyst til. Synes dog billederne skal være i ordentlig kvalitet, med sådan et kamera, ville de komme til at stå knivskarpt ;)

 440. Uhj fed idé med en fotoskole der er til at forstå!! :D Yay!

  Jeg ville blive rigtig glad for at tage flere især outfitbilleder, men og bare at fange lys og farver meget bedre. Jeg er generelt glad for at fotografere, det gør mig glad, og følelsen når man tager et fedt billeder er bare de tusinder af knips værd!
  uh krydser fingre!

 441. Jeg bliver glad af at fotografere naturen. Elsker at gå en lang tur nåde i byen, på landet eller i skoven og fotografer de ting jeg finde smykke og unikke på min vej.
  Jeg ville nyde at have en kamera der rigtig kam fange de ting jer ser har kun et lille digital kamera nu igen det tager desværre ikke så gode billeder som jeg gerne vil have. Ville blive over lykkelig hvis jeg vandt det og ville få mange gode lange gå tur til at gå med det

 442. Mit håndboldhold!
  Det går godt for os i denne sæson efter en hård én sidste år, hvor vi var ved at rykke ned. Lige nu ligger vi nummer ét, men vi har intet ordentligt holdbillede, desværre!
  God lørdag :)

 443. Det ville gøre mig lykkelig at fotografere hele år 2016, der både står på flyt til København, opstart på medicinstudiet, lang rejse til New Zealand og hverdagsting, som drinksaftner med mine veninder, brætspil med mine brødre og sokkestrikning med mine bedsteforældre. Jeg er ivrig amatørfotograf, men låner altid mine forældres gamle (men gode) Canon kamera. Det kunne være det sejeste at vinde mit eget, fra y-mærket Nikon :) Glædelig jul!

 444. Hvis jeg skulle vinde kameraet ville jeg prøve, at holde de øjeblikke fast, der gør mig glad :)

 445. I forbindelse med min videreuddannelse er jeg mere eller mindre frivilligt for ét år bosat i Jylland langt væk fra kæreste, familie og venner på Sjælland.
  Jeg har valgt at fokusere på de muligheder, dette år giver mig – i stedet for at tude over at være væk hjemmefra.
  I kandidatgave fik jeg et udemærket, brugt begynder-spejlreflekskamera, så jeg kunne udnytte, at jeg har Jyllands fantastisk natur rundt om mig og dygtiggøre mig i mit hobbyfotografi. Jeg bruger meget af min fritid på at cykle rundt i området og fotografere naturen og lyset. Så meget at jeg nu er vokset fra mit begynder kamera.
  Jeg vil derfor bruge dette Nikon-kamera til at fotografere et (forhåbentligt) snedækket Jylland og slutte af med at indkapsle forårets komme inden jeg skal hjem til Sjælland igen.

 446. Jeg ville elske at vinde sådan et lækkert spejlreflekskamera, fordi jeg savner et ordenligt redskab til at kunne udfolde mig kreativt med. Jeg har altid været meget interesseret i fotografering, men jeg får ikke ordenligt tid til at gøre noget ved det ved siden af mit studie.. dette ville være den perfekte grund til at starte :-)

  Krydser fingre, god aften!

 447. Mine tre dejlige hunde-drenge. Den ældste er nået en alder, hvor vi ved vi har ham på lånt tid, så det ville være fantastisk med nogle evige minder – foreviget på den helt rigtige måde.

 448. Ej det vil jeg virkelig gerne vinde. Jeg har længe taget en masse billeder af mine børn, men jeg har en plan om, at jeg gerne vil i gang med at have kameraet med mig rundt og tage billeder af fine små steder her i byen. Det kunne være perfekt at øve sig med et nyt godt kamera!

 449. Lige nu (og nok altid og hele tiden) ville jeg elske at fotografere min familie. Min elskede storebror, min fantastiske mor, min evigt skønne kæreste. Helst i julehyggens skær. Der ville nok også snige sig en masse gran- og julekuglebilleder ind, fordi det er så fint – og fint det ville være en oplagt ting at øve skarphed og blænde på, når folkene omkring bliver træt af, at have en kameralinse i snotten.

  Det ville gøre mig så glad, at få et kamera som ekstra gave under juletræet i år :D

 450. Hej Emily
  Jeg ville blive utrolig glad for at kunne fotografere hverdagens små øjeblikke med dette kamera ❤️. Der er ikke noget bedre end at forevige min mormors hjemmelavede æblekage, min venindes lille piges ansigtsudtryk eller den smukke efterårshimmel. Håber på lidt magisk jule-held

 451. Iiiih er det ikke NU at alt mit “vinderheld” er med mig? Og jeg prøver at vinde sådan en konkurrence ;-)
  Jeg vil blive glad for at kunne fotografere min søns og nevøs første jul! I selskab med min nærmeste familie.

 452. Jeg ville blive så ovenud lykkelig hvis jeg vandt dette kamera så jeg kunne tage nogle gode billeder af min familie. Min søster er for nyligt flyttet til udlandet og det ville være dejligt at have nogle billeder af os alle samlet til at hænge op :)

 453. Jeg vil elske at fotografere mine to frække unger med et nyt og opdateret kamera.
  Fantastisk præmie og tak for gode fototips.

 454. Jeg har i to år sparret sammen til min helt store drøm – at komme ud og sejle i Stillehavet. Det skal jeg til februar men det har været svært at skrabe penge sammen til det. Nu er det så gået op for mig at jeg ikke har et kamera jeg kan tage med. Det er ærgerligt at den tur ikke kan blive foreviget med andet end iPhone kamera. Derfor vil jeg rigtig gerne vinde så jeg kan tage billeder af palmer, havskilpadder, blåt hav, smukke strande og solnedgange på mit eventyr.

