Bye bye Morocco

Jamen altså hvor går en uge bare alt for hurtigt. Det har været så, så fedt og jeg kunne (med chance for at lyde forkælet) godt lige nappe en uge til. Både for at blive sejere til at surfe, men bestemt også fordi jeg oprigtigt kommer til at savne de andre deltagere. Vi har haft det bedste selskab og det er fascinerende, hvor godt man bliver rystet sammen på sådan en tur.

english med grey2

Oh my how a week passes by way to fast. It has been so much fun and I could (with a chance of sounding a little spoiled) easily go for one more week of vacation. Both to get better at surfing but definitely also because I’ll really miss the other people from this week. We’ve been blessed with the best company and it’s fascinating how close you become at a camp like this.

Jeg er bestemt ikke færdig med hverken Marokko eller at surfe. Jeg vil gerne tilbage her til Taghazout på et tidspunkt og så kunne jeg også snildt finde på at planlægge en forlænget weekend til Marrakech inden alt for længe.

Desværre var min gruppe lidt uheldige mht. bølger i denne uge (man kan altid skyde skylden på vejr og vind hehe), så har ikke fået lært og øvet helt så meget, som jeg havde håbet. Men har helt bestemt fået smag for surf og drømmer om endnu en surfrejse snart. Måske til Sri Lanka eller Costa Rica?

english2lyse

I’m definitely not done either surfing or traveling in Morocco. I’d love to return to Taghazout at some point and I wouldn’t mind squeezing in a weekend in Marrakech sooner rather than later.

Unfortunately my group didn’t have the best of luck with the waves (that’s the best surfers excuse right? ;)) so I haven’t practiced nor learned as much as I’ve hoped for. But I most definitely got a taste for surfing and I truly dream about another surf trip soon. Maybe to Sri Lanka or Costa Rica?

Lapoint inviterede os på opholdet, mens vi selv har betalt for rejsen.

 

(Visited 2.836 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Det lyder og ser skønt ud. Hvordan var det rent varmemæssigt? Du har sportet sommertøj undervejs, men har det været nok? Manden og jeg overvejer en tur i januar, da vi gerne vil have varme, men kan ikke helt finde ud af, om det bliver varmt nok.

  Kh.
  Christina

  1. Vi var heldige med vejret og havde sol og 25-30 grader hver dag. Så ja, det var som perfekt dansk højsommer :) Ved ikke hvor varmt der er i januar dog. Vil tro omkring 15 grader, så der er det mere som lunt forår. Stadig dejligt, men ikke sommerferieagtigt. Klem Emily

  1. Det skal du altså gøre Lisbeth. Den perfekte kombination af aktiv ferie og lækre destinationer :) Klem

 2. Hvordan er det at være afsted med en kæreste? De gange jeg har kigget på det, er jeg gået væk fra det igen da jeg ikke helt har kunne finde ud af det med at bo der med en kæreste. Som jeg ser det er der vidst både dobbeltværelser og sovesale. Men hvordan er det med de andre deltagere og sådan.

  1. Det fungerede super godt, men vi er også begge to ret sociale + det var virkelig nogle søde mennesker som vi havde det vildt skægt med, der var der. Vi havde bedt om at få et dobbeltværelse kun til os. Havde ikke været så hyggeligt at skulle sove på sovesal, når man trods alt er afsted på kærestetur, så forstår præcis hvad du mener og havde nok samme bange anelser. Men de blev altså gjort til skamme :) Knus Emily

 3. Jeg ville slet ikke kunne koncentrere mig om andet end alle de gadehunde der er sådanne steder, synes det er fantastisk at se dem på dine billeder så man kan se hvordan de også hygger med hinanden ud over at være uønskede af deres tidligere ejere :)

  1. Nej det er også svært for mig. Specielt med dem der havde det dårligt, haltede eller havde sår :( Men der var også mange der bare var søde og glade og åbenlyst hyggede sig. Klem Emily

 4. Sikke fine billeder og fortællinger fra dine rejser.
  Min kæreste og jeg vil gerne afsted og surfe i uge 7. Hvor fløj i til? Og er der andre gode fif, når man ikke har været i Maribo før?

  1. Uh hvor dejligt, håber I får en fantastisk tur! Vi fløj til Marrakech (og kørte så taxa 5 timer) og hjem fra Agadir. Hvis I kan få direkte billetter til Agadir (Norwegian flyver dertil) både ud og hjem er det klart at anbefale :)
   Bedste tip er nok at passe på hvad I spiser/drikker, så i ikke får ødelagt ferien af dårlig mave. De har nogle hardcore bakterier (i vandet) i Marokko og næsten alle på vores camp lå syge i et par dage. Men hvis man går efter følgende tommelfingerregler, så plejer det at gå: Ingen isterninger, ingen salat/skyllet frugt og grønt, sugerør til dåsesodavand og generelt (så man undgår at drikke direkte af dåsen/glasset), spis tilberedt mad eller frugt man selv skræller, kun børste tænder (og skylle tandbørsten) i flaskevand og ja, bare helt generelt undgå det vand, der kommer ud af hanerne.
   På den camp hvor vi boede var tallerkenerne tit lidt våde fra opvasken og jeg tørrede dem af med en ren serviet inden jeg skulle spise. Måske