At lade batterierne op

Ud over (forhåbentlig) at lære de indledende trin til surfing, så bruger jeg også ferien til at lade batterierne op inden vinteren. Især på sol- og lyskontoen (iført faktor 50). Og ved at nyde de smukkeste solnedgange på stranden om aftenen. På det tidspunkt er der en helt særlig og næsten magisk stemning synes jeg.

english med grey2

Apart from (hopefully) learning the first steps of surfing, I’m using this vacation to recharge my batteries before the cold and dark Scandinavian winter. And the almost magic sunsets here are great for just that.

De lokale børn løb og spillede fodbold i vandkanten, mens solen gik ned og en knapt så lokal dame legede med de lokale hunde. Og generelt var der bare leben og en rar stemning. Som om alle lige kiggede ned for at byde solen på gensyn.

english2lyse

The local kids played football on the beach as the sun went down and a not that local lady played with the very local dogs. And generally the beach was full of life and people. Everyone seemed to come down there to say ‘see you tomorrow’ to the sun.

(Visited 1.374 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

    1. Tak søde Sara. Ser nok mere bedre ud ved siden af en på lige nu, men det kommer nok ;) Er i alle tilfælde meget vild med det! Kram!