Fredagsslik

Hvad skal der i jeres fredagsslikskål i dag?

At surt slik hedder pik i Frankrig er en joke, der bliver ved med at give. Og når man nu engang ER meget glad for surt slik, så er det endnu sjovere. Min favorit over dem alle er Cherry Pik, men denne dejlige Love Pik som søde venner, havde hjembragt til os fra det franske, var bestemt heller ikke at kimse ad. Skum, vingummi og surt. Perfektion!

Jeg er i skrivende stund så småt på vej til Paris, så det er meget muligt at mit fredagsslik bliver af den pikkede slags også i dag ;)

Og SÅ er jeg også færdig med at køre rundt i det. For nu i alle tilfælde. I den lidt mere sofistikerede ende af fredagsslikskalaen har jeg nemlig en ny, lyserød chokolade fra Peter Beier. Ruby hedder den og der er ikke tale om farvet, hvid chokolade, men simpelthen chokolade, lavet af kakaobønner der er lyserøde fra naturens hånd og har en herligt frugtig smag. Tænk mælkechokolade og hindbær. Haps!

Og rigtig god weekend ♥

(Visited 4.388 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. “Love-pik”, hahaah! Åh, det er (latterlig) god humor ?
  Og apropos fredagsslik, så skrev jeg engang en kommentar om nogle karamel-popcorn fra No Crap Popcorn, som var anbefalelsesværdige (du husker det nok ikke, for det er noget tid siden). Og jeg forsøgte at lure hemmeligheden bag de perfekte bidder af lyksalighed – og nu er den der!
  Jeg har forsøgt mig med et par (amerikanske) opskrifter, og de har egentlig alle været ret så gode. Nu linker jeg lige som eksempel til denne: https://sallysbakingaddiction.com/2014/03/16/grandmas-caramel-corn/, primært fordi målene er oversat til gram, hvilket gør det nemt. Jeg erstatter corn syrup med glukosesirup, og cream of tartar kan bl.a. købes hos Specialkøbmanden – men jeg har også afprøvet opskrifter uden sidstnævnte, og de blev altså også helt fine.
  Når det skal være ekstra godt, drypper jeg dem med noget smeltet chokolade, når de er færdige og afkølede. Arhmen for pokker, det er godt! Prøøøv det, prøøøv det! ?

  1. Hihi… ja, det er joken der bare bliver ved med at give ;)
   Ej manner hvor er du god! Dem må jeg prøve at lave snarest <3 Kæmpe kram E

 2. Og jeg elsker, at du har sat det op så “Emilie Lilja love pik” :-D ha ha plat men godt :)

  1. Haha… det havde jeg faktisk ikke set ;) Men ved at hun elsker den slags humor, så det vil hun helt sikkert sætte pris på :D KRam