 455. Det gør mig altid glad at fotografere min lille niece og nevø <3
  Og så at tage smukke naturbilleder, når jeg er ude og rejse med min kæreste :-)

 456. Jeg har endelig fået sparet sammen til en måneds rundrejse i New Zealand til foråret, og her er mit iphone kamera altså ikke de smukke landskaber værdig, men der imod ville et Nikon spejlrefleks kamera virke have mulighed for at skabe de yndigste billeder!

 457. Det vil gøre mig (ekstra) glad hvis jeg kunne forevige kommende ferieminder med min søde kæreste, med dette lækre kamera <3

 458. Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg tage endnu flere billeder af min søde familie. I sær min lille lækre niece er et yndet motiv. Og så vil jeg tage det med mig på 2016 rejser, det bliver nok ikke til så mange, tilgengæld flytter jeg til ny by. Og der vil det klart kunne bruges til at forevige de første dage i my lejlighed, det er altid et helt speciel tid. :)

 459. At fange hverdagsøjeblikke som er smaddersjove at finde frem længe efter hvor de egentlig er røget i glemmebogen… Billederne af hverdagsøjeblikkene pt går dog nok aldrig i glemmebogen. Lige nu er billederne fyldte med yngste skud på stammen, Pelle, der er blot 5 dage gammel :)

 460. Naturen kunne jeg godt tænke mig at tage flere billeder af. Tilbringer en del tid udendørs fordi jeg elsker og der er jo så smukt <3

 461. Det kan vel næppe komme bag på nogen, at jeg skal fotografere min kat, Frank, sønder og sammen. Og så vil jeg også tage monstermange billeder juleaften, når min søsters børn pakker gaver op!

 462. Feeeed præmie! Elsker at fotograferer! Naturen, mine børn, bygninger, stilleben, hverdagssituationer, fester, fugle,fisk,frøer, fede damer, slanke mænd, rappe teenagere, lækre bedstemødre, kærlige tanter, pinlige onkler og og og

 463. Jeg ville tage en masse billeder af mine to piger og vores lille søde hund. Og så elsker jeg at tage “stemningsbilleder” (i mangel af bedre ord til at forklare hvad jeg mener) når vi er ude at rejse.

  Rigtig god jul :-)

 464. Efter mine bedsteforældre langsomt er gået bort de sidste par år, så er det virkelig gået op for mig, hvor meget man skal sætte pris på ens familie. Jeg har efterfølgende brugt meget tid på at studere gamle billeder af mine bedsteforældre, og det er sjovt at se, hvilke træk jeg har fra dem. Det giver en form for identitets-bekræftelse.
  Jeg er rigtig glad for at tage portrætter, og med et nyt kamera ville jeg gå i gang med at lave et portræt-stamtræ, for at mine børn og børnebørn engang kan se, hvem de kommer fra.

 465. Jeg ville tager billeder af smukke mennesker og på markeder når jeg drager til Thailand i januar.

 466. Jeg vil tage billeder af i min nye lejlighed. Jeg tror det perspektiv man får ved at se sit eget hjem på billeder kan være med til at skabe den inspiration, der skal til for at komme helt i mål med indretningen.

 467. Jeg elsker at kigge gamle billeder af min familie. Jeg elsker, at jeg gang på gang kan genopleve de minder, der hører til billederne og høre nye historier når jeg kigger dem igennem med min familie. Derfor vil det gøre mig glad at tage billeder af min familie som mine børn, børnebørn osv kan kigge tilbage på om mange, mange år og opleve samme glæde.

 468. Jamen, nærmest hvad som helst faktisk. Lige siden jeg fik mit første kamera som seks-årig, har jeg elsket at fotografere; ikke på den der jeg-er-den-næste-stjerne-på-kunstscenen-måde, mere sådan at jeg nyder at fastfryse ting/øjeblik i hverdagen, som vækker glæde hos mig. Jeg har siden dengang altid haft noget at tage billeder med, men for noget tid siden måtte jeg ulykkeligvis skille mig af med alt mit fotogrej. Og jeg siger dig, jeg savner det helt forfærdeligt. Derfor ville jeg blive lykkelig for at vinde denne præmie.

  God jul!

 469. Skal på skiferie med min veninde til januar, og det kunne være fedt at kunne tage nogle seje billeder af os og naturen på turen :)

 470. Sikke en lækker præmie! Jeg ville tage billeder til min blog og så også begynde at tage min fotografering lidt mere seriøst med portrætter og sådan:)

 471. Jeg er ret fascineret af linier og mønstre i arkitektur og natur. Jeg ville tage på fototur til Aarhus Ø i min hjemby, hvor der er bygget en del fine nye bygninger på det seneste. Her ville jeg forsøge at indfange nogle fine motiver med grafisk skarphed :)

 472. Vinder jeg dette fede kamera, vil det gøre
  mig glad at interviewe min kommende niece sat til at sige hej til os alle sammen den 19. april 2016 og derudover alle de oplevelser, jeg kommer til at have på min roadtrip i USA til sommer med min kæreste og svigerforældre.

  To meget forskellige motiver, men fantastiske på hver deres måde :)

 473. Jeg ville bruge kameraet til at tage billeder af venner og familie for at bevare øjeblikket <3 Selvom det kan virke en smule cheasy, elsker jeg at kigge på gamle billeder og dele minderne med dem, der var med – om så det er en ferie til udlandet, en tur i sommerhus med min familie eller en hel almindelig hverdag (for disse er hver unikke og fortjener også øjebliksfangen).

 474. Hos os er det kæresten der fotonørder så det kunne være skønt at gå ham lidt i bedene… Og motivet? Må være ærlig – det bedste er vores tre børn. Evigt taknemmelig over dem (og så larmer de ikke på billeder ;-)).

