Forårsuniformen

Fjällräven og Chanel. Det beskriver nok egentlig min stil og mine præferencer meget godt ;)

Tilsat en trenchcoat, lidt franske striber og de evigt gode Levi’s 501’ere og så har man opskriften på min foretrukne forårsuniform. Hov, og Converse All Stars selvfølgelig.

En no brainer og en klassiker-kombi. Måske undtaget Fjällräven-hut, men altså, det er så mit personlige touch, hehe.

I sidste og denne uge har jeg forsøgt at klemme så mange mini-dates med København (og venner) ind som overhovedet muligt. Og jo, jo jeg ved godt at Hovedstaden kun er 45 minutter væk fra vores nye hjem og jo, jo jeg kommer til fortsat at trisse rundt på stenbroen i tide og utide.

Men det bliver som gæst og ikke bare sådan lige (helt så) spontant. Så jeg har i denne uge blandt andet nydt en spontan kaffedate på Amalienborg Slotsplads (foreviget på disse billeder), middag med veninder på Bryggen, en fotoaftale ved Marmorkirken og sidste omgang udendørstræning på Langelinie ekstra meget med det in mente.

Og i skrivende stund er Nikolaj og jeg på vej ind at spise frokost på hans yndlingsrestaurant i anledning af hans fødselsdag. Heldige mig. På date med både Drømmemanden og København ♥

reklamelinks: Frakke Arket (lignende her)// Kasket Fjällräven// Bluse Sézane// Bukser Levi’s// Taske Chanel// Sko Converse

(Visited 3.560 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Hej Emily,
  Vil bare skrive at jeg ELSKER alt ved det outfit.
  Rigtig god fødselsdagsfejring.
  De bedste hilsner
  Trine

 2. Wauw, sikke du stråler! ☺️

  Hvor køber du dine levis jeans? Mon du vil lave et indlæg med lidt vejledning og dine erfaringer med de forskellige modeller og deres størrelser?
  Jeg har forevigt og altid været på lagt efter de perfekte Levis jeans, men jeg synes det er en jungle!

  1. Har ‘bare’ købt dem i Levi’s forretningen på Fisketorvet. Har desværre aldrig haft held med at finde nogle vintage, der passede godt. De her er den klassiske 501 og dem elsker jeg. Ellers er jeg også glad for deres Wedgie Fit, men den tror jeg desværre ikke de laver længere. Klem E

   1. Jeg var også virkelig glad for Wedgie Fit, men den findes vist ikke længere (i Europa i hvert fald, kan finde den på amerikanske sider).
    Og jeg er aldrig helt blevet venner med 501, desværre.

    1. Det var verdens bedste jeans. Mine to par er desværre helt slidt op, piv. Fatter ikke, at de har taget dem af markedet!?!
     Klem E