Den bedst tænkelige pakke

Det er nærmest fredagsslik en dag for tidligt. I alle tilfælde i min verden.

Gode, økologiske og overvejende sunde sager. Der kan spises. Det opfylder sådan cirka alle mine kriterier til hvad en pakke bør indeholde. Ja, jeg er slet ikke så svær at give gaver endda ;) Og jeg må også hellere understrege, at der netop er tale om en gave. Men at jeg altså ikke er kompenseret på nogen anden måde og indlægget her står således helt for egen regning.

Jeg synes det er skørt, at skrive at det “altså ikke er sponsoreret” og at det “er udtryk for min helt uforbeholdne mening”. For det er de sponsorerede indlæg altså også. Jeg kunne ikke drømme om at skrive om noget, jeg ikke ægte bryder mig om, sponsoreret eller ej.

Og da jeg stødte på Betterbox, så kunne jeg ikke lade være med at forelske mig i konceptet og ikke mindst de snacks, der kommer i kassen. Det er den bedst tænkelige pakke. Og sådanne gode pakker og små start-up-virksomheder fortjener et kærligt skub ud i verden. Det får de herfra og en kæmpe tommel op.

Efter opfordring fra jer på Insta-Stories, er det også lykkedes mig at sno en rabatkode ud af de søde folk hos Betterbox, så man kan prøve sin egen BetterBox med koden EMILY20 der giver 20% på den første box, man bestiller.

Der findes forskellige pakker alt efter smag og behag. Den jeg viser her er Superfood boksen og så har jeg også et særligt godt øje til Friday Night Treat og Kind boksen ikke mindst. Spiselige pakker. Ja tak!

(Visited 5.267 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Hvor er det bare et lækkert tiltag.
    Det skal prøves! Jeg forestiller mig, at jeg vil være glad for diverse snacks gennem min fødsel indenfor den nærmeste overskuelige fremtid ?
    Tak for et godt tip.

    1. Dét tror jeg bestemt du vil og det er så lækre og gode sager. Jeg er i alle tilfælde selv kæmpe fan og glæder mig allerede til at modtage næste boks. Mums. Kram E