 475. Jeg ville elske at kunne tage flotte billeder af mine børn (og min kæreste og jeg) på vores drømmerejse til Asien efter jul:-)

 476. Det første billede (og de næste mange hundrede) skal klart være af min ti uger gamle søn, der er begyndt at smile. Det er endnu ikke lykkedes at få min mobil til at fange et af disse vidunderlige øjeblikke, da det er lidt svært at forklare sådan en lille gut med savlbobler i mundvigen og tandløse gummer, at han da lige må holde smilet til ens mobil har stillet skarpt.

 477. Jeg har LÆNGE ønsket mig et spejlreflekskamera – faktisk i flere år! Årsagen er simpel; jeg elsker at fotografere! Jeg bruger kameraet i min mobiltelefon og er pjattet med at eksperimentere med billederne – jeg er fx ikke bleg for at ligge i spøjse stillinger i græsset for at fange den rigtige vinkel, eller svinge bilen ind i grøftekanten for at få fange fx en solnedgang. Derfor vil jeg også utrolig gerne igang med at fotografere med et spejlreflekskamera, hvor mulighederne givetvis er det større. Jeg vil formentlig primært fotografere vores to piger, da jeg som mor jo næppe kan forestille mig noget smukkere

 478. Må man sige ALT – jeg elsker at tage billeder :)

  For det meste er det af min familie og venner, men det er bestemt også på ture ud i det blå – det er bare så fedt at lege med teknikkerne :)

  Tak for en super god guide <3

 479. Det vil gøre mig glad at fotografere i naturen, hvor man altid kan finde noget smukt at tage billeder af! Udover det vil kameraret været perfekt at have, når min kæreste og jeg får børn <3

 480. Wauw, sikke en fantastisk præmie. Jeg har brug for at øve, gad virkelig godt blive god. Jeg ville særligt fotografere hverdagsting og processerne i mine kreative sysler. :) Til min lille krea-portfolio.

 481. Jeg vil rigtig gerne se min hverdag igennem en linse, og forevige de mange oplevelser man oplever. Især nu når jeg skal på højskole, og går en ny og spændende periode i møde i mit liv!

 482. Det gør mig utrolig glad hvis jeg kan fotografere Skotlands natur. Jeg skal på udveksling gennem mit studie i Skotland fra januar og hvad kunne være bedre end et kamera, der netop egner sig til naturskønne billeder? Jeg drømmer om at kunne fange det skotske højland fra vinter til sommer og tage det med hjem til Danmark igen! :)

 483. Den lækreste konkurrence til dato! Jeg har altid ønsket mig en ordentlig kamera til at fange alle de små specielle øjeblikke! Jeg ville glæde mig til at tage billeder til diverse familie komsammen, af venner og veninder – samt og ikke mindst have det med på rejser ud i verden. Det vil være helt perfekt, når jeg drager på udveksling om et par måneder

 484. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg gerne fotografere den smukke danske natur der er rundt omkring Aarhus, hvor jeg bor.

 485. Jeg vil elske at kunne fange de små, store og særlige øjeblikke i livet. Lige fra ferier og afslapning til hverdagens travlhed, min familie, venner og smil fra første-fødte baby i veninde-flokken :)

 486. Her til vinter kunne det være super rart at fotografere juletraditioner, frost og bagerier.

 487. Jeg vågnede klokken 4 i morges og kunne ikke sove. Min mand og jeg var så småt ‘vi har ikke travlt’ begyndt at kigge efter en lejlighed. Så lige pludselig fandt vi en.. Eller rettere sagt et lille hus. Jeg håber virkelig det bliver vores. Hvis, skal jeg tage så mange billeder af vores nye hjem.

 488. Det gør mig særligt glad at tage billeder af den kultur, som vi oplever, når vi rejse i Asien. Livet der, leves bla i høj grad udenfor pga varmen, og det skaber et unikt udeliv.
  – Og så er det også en ekstra udfordring at fange minder på billeder.

 489. Jeg elsker at rejse, så det vil gøre mig utrolig glad at kunne tage nogle flotte billeder fra rejserne :-) næste tur er til Marokko og ville elske at have kameraet med – specielt efter et kursus i at bruge det rigtigt. God advent

 490. Det gør mig glad at fotografere familie og venner. Så jeg altid kan se tilbage på skønne minder :)

 491. At vinde kameraet vil gøre mig så glad så glad! Jeg savner et kamera i min hverdag som arkitekt studerende og om to måneder får jeg for alvor brug for et kamera, da jeg skal til Japan. Det ville gøre mig så glad at kunne forevige turen med billeder i god kvalitet, i stedet for min iPhone.

 492. Mine kreationer af det jeg hækler…som jeg så kan lægge ud her på fb og Pinterest…overvejer at lave en blog med opskrifter :-) Så ville det jo være perfekt at have et godt kamera til at tage nogle super billeder <3

 493. Vi mistede sidste forår vores kamerataske i Mexico med vores elskede Nikon G9 og to memory cards med ALLE vores billeder fra de sidste 3 år. Jeg vågner stadig i koldsved ved tanken om de billeder vi ikke har mere. Hvis jeg vandt ville jeg elske at tage billeder af vores lille familie på fire og især vores rejser sammen. Min mand ville sætte sig på en strand med de perfekte surfbare bølger og tage billeder af havet ❤️
  …og så må vi lære at lave back-ups!

 494. Med familie spredt rundt om i verden er minder noget af det, der betyder allermest. For mig ville det være af stor betydning at kunne forevige de fælles rejseminder, det byder på, og små som store hverdagsglimt. Jeg ville også glæde mig over at kunne udvikle, øve og lege med fotografiets mange udtryk, og med tiden kunne kigge tilbage på de mange glimt.

