Monthly Wanted

Reklamelinks:

 1. Perle-hoops fra byBiehl
 2. Grå uldkjole fra Stylein
 3. Mimosa duftlys fra Diptyque
 4. Cross-body taske fra Céline
 5. Boblebad-sæbe med appelsinblomst fra Minois Paris
 6. Asymetrisk cardigan med perleknapper fra Mother of Pearl
 7. Chunky Chelsea støvler fra & Other Stories
 8. Hvid skjorte med flæsedetaljer fra Sézane
 9. Langærmet tee med kirsebærprint fra APOF
 10. Oversized uldblazer fra Arket
 11. Lala Retro Whipped Cream fra Drunk Elephant
 12. Uglaseret tallerken fra Arita Japan
 13. Sorte jeans fra Filippa K

 

(Visited 5.993 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Åh så mange fine ting. Jeg kunne virkelig godt tænke mig noget fra Sézane – især hvis der følger en portion ‘effortlessly chic parisienne’ med. Jeg er i øvrigt glad for mine sorte jeans fra COS (High waisted slim fit) til en god pris/kvalitet. God weekend!

  1. TAK for sorte-jeans-anbefaling, den er kærkommen. Dem vil jeg se på, måske endda prøve at bestille. Altså kan varmt anbefale Sézane. De har også den fineste indpakning og jeg føler jeg kommer en lille-lillebitte smule til Paris <3 Klem

 2. åhh, jeg ELSKER den creme fra Drunk Elephant! Konsistensen og ingredienserne er skønne og efterlader virkelig huden blød og frisk, men det allermest geniale ved den er næsten dens pumpedesign, så man kun lige akkurat pumper den mængde creme ud, som det kræver at smøre ansigt og hals ind, og uden at man behøver at stikke lapperne ned i selve cremen. Men at den så stadig bor i en lækker konventionel lav bøtte uden at virke for teknisk … dét er fint.

  1. Tak for anbefalingen, jeg har set mig så lun på den, men endnu ikke prøvet endnu. Men den er jo lidt af en kultcreme, så tænker netop dem må kunne et eller andet. Må prøve snart. Kram E

 3. Har du erfaring med Filippa K’s black jeans? Det er jo en uendelige jagt på de sorte jeans, der sidder perfekt, og holder pasform (og farve!) længere tid en 6 måneder. Svarer kvaliteten prisen, så kunne det her meget vel være min næste store kærlighed ?

  1. Nej ikke endnu, men det er nogle af dem, jeg har i kikkerten i min jagt efter de perfekte sorte jeans. Har dog hørt godt om dem, men kan ikke svare for mig selv (endnu). Klem E

 4. Sikke nogle fine sager :) Er helt forelsket i den lækre strikkjole fra StyleIn! Har du mon tilfældigvis en idé om, hvorvidt deres tøj er produceret bæredygtigt og under ordentlige vilkår?