Solnedgangsjuice

De er helt med på juicebølgen (se det var næsten en lille surfer-joke) her i Taghazout og jeg drikker masser af juice og smoothies og fylder bogstaveligt talt vitamindepoterne op. Den på billedet ovenfor var med appelsin, banan og granatæble. Super lækkert!

english med grey2

The juice wave (surf pun intended ;)) has hit Taghazout as well and I drink fresh juices and smoothies like theres no tomorrow trying to fill my vitamin depots to the brim. The one shown above was with orange, banana and pomegranate. So delicious!

Blomsterne, farverne og lyset. Her er så pragtfuldt.

Vi bor på surf camp hos Lapoint i Taghazout og er blevet velsignet med den bedste gruppe, når det kommer til de andre deltagere. Helt alvorligt. Den slags kan være lidt knald eller fald, men alle er nogle man kunne have lyst til at holde kontakten med efterfølgende og det har været prikken over i’et på et ellers godt setup og et herligt sted.

english2lyse

The flowers, the colors and the light. This place is spectacular.

We stay at Lapoint surf camp here in Taghazout and we’re blessed with the best group of fellow campers. Seriously. Everyone is someone you’d like to stay in touch with afterwards and it has been the icing on the cake to an otherwise great setup and lovely destination.

Solnedgang på stranden er blevet fast tradition. Satser på lidt solnedgangssurf i aften, om bølgerne vil det. I dag har vi ellers hviledag og smutter derfor på opdagelse i den nærliggende Paradise Valley hvor der både skulle være godt at vandre og så ellers mulighed for at bade og beundre vandfald.

english2lyse

Sunset on the beach is our late afternoon tradition. We’re hoping for some sunset surfing tonight if the waves allows it. Today is our rest day from surf though, so we’re going to explore Paradise Valley a place of waterfalls, beautiful hikes and natural pools.

(Visited 1.151 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer