Vinder: Nikon kamerakonkurrence

nikon3

Over 700 gode begrundelser blev det til i Nikon-konkurrencen om et spejlreflekskamera. Tak til alle jer, der havde lyst til at fortælle, hvad I ville blive glade for at fotografere. Det var SÅ hyggeligt og inspirerende at læse jeres bud. De gode folk hos Nikon og jeg har læst alle kommentarerne igennem, hvorefter de valgte 20 ud. Og så fik jeg det svære job at vælge den endelige vinder blandt de 20. Var lige ved at spørge, om vi ikke bare kunne give 20 kameraer væk… Eller 700…

Valget endte med at falde på Anne, der motivedere hvorfor hun skulle vinde kameraet således:

“Jeg elsker at tage billeder af motiver, der fortæller en lille historie. I disse juledage, er jeg obsessed med at fotografere mit første “eget” juletræ med de smukke julekugler, og helt særlige julepynt som jeg købte med hjem fra en ferie i Beijing, Kina. 

Noget af det, som jeg ville bruge kameraet til at fotografere er gode historier, minder og særlige stemninger. Det kan være alt fra en erantis ude i haven eller magnoliatræets første skud, til hjemmelavede pandekager og en varm kop kaffe i godt selskab. 

Fotografier er noget af det mest hjertevarmende. Det får mig altid til at huske ting jeg har oplevet, og jeg er meget taknemmelig for, at verden er så smuk på sin helt egen måde.”

Det synes jeg var en meget fin måde at betragte både verden og det at fotografere på :)

Ps. Fotoskole del 1 her og fotoskole del 2 her.

 

(Visited 832 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

    1. Jo, det kan du tro at der gør. Dette var blot afslutningen på konkurrencen :) Er der noget særligt du gerne vil ‘lære om’ i fotoskolen? Næste gang kommer det til at handle om at fotografere indendørs i kunstigt lys :)
      Kh.
      Emily