 495. Jeg ville helt klart fotografere mine to dejlige drenge :-) Et sådant kamera ville dog også være genialt, når vi forhåbentligt om nogle år kommer en tur til Island. Der er simpelthen bare så smukt deroppe!

 496. Lige nu vil det gøre mig glad at gå lange ture i Newcastle, UK, hvor jeg bor i øjeblikket, for jeg flytter til Danmark igen i det nye år. Så jeg ville tage så mange billeder som muligt og suge alting til mig for en sidste gang, og gemme dem som gode minder.
  Glædelig tredje søndag i advent :)

 497. Min kæreste som selv er fotograf har virkelig smittet mig med kærligheden til at tage smukke, æstetiske billeder! Jeg elsker tanken om at man kan “fange” et øjeblik med et billede hvad end det er en familiestund, et smil, et naturområde, et stykke tøj…

 498. Det ville gøre mig rigtig glad at tage flere billeder af min familie – det er noget jeg slet ikke får gjort nok. Selvom jeg også mener at et minde ikke nødvendigvis skal huskes gennem et billed, så syntes jeg at et flot billed virkelig kan sige meget, og huske en på at tænke på sine minder.
  Og det ville give mig endnu en rigtig god grund til at rejse mere ;)

 499. Det gør mig glad at fotografere min by og mine yndlingsmennesker. Jeg er i den grad ikke en mesterfotograf, men jeg har elsket din lille fotoskole og har lært meget af den. Nu vil jeg tage Vagn Ebbes gode råd og øve, øve, øve mig endnu mere og lære mit kamera endnu bedre at kende! Go’ søndag fra London.

  Mvh Fie

 500. Efter jeg lige har lært kameraet at kende (det får jeg jo god lejlighed til i den kommende juleferie ), så vil jeg bruge kameraet til at tage billeder af de ferier, som jeg tager på med min mand og børn. Vi elsker at tage ud i naturen i vores sommerferie og vores fælles sommerferie er nok årets højdepunkt.

 501. At dokumentere stunder med familien.. Særligt med mine bedsteforældre så jeg har billederne som minde når de en dag ikke er her mere.

 502. Jeg ville elske at vinde kameraet så jeg kan komme til at fotografere min lille niece, som kommer til marts og tage det med på roadtrip i USA til sommer med min kæreste! Krydser fingre :)

 503. Jeg vil forære det til mit barnebarn på 15 år. Hun er virkelig god til at fotografere og hun fanger nogle fantastiske motiver. Hun har et digitalt kamera, men jeg synes, det kunne være fantastisk at hun fik et andet også.

 504. Det gør mig glad at tage fotos af mine børn ❤️ Og alt muligt jeg møder på min vej… Mit nuværende spejlrefleks er 10 år gammelt og det ville være så fedt med en opdatering

 505. Jeg ville tage kameraet med på min og min kærestes ferie i Californien og tage flotte billeder af alle vores oplevelser dér :)

 506. Jeg vil elske at kunne komme til tage billeder af fødselsdage, på rejser og når der sker noget. Er typen der godt kan lide huske gode stunder gennem smukke billeder! Lige nu gør jeg det gemmen min ældre iPhone 5, så det ville være helt fantastisk at bruge et godt kamera!
  – Glædelig december!

 507. Jeg skal til USA til sommer for første gang. Det kunne være helt fantastisk at tage billeder med andet end min telefon på den tur :-) :-)

 508. Jeg ville elske at fotografere alle detaljerne i min nye lejlighed samt at tage portrætbilleder

 509. Jeg er mest hooked på at tage billeder af menneskerne omkring mig, for de skaber et bedre billede af minder og oplevelser. Jeg elsker at fange de små oplevelser i hverdagen, så jeg kan forevige disse små glæder med personer jeg holder af. :)

 510. Det vil gøre mig rigtig glad at fotografere mine rejser. Jeg skal blandt andet til London til nytår, og Manchester lige efter jul. Så det ville da være fantastisk at have et lækkert nyt kamera med :)
  Det var rigtig lærerigt at læse om ‘blænde’, tak :D

 511. På trods af at jeg er vokset op inde i byen, ved jeg intet bedre end at gå en tur i skoven, synes altid der er så interessant lysindfald! Jeg elsker at fotografere mine rejser, forevige minder (især de lykkeligste af dem!) og så videre. Går lidt med en drøm i maven om at komme til Færøerne igen til sommer, og der har de den absolut vildeste natur, så det ville være fantastisk at kunne forevige den lidt med sådan et lækkert kamera! :)

 512. Jeg er vild med kamaraer fra Nikon. Har altid haft et af de små lommekameraer.
  Så det ville da være dejligt at vinde et der kan så meget.
  Jeg kunne godt tænke mig at lege lidt med at tage portrætbilleder af folk.

 513. Jeg ville blive mægtig glad, hvis jeg havde et bedre kamera til at tage billeder af mad til min blog, natur og ikke mindst de mennesker, jeg holder af. Så et godt all-around kamera, der både er lækkert til portrætter og nærfotos af mad o.lign. og samtidig kan tage både detaljebilleder og de lidt større vidder.
  Ej, hvor jeg krydser fingre! Mit kamera er oldgammelt, så “mægtig glad” er vist egentlig en underdrivelse af kaliber. :)
  Glædelig tredje søndag i advent. :)
  Bedste hilsner Marianne Luna

 514. Min skønne familie og de oplevelser vi har sammen, er så heldig at være beriget med en søster tæt på min egen alder og 2 meget yngre, hvilket gør at de oplevelser jeg har med dem er meget forskellige :) og hvem ved måske kommer der snart småbørn i familien som godt kunne være oplagte modeller :)

 515. Det ville gøre mig glad at tage billeder af min kæreste til hendes blog, og hjælpe hende med det. Og ellers tage billeder af vores dage sammen.

