Crazy dog lady in Morocco

Findes der noget bedre end at møde en sød og legesyg hundehvalp på stranden i Marokko, efter man har været på nogenlunde vellykket surf hele dagen? Jeg tror det næsten ikke. Det skulle lige være, hvis benævnte hundehvalp havde fået et bad…

Men fingre kan heldigvis vaskes og det var det hele værd for mit lille hundehjerte at lege med en flok gadehunde på stranden i går aftes.

english med grey2

Is there anything better than meeting a cute and playful puppy on the beach after a day of surfing? I think not. Or maybe if the puppy in question have had a bath…

But luckily hands can be washed and it was all worth it playing with a group of stray dogs last night.

Crazy dog lady (som kæresten hurtigt døbte mig) i sit rette element. Dog holder byens gadehunde også koncert hver time natten igennem her i landsbyen, så må indrømme at jeg ud på de små timer bandede dem langt væk.

I dag byder på mere surf. Og jeg glæder mig. Jeg er drønøm overalt, men er også så motiveret for at lære mere. Jeg fik lige følelsen af hvor fedt det kan være, da jeg nogle enkelte gange kom op at stå på boardet i går. Så sjovt. Så hårdt!

english2lyse

Crazy dog lade (as my boyfriend soon named me) in her element. But as the stray dogs of this village have a barking concert every hour during the night I’m not completely pleased with them even though my tolerance is very high when it comes to dogs. Earplugs needed.

Today is more surf. And I’m looking forward to it. I’m so sore all over, but at the same time very motivated. I (briefly) got the feeling of how much fun it can be when I stood up on the board a few times yesterday. So much fun. So hard!

 

(Visited 1.851 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Haha… ja det var gensidig kærlighed <3

   Hmm… det er vist bare regulært vådt hår ;)
   Knus

 1. Åhhh, fra en crazy dog lady til en anden… Men hvordan kan du holde til det? Uden at fodre dem, adoptere dem, få dem til dyrlæge osv?

  Jeg ender altid med at al min mad fra restauranter ender i tasken og senere bliver delt ud til hundemulerne, så de lige har en uge, hvor de ikke skal slås for deres mad
  (Og kom til at adoptere en gang jo også.. :) )

  1. Fodrer altså også lidt… men ja, man har lyst til at have dem alle med hjem!!!
   Kram til dig crazy dog lady

 2. Åh, det glæder mit kæmpe(!) hundehjerte, at du tager dig tid til det og ser bort fra, at de hverken er rene eller velplejede. Det er så tydeligt, hvordan de stakkels væsener mangler kærlighed og omsorg… jeg kan slet ikke bære det.

  Jeg var i Tanzania hele foråret og kunne slet ikke få mig selv til at forlade de skønne hunde, som slet ikke kunne få nok opmærksomhed. Åh altså – hvis bare man kunne tage dem alle med sig og give dem et godt liv.

  <3

  1. Ja jeg er også altid ved at slæbe et par hunde med hjem. Suk altså. Men om ikke andet kan de da få lidt af min tid mens jeg er der :) Klem

 3. Hvor er det altså fedt med alle de oplevelser I samler sammen! Jeg ved ikke om det var i en kommentar eller et indlæg, men på et tidspunkt skrev du noget om at skabe nye oplevelser og en fælles referenceramme med sin kæreste – nok set ift. hvis man havde andre store oplevelser med tidligere kærester, og det giver så god mening.
  Jeg er dog selv stadig med min kæreste siden 2005, haha, men det med at skabe oplevelser sammen, giver stadig en hel del til et forhold. Og derfor er vi jo selvfølgelig taget ud i verden og rejser rundt pt ;)
  Anyways, ved ikke om det giver mening overhovedet, men kom blot lige til at tænke på det :)
  God fornøjelse med surfing! Håber vi får mulighed for at prøve det i Australien senere på året :D

  1. Det var nemlig i en kommentar, godt husket og tak for dine tanker omkring det, hyggeligt også at høre jeres mening <3 Og er altså også lidt misundelig på jeres seje projekt! Kram E