Happy in Taghazout

Her er altså noget så dejligt. En lille marrokansk landsby hvor der ikke er så meget andet på agendaen end fiskeri og surf og hvad den slags så afleder af turisme. En herligt laid back og flippet by, der er lidt lidt trashy på en meget, meget charmerende måde. Glade farver og søde mennesker allevegne.

Jeg har lige spist god morgenmad her i vores camp, arbejdet lidt på tagterassen og er nu klar til mere surf. Dejlig dag til jer også :)

english med grey2

This place is oh so nice. A tiny Moroccan village by the sea with nothing much on ht agenda but fishing and surfing and the tourism following the latter. A lovely laid back and flaky town which is a little trashy in a very, very charming way. Happy colors and people everywhere. I L.O.V.E. it!

I’ve just had a nice breakfast here at out camp, worked a little on the roof top and now I’m ready to take of for my morning surf lesson. I hope you’ll have a great day as well :)

(Visited 1.389 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hej Emily,

  Tak for alverdens dejlige indlæg om stort og småt! Hvad er det for en halskæde, du har på på nr. 3 billede? Den korte med det lille vedhæng. Den er bare super fin :)

  Mange hilsner Josefine

  1. Selv tak og dejligt at du læser med :D Den lille er fra byBiehl og den store fra Trine Tuxen. Klem Emily

 2. Ej hvor jeg drømmer mig tilbage allerede! Trods de ømme muskler og solskoldet næse ;) Nyd den fine lille by!

 3. Virkelig fine og stemningsfyldte billeder! Kunne du på et tidspunkt måske lokkes til at lave en lille introduktion til hvordan du redigerer dine billeder? Eller kommer det i forbindelse med dit samarbejde med Nikon (hvis jeg husker rigtigt, var det sådan en slags serie?)? :)

  1. Det kunne jeg sagtens :) Det meste er dog noget der sker i forbindelse med at jeg tager billedet (gør ikke så forfærdeligt meget ved dem efterfølgende), så der er en del at hente i næste Nikon-indlæg :) Knus

  1. Det går ret så ok. I alle tilfælde vildt sjovt synes jeg :) Satser på også at få taget lidt billeder af den del, men er ikke på samme hold som min kæreste, så det er lige med at koordinere med kamera (sand, vand) osv :)