 516. Hold op nu, sikke en fantastisk præmie!
  Jeg er den stolte moster til en skøn dreng, som til april bliver storebror til en lillebror. At være moster er noget af det bedste i verden, og jeg vil elske at tage en masse dejlige billeder af mine drenge. :-)

 517. Min kæreste og jeg skal til Malaysia, Filippinerne og Hong Kong næste år, og det vil derfor gøre mig glad at kunne forevige vores tur med smukke billeder med dette fine kamera :)

 518. Jeg fotograferede en del da jeg var yngre, og var rigtig glad for at lave portrætter af folk :)

 519. Jeg har en madblog og ville elske at forbedre mine billeder endnu mere med sådan et lækkert objektiv og kamera!
  Hav en dejlig adventssøndag Emily :-)

 520. Jeg vil elske at kunne tage en masse skønne billeder af min lille datter, som kommer til verden slut december <3

 521. Jeg ville elske at fotografere hverdagens små glæder og mirakler, naturen og selvfølgelig mine ferier :)

 522. Jeg ville bruge kameraet til at lave budget musikvideoer – jeg har lige udgivet en plade, og det koster altså many moneyzz… Indtil videre har jeg lavet videoer til min musik med billeder fra min iphone, og det er også fint, bare ikke så pro:) Jeg tror, jeg kunne nå så meget længere med et godt kamera som det mindste!!! på den måde ville jeg meget nemmere med faktiske billeder kunne skabe den verden som min musik passer ind i – det ville være fantastisk!:-)

  iih håber det bliver mig!

  Hilsen en trofast (dog lidt stille) læser!

 523. Fantastisk indlæg! Har længe tænkt at jeg gerne ville vide hemmeligheden bag måden at tage den slags billeder på. Nu ved jeg hvordan, så mangler jeg bare kameraet så jeg kan øve ;-)
  Det ville blive på billeder af hverdagen, rejser, stille stunder og festlige anledninger – livet!

 524. Jeg vil elske at fotografere steder og mennesker omkring mig i hverdagen – mine egne hverdagsglimt:) Jeg er i øvrigt lige blevet færdiguddannet og tænker, jeg kunne få gavn af det lækre kamera i freelance-opgaver (inden for kommunikation og journalistik.) Leger også med tanken om at starte en blog – dér kunne det også come in handy. Som man kan høre, har jeg ingen problemer med at finde anledninger til at bruge det;)

 525. Hejsa :)
  Jeg ville elske at vinde et super fedt kamera da jeg skal begiver mig ud på et New York eventyr. Jeg skal 3 måneder i praktik i New York hvor jeg skal lære en masse børn og unge om at lave mad! Er allerede indgang med at lave retter og tage billeder af det hele så jeg er klar til at inspirere en masse til at lave noget mere lækker mad !

  Går med en lille kogebogs drøm i maven så det st tage billeder af mad er bestemt noget der gør mig glad! Dog er andre ikke altid tilfredse da det sker at maden bliver kold :)

  God søndag !!

 526. Jeg vil så gerne blive dygtig til at tage billeder, og derfor elsker jeg også din fotoskole! Det vil gøre mig glad at tage billeder af venner og familie i den smukke natur og fange hverdagens små øjeblikke.

 527. Jeg elsker at tage billeder af forskellige former for struktur og kontraster mellem forskellige strukturer. Ja, det lyder ret nørdet, men fx synes jeg at små krakeleringer i en mur eller kontrasten mellem grøn bevoksning og de flader det gror på, kan være super smukt. Der er en en skøn lille gyde i Aarhus, hvis murvægge er beklædt med forskellige former for graffiti og streetart, og så vokser der også grønne klatreplanter på væggene. Hver gang jeg går igennem gyden ser jeg nye små finurligheder, mønstre og kontraster – og jeg har taget mange billeder af det gennem tiden. Se fx her: http://vinkaarhus.com/articles/1762014102817. Jeg ville elske at fotografere det med et spejlrefleks, som virkelig kan indfange de små detaljer.

 528. Jeg skal ud og rejse i 4 mdr. her til foråret, og det ville være helt vildt fedt at have med :)

 529. Jeg elsker at fotografere mine nærmeste når de ikke ved at de blive betragtet. Min dejlige datter er så sød at se på når hun er koncentreret og det samme er min kæreste.
  Så er jeg også glad for billeder af vores by.

 530. Jeg elsker at fotografere, og bare det i sig selv gør mig glad. Men når jeg nu sidder og kigger billederne i gennem på min computer, er det, der vil få det største smil på mine læber, nok hvis mine venner og min familie er på billederne. Rejsebilleder er fx. nogle af mine yndlings, da det er de bedste minder, som man kan sidde og se tilbage på sammen med sine kære. <3

 531. At tage billeder af fantastiske stunder med familie og venner vil gøre mig glad i låget!
  Der er ikke noget bedre end at tilbringe tid sammen med dem, og at kunne forevige disse øjeblikke i en god kvalitet vil gøre denne søde juletid endnu sødere :)

 532. Hvis jeg vinder, vil jeg glæde mig over kameraet, ike mindst, men bestemt også til, at det bliver frostvejr! Så skal jeg ud for at fotografere den flotte natur dækket i iskrystaller. Og mon ikke jeg ender med et bunke billeder af min lille hund også? ;-)

 533. Jeg vil elske at kunne tage billeder af fødselsdage, rejser, familie, min kæreste og de små ting i hverdagen som jeg gerne vil mindes med et billede. Jeg er typen der elsker at gemme minder gennem billeder og lige nu gør jeg det med min ældre iPhone 5, så det ville være så skønt at kunne bruge et godt kamera
  – Glædelig december!

 534. Jeg ville fotografere den flotte natur både udenfor mit vindue og når jeg er på ferie! Derudover er det altid fantastisk at have billeder af familien, der viser stemningen i øjeblikket.

