Juiceaholic

juice3

Udover generelt at spise ret almindeligt, så er der nogle ‘fødevaregrupper’ jeg favoriserer groft. Især hvis I spørger min kæreste. Det drejer sig om salater (i alle afskygninger), bær, nødder, chokolade, kage og friskpresset juice. Sidstnævnte kan godt være en lidt kostbar affære herhjemme, så da vi var i London i weekenden udnyttede jeg at det var en del billigere dér og drak et par lækre friskpressede frugt- og grøntsagssafter hver dag.

juice4

Jeg fik den grønneste, grønne juice på Borough Market. Spinat, hvedegræs, grønkål, selleri og persille indeholdt den. Og vistnok en lille smule æble. Og selvom jeg normalt går efter devisen jo grønnere, jo bedre, så må jeg nok være ærlig at sige at dette var en krads slubbert, der smagte ikke så lidt af græsplæne. Men helt sikkert meget, meget, meget sund ;)

juice2

En af hver tak!

juice2 kopi

 

(Visited 1.880 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Uhm, jeg kan godt huske juicestanden på Borough Market. Vi endte med indisk vegetarfrokost, proppet med linser, koriander, kartofler og alt mulig andet lækkert. Det er et fantastisk marked, og det er så svært at vælge hvad man skal spise der, hvis man har sat sig for at frokosten skal hentes derfra…

  1. Borough Market er toppen! Men dejligt at vi efterhånden har lignende muligheder i København. Omend lidt dyrere… Kram Emily

 2. Jeg skal da helt sikkert hjem og have gang i juiceren i dag – det er ved at være alt for længe siden,,:)
  ..og jeg slutter mig til mange af de andre: Hvor er den ALT for lækre jakke fra?:)

 3. Hej Emily,
  Tak for en fantastisk blog :)
  Må altså lige høre hvor dine sneakers er fra?
  Kh Kamilla

 4. Tilslutter mig de andre – mums til juice og lækkert outfit! Den jakke skal på min ønskeseddel. Ser ud til I har haft en dejlig tur trods din ærgerlige hjernerystelse. Godt I kunne komme afsted alligevel.

  Er det et andet kamera, end du plejer at bruge? Billederne er virkelig lækre! Hvilket kamera er brugt?

  Klem Pernille.