En rar bar

Nuvel, jeg er ikke verdens sværeste at begejstre. Og jeg ER også svært glad for snacks. Især hvis de indeholder nødder og/eller chokolade. Men derfor har jeg altså alligevel en del krav og forventninger til den slags. Som med alt andet jeg putter i munden egentlig.

Jo ældre jeg bliver, jo nemmere synes jeg det med maden er. Både balancen, men også hvad jeg rent faktisk vil stoppe i mig. Især når det kommer til de ting jeg spiser ofte og mest af. Det skal først og fremmest være nyttigt og nærende. Lavet af gode, naturlige ingredienser, som også min mormor ville kunne udtale og genkende.

Måske det lyder simpelt, men jeg synes altså det er en god tommelfingerregel at spise og leve efter :)

Det betyder ikke, at jeg aldrig spiser noget unyttigt, men det betyder, at jeg som udgangspunkt sørger for at spise noget, der nærer mig, er ordentligt og forarbejdet så lidt som muligt. Slet og ret for at være god ved min krop.

 

For nogle år siden var jeg i Florida og dér stiftede jeg bekendtskab med barerne fra BE-KIND. Jeg var på en oplevelsesrig pressetur med et hæsblæsende program og de gode amerikanere bryder sig ikke om at deres gæster er sultne (et sympatisk træk i øvrigt), så ved hvert eneste stop blev vi (mellem nogle ret store måltider vel at mærke) tilbudt diverse snacks. Og her blev jeg så begejstret over BE-KIND at jeg endte med at købe et helt lille lager med hjem. Både fordi de er blodsukkervenlige (og dermed PCOS-kompatible), men også fordi de smager virkelig godt og er sådan helt no-bullshit. Selv emballagen er transparent, så man bogstaveligt talt kan se, hvad der er i.

Og nu er de endelig kommet til Danmark. Hurra!

 

I forbindelse med nærværende samarbejde har jeg fået tilsendt en hel kasse og således smagt mig igennem alle varianter (tough job, men nogen skal jo gøre det), favoritterne er   Peanutbutter Dark Chocolate og Maple Glazed Pecan & Sea Salt. Og Caramel Almond & Sea Salt. Og…

Fordi jeg ikke har skullet spare på dem, som da jeg havde købt et mindre udvalg med hjem fra Staterne, har jeg også fundet nye anvendelsesmuligheder, altså andet end ‘bare’ at stoppe dem i tasken som eftermiddagssnack eller til at spise dem før eller efter træning. Selvom de bestemt også er glimrende til det.

 

De gør det nemlig mere end godt som knasende topping på yoghurt, smoothie bowls og endda koldskål. Nå ja, og is! Bare hak en halv til en hel bar op og drys over. Så godt!

Har på samme måde serveret dem i mindre bidder sammen med et stort fad med frugt og andet knas, når vi sidder og hygger i sofaen om aftenen. Pønser lidt på at dyppe små stykker af dem i (ekstra) chokolade også en dag. Tror det kunne være lækkert…

 

De fungerer også glimrende som ‘lidt sødt’ til eftermiddagskaffen skulle jeg hilse at sige. Og så er de gode at dele ♥

BE-KIND er glutenfri nøddebarer med nærende ingredienser af høj kvalitet. De kan fås i bl.a. 7-Eleven, Matas Natur, Matas.dk, Circle K, Q8 og mange Coop-butikker (Kvickly, Super Brugsen, Irma, Dagli’ Brugsen).

 

(Visited 3.957 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. De er SÅ gode de barer. Jeg har brugt dem som du har foreslået. Altså som lækkert ovenpå smoothie. Så godt???skal cykle lidt efter dem ?men det går også an når det er efter noget godt? Emily skal samtidig lige høre dig om dit fine tørklæde du købte i Sverige. Er blevet ret så vild med det da du viste det frem og overvejer det virkelig. Er der mange anvendelses muligheder i det? Altså det kan jo stort set bruges året rundt. Jeg er lidt en frossen pind ( også om sommeren medmindre der selvfølgelig er pænt varmt) og tænker jo det også skal bruges nu hvor temperaturerne ikke er så høje. Over mine frakker osv. Bruger du også dit ofte? Ved du om det kun kan købes på nettet. ? Samtidig skal jeg lige høre dig om hvordan det vide tahin smager?er nemlig meget glad for alm tahin på feks knækbrød og det gode banan brød som jeg ofte bager( efter din opskrift ???) Kh. Tanja

  1. Hej Tanja,

   Ja, ikke? Hvilken er din favorit?

   Synes tørklædet er så brugbart fordi det nærmere er et stort sjal, så ja, man kan bruge det nu til kølige aftener (over skuldrene eller over frakke/jakke) og så som tørklæde til efteråret. Ved ikke om der findes fysiske forhandlere i Danmark, måske man kan skrive til deres kundeservice og spørge? Jeg har brugt det mere eller mindre dagligt, siden jeg købte det.

   Hvid tahin smager lidt mere mildt. Fordi de ristede skaller fra sesamfrøene ikke er med. Så det smager som tahin men bare på en mindre gennemtrængende måde. Synes det er så lækkert i dressinger. Kram E

  1. Det er fra Urban Outfitters, købte det sidste år. Åh hvor er du sød, tak <3 Klem E

 2. Eeeeeej, jeg har savnet de barer siden mit udvekslingsophold i USA for 2 år siden! På mit uni delte de dem ud i eksamensperioden sammen med alle mulige andre snacks (gotta love private universiteter, haha) og jeg blev helt hooked på alt med sea salt. Fedt de er i DK – endelig!

  1. Haha… jamen jeg havde det på præcis samme måde. Sådan yes! Dejligt de er i Danmark nu. Og lyder lækkert med snack-uddeling! Knus Emily

 3. Hej igen Emily ?☀️Tak for svar. Tørklædet må jeg eje???Be kind baren med pekan nødder er favoritten efterfulgt af den med mandel. Den med pistacie nødder er jeg ikke stødt på endnu. Så den har jeg tilgode. Knus fra Tanja

  1. Håber du bliver lige så glad for det, som jeg er for mit :)
   Åh ja, den er også god! Klem og god weekend

 4. Jeg ved godt det slet ikke er det det handler om… men hvad er det der enhjørninge-halløj og hvor kan man få fingre i det? Hvis det er en powerbank er den næsten uundværlig i min taske ?

  1. Det er en power bank ;) Købte den i Kastrup lufthavn (i den der elektronik/gadget shop ved gate A) for et par år siden :) Klem