 535. Naturen :)… Motion samtidig med en af mine yndlingsbeskæftigelser, så bliver det ikke meget bedre.

 536. Først og fremmest rigtig god guide! Hvis jeg vandt vil jeg tage billed af min hverdag, min familie, min kæreste, min venner, naturen og hvad ved jeg.. Jeg vil bevare de gode minder på billeder. Jeg har endda overvejet at videoblogge eller lave en blog og intet gør en blog pænere end et godt billed! :-) Glædelig jul & Godt nytår til dig! :-)

 537. Hvis jeg vinder dette seje kamera, vil jeg glæde mig til at fotografere min og min kærestes familie.
  I år skal jeg fejre jul med hans familie for første gang, og jeg glæder mig virkelig meget!
  Det kunne være så sejt at tage rigtig gode billeder til en jul fyldt med børn og voksne.

 538. Jeg ville klart tage min 2,5 årige nevø ud i den danske vinterhaver og lade hamig tosser undtagelse og leje. Der ville komme nogle vildt cute billeder ud af det.

 539. Det gør mig glad …. At tage bilder af min hverdag samme minder up fra familen venner og kærster , og tage noget hyggelige bilder af naturen

 540. Jeg følger med på i din fotoskole, men uden et ordentligt kamera, er det svært at lære og at forstå – SÅ hvis jeg vinder skal jeg helt sikkert øve mig med alle de gode tips og mon ikke at årets næste store begivenhed (juleaften) ville være skøn at få foreviget <3

 541. Med det kamera vil jeg kunne tage fantastiske billeder af alt i min hverdag. Ligefra min kæreste der sidder optaget af et eller andet nørdet i tv eller på computeren, til mine veninders glade ansigter, min skønne niece og billeder af oplevelse på vores rejse til Argentina i januar/februar. Det ville gøre mig vildt glad at kunne tage ordentlige billeder af alt dette og kunne dele med venner og familie :)

 542. Jeg elsker at tage smukke billeder af familie og venner, især billeder der ikke er opstillede, men hvor jeg formår at fange dem i et uberørt og naturligt øjeblik <3

 543. Min mormor der drikker kaffe af sit kaffestel, kan ikke uddybe hvorfor – ved bare at jeg ville elske at have et fotografi af det. <3

 544. Jeg elsker egentlig at tage billeder af alt og alle – men især her i de kolde måneder, er jeg vild med at tage lidt små-dystre natur billeder. Og så elsker jeg at skyde portrætter! Nu når mit eget spejlrefleks er ved at være godt slidt, og falder halvt fra hinanden, ville det være en perfekt julegave at vinde! Jeg krydser alt der kan krydses <3

 545. Det ville gøre mig glad at fotografere stort set alt :) Jeg har fotograferet i mange år, og købte mit første spejlreflekskamera allerede i 1.g. Desværre er det dog gået i stykker, og jeg savner virkelig at fotografere med noget andet end iPhone. Især til min nevøs navngivning kunne jeg godt have brugt at mit gode gamle Nikon D70 havde virket. Det er desuden sjovt at eksperimentere med flere forskellige kameraer, jeg har således også et Polaroid-kamera fra USA, som er løbet tør for film og et meget specielt rangefinder kamera, der står med en ufremkaldt sort-hvid 35mm film i sig. Jeg trænger til noget god foto-karma :)

 546. Jeg elsker at tage billeder og når jeg kigger mine billeder er det meget mine nærmeste, som jeg elsker at tage billeder af fra alle vinkler af. Særligt min utrolig dejlige kæreste er mit ynglings. Jeg er så hammer forelsket i ham, at jeg elsker at tage billeder fra alle vinkler af ham :-)

 547. Det vil gøre mig at glad at kunne forevige minder. Min familie, venner og specielt de små purke i familien. Da jeg var mindre var mine forældre exceptionelle til at tage billeder, men det de desværre blevet dårligere til med årene. Jeg er en haj med iphone og har dog fået indhentet nogle af de “manglende” billeder, men et iphone fotografi (specielt, når man sidder med en 4øer, hmf) er bare ikke så fremkalde-værdigt. Det ville et spejlrefleks da hjælpe på! Sikke nogle fine albumbilleder, vi ville få.

 548. Jeg vil tage billeder af mine skønne elever, der hver dag knokler for at blive dygtige i skolen. De gør mig så glad:-) Jeg kan lide at forevige deres hverdag, men de griner (hjerteligt) af mit gammeldags kamera.

 549. Tak for de gode tips! Jeg må prøve det af med lukker, blænde osv. for sikke en forskel det gør!

  Jeg er glad for at tage billeder, når jeg er ude og gå tur i skoven eller over markerne her i området. Jeg er især glad for efterårs- og vinterbilleder.

  Jeg ville blive glad for at tage nogle gode billeder af min lille dreng – som ikke er så lille mere. Og så ville jeg også blive glad for at fotografere min skosamling :-)

 550. Jamen som en total kliche ville det være fantastisk at tage billeder af mine børn <3 Kunne dokumentere alle de små og store øjeblikke.

 551. Min mor er netop blevet kureret for brystkræft og har derfor inviteret familien en tur til Marokko over julen og nytåret for at fejre livet – ville elske at forevige den ferie med et nyt kamera!!!

 552. Det gør mig glad at fotografere min kæreste. Selvom det hurtigt bliver noget værre pjat :)

 553. Jeg ville elske at tage en masse hyggelige billeder på vores kommende rejse til Skotland ❤️
  Tak for en inspirerende og velskrevet blog

 554. Wauw sikke en præmie!
  Min dejlige kærestes store passion er at fotografere! På en ferie fik han stjålet sit elskede kamera og har ikke siden kunne udøve sin hobby! Han ville ELSKE hvis dette kamera kunne ligge under juletræet til ham til jul!!

 555. Vil elske at tage de første billeder på skitur mellem jul og nytår. Der er noget magisk over sneklædte alpetoppe, bjælkehytter på bjergsiderne, jägerthe, glade mennesker, pizza, røde næser, varm kakao, friskbagte boller og ild i pejsen.

 556. Hvis jeg vinder, vil jeg give mine kommende børn (som er nogle år ud i fremtiden) den gave, som jeg fik af mine forældre. Billeder. Hver gang jeg er hjemme ved mine forældre og bedsteforældre, trækker jeg fotobøgerne ud og ser alle de samme billeder igennem som jeg har gjort 100 gange før. Det giver mig sådan en glæde. Når jeg ser mine forældre da de var på samme alder som jeg er i dag. Og da jeg var helt lille.
  Min kæreste så også billeder af mig og jeg af ham for noget tid siden. Og det er fantastisk. Jeg vil bruge kameraet til at tage billeder, som man gjorde i gamle dage. Af alle dee små ting i hverdagen som aldrig kommer tilbage. Jeg er træt af at tage billeder med min iPhone. Ikke fordi det ikke er let. Men det er bare så hightech. Så nymoderne. Jeg savner at have et kamera i hånden. Et rigtigt kamera. Det er det jeg vil bruge det til. Så mine børn en gang ud i fremtiden kan se alle de ting der er sket. :)
  God jul

 557. Det ville gøre mig glad at tage billeder af min familie, min forlovede og min kat med kameraet. Der er trods alt ikke noget bedre at tage billeder af en dem, man elsker <3 Desuden ville jeg nok også bruge det til at tage billeder af alle de små ting i hverdagen, som jeg virkelig sætter pris på, men som jeg alt for let glemmer på især dårlige dage. Jeg tænker derfor, at en masse billeder af disse ting, ville kunne være med til at gøre selv de dårligste dage bare en anelse bedre :)

 558. jeg ville fotografere min bedstemor da der findes virkelig få billeder af hende og vi desværre nok ikke har hende mange år endnu

 559. Jeg vil elske at tage smukke portrætbilleder af de skønne mennesker i mit liv, unge som gamle og små som store :)
  Da jeg er helt vild med min farmors portrætvæg, som er fyldt med gammeldags portrætbilleder af hendes familie og venner, vil jeg gerne prøve at skabe min egen version.

  Mange tak for en meget inspirerende blog :)

 560. Jeg vil rigtig gerne vinde dette kamera, så jeg kan eksperimentere med at tage billeder – billeder af mad, desserter samt min ventende rejse D. 26. Dec til gran canaria :-)

 561. Jeg vil gerne forevige familien – bedsteforældre, baby og de bedste veninder. Når man allerede har mistet, står det soleklart, hvor meget billeder af ens kære betyder!

 562. Jeg ville elske at fotografere kosmetik produkter (neglelakker, læbestifter, cremer, m.m). Især med den slørede baggrund, det har jeg altid elsket, det giver virkelig billedet dybde.

 563. Har længe gerne ville tage nogle gode billeder af de vigtige øjeblikke i mit liv, så jeg har noget at kunne se tilbage på og blive glad i hjertet. Fx min elskede mor, far og lillebror, smukke steder på Bornholm hvor jeg er opvokset og som altid vil være noget særligt for mig, mine veninder, til fest og med tømmermænd, og når jeg igen skal ud og opleve nye lande og nye kulturer. Krydser mine fingre!! :-)

 564. Hej Emily. Tak for en dejlig blog! Nyder at følge med og blive inspireret.
  Lige nu har jeg taget et sabbatår og planen er at jeg skal rejse i tre måneder i 2016. Jeg vil utrolig gerne kunne dokumentere mit eventyr med noget ordentlig udstyr. Jeg skal til mange utrolig smukke og naturskønne steder (Canada, New Zealand og Bali) og får derfor rig mulighed for at øve mig!

  Mvh Sara ;-)

 565. først glædelig jul :) Jeg elsker at tage billeder af de ting jeg laver, det både det kreative, naturen og familien og bolig indretning. Og så er jeg jo også blogger, så automatisk så tager jeg en hel til billeder..

 566. Det ville gøre mig så glad at tage en hel masse billeder, når jeg skal på studietur med et hold elever til januar. Det er første år skolen tilbyder sådan en tur, og jeg vil gerne kunne dokumentere, hvor stor en succes det (forhåbentligt) bliver, så vi kan få stablet mange studieture på benene i fremtiden.

  /Anne

 567. Når jeg til sommer endelig (!) bliver student, har min søde kæreste og jeg planlagt en fire måneders rejse til Australien. Den smukke natur ville blive endnu smukkere, hvis jeg havde mulighed for at bevare minderne i billeder taget af det lækre Nikon kamera! :-)

 568. Det vil gøre mig glad at fotografere den franske hovedstad, nu hvor jeg er flyttet til Frankrig :) Jeg forsøger at fange hverdagens små fine franske øjeblikke og at dele dem med familie og venner.

 569. Min smukke teenageår datter og min lækre 10 årlige søn Sille fotograferes igen og igen. Kh Rikke

 570. Jeg har altid ønsket mig et ordentligt kamera da jeg elsker at tage fine billeder. Jeg ville blive så glad af at tage en masse billeder af min søde mand i Tyrkiet når jeg tager ned til ham efter nytår ❤

 571. Jeg vil fotografere mine børn uden det er for opstillet også ude i landskaber og bare fotografere livets øjeblikke.

 572. Jeg ville blive mest glad af at fotografere mennesker, både venner, børn og ukendte gerne midt i livet, på farten i hverdagen der hvor vi er os selv, lige nu.

  Den slags billeder bliver slet ikke særligt gode med mobilkamera men med et godt kamera og de tip du deler så tror jeg det kunne lade sig gøre på en smuk og interessant måde som spejler vores samtid.

  De kunne blive til en bog, med et tema måske, eller en blog. Jeg drømmer, men jeg lover at føre det ud i livet hvis jeg vinder! <3

 573. Novra, hvor ville jeg gerne løbe af med det lækre kamera. Jeg ville elske at fotografere mine søstre skønne unger med dette fantastiske kamera :) Vi har i tonsvis af iPhonebilleder af de små skrubber, men det er selvsagt ikke verdens bedste kvalitet, når man som jeg godt kan lide at få dem fremkaldt til fotoalbummet :)

 574. Jeg ville fotografere årets gang over broerne i Aarhus. Der er mange smukke broer og udsigter fra broer, der indrammer byen så fint.
  KH Signe L

 575. Jeg har altid holdt meget af at tage billeder, og jeg figurer meget sjældent selv på billederne;-), hvilket jo vidner om at jeg helst vil fotografere, og finder det spændende……at kunne fange et glimt af livet, og for mig helst hverdagen, er SÅ skønt, om det så er børnene, hunden, haven eller aftensmaden eller den hjemmebagte kage er underordnet ….finder stor glæde i at dokumenter mit liv i billeder på bla. Instagram, og det ville da bare være lykken at kunne tage Så fine billeder som dette kamera i sandhed kan…..

 576. Vil så gerne ud i naturen at fotografere igen, har gjort det for mange år siden. Når man går med kameraet ser man simpelthen omgivelserne på en anden måde. Kunne være fantastisk at vinde et ordentligt kamera igen :-)

 577. Jeg vil gerne tage billeder af nisser og andre finurlige livsformer. Som frøer

 578. Det er godt nok en kliche og ikke særlig eksotisk, men hvis jeg vinder kameraet, vil jeg nyde at kunne tage nogle fine billeder af mine skønne børn

 579. Hvis jeg vinder, så bliver det nok nærmere mig der er motivet, frem for mig der fotograferer – hvis jeg vinder vil jeg nemlig give kameraet til min kæreste ;) Han har stort set ikke snakket om andet end et spejlreflekskamera det sidste halve år.

  Jeg er sikker på, at min kæreste ville bruge kameraet til at fotografer ALT, men nok særligt vores hund ;) Derudover skal vi næste år både giftes og på ferie til Sydamerika og besøge min bror – og begge steder vil kameraet uden tvivl på en helt central rolle :)

 580. Jeg ville vinde kameraet til min storesøster. Hun elsker at tage billeder, og kan bruge timer på at gå rundt udenfor med et kamera. Hun har været til et kursus i at tage billeder, og selvom hun kan drive os til vanvid med at tage billeder af os allesammen, ville det alligevel være dejligt at give hende et rigtig godt kamera. Jeg ville være stolt af at kunne give hende så stor en gave!

 581. Jeg vil elske at fotografere mine to piger – og min mand og jeg. Hverken min mand eller jeg figurerer på ret mange billeder, for mine piger er så smukke, at det altid er dem, jeg fotograferer ;-)

 582. Jeg elsker at fotografere de mennesker jeg omgives, at gengive deres personlighed i et billede og at fange rare stemninger :-)

 583. Hold nu op en fantastisk lille mini-guide til fotografering og hold da op, hvor er der mange kommentarer!

  Jeg ville bl.a. bruge det lækre kamera til, ud over de obligatoriske fotos af mine tre friske drenge samt min dejlige politimand, til at tage end på stranden. Der er lyset for det meste fantastisk til at tage flotte billeder.

 584. Jeg elsker at tage billeder af venner og familie, og jeg vil især gerne gøre mere ud af sidstnævnte, da familien altid glemmer at tage billeder. Altid. Det er så grelt, mine forældre ingen billeder har fra deres bryllup. Men med sådan et fint kamera burde der være en chance for, at vi husker at tage billeder fremover… ;-)

 585. Jeg har en dejlig lille og tæt svigerfamilie. Hvor det altid er den samme dejlige person der står for at knipse billeder og minder fra alle vores ture, samlinger og oplevelser sammen. Til min store overraskelse opdagede jeg det fornyeligt, da han nærmest ikke er præsenteret i ret mange af fotoalbummene. Det ville jeg lave om på, måske endda et helt fotoshoot som hyldest ;-)
  krydser fingre selvom jeg kan se der er mange mange hundrede deltagere.
  God jul E.

 586. Alt mellem himmel og jord i min hverdag, weekend, ferie.. men især min familie.. Og så ville det være fantastisk at få nogle rigtig gode fotos juleaften af lysene både på træet og i øjnene – børns som voksnes..

 587. Om et halvt år tager jeg på mit livs rejse i 2 måneder til Bali, Lombok og Gili og der vil det være perfekt med sådan et kamera til at tage billeder af alle de smukke ting jeg skal se og opleve og gemme dem som minder fremover :D

 588. Hvis dette fine kamera skulle komme i min varetægt, vil det gøre mig rigtig glad at fotografere minder fra min kommende tre måneders rejse i det nye år til henholdsvis Vietnam, Australien og New Zealand. Fotografierne vil være et evigt minde, som hver dag vil kunne bringe glæde. Jeg har ihvertfald krydset alt som kan krydses!

 589. Fotografering har ændret mit liv. Jeg lever en liv med kroniske smerter. Og det er noget så svært når man gerne vil leve et “normal” liv som 34 år , og ikke skulle aflyse en masse aftaler pga. Smerter og træthed . Men når jeg fotografer , glemmer jeg alle bekymringerne. Lige nu går jeg og fotografer med mobilen , men det kunne være skønt og gå tur i bla. Skoven med min kæreste og hund. Og tage billeder af dem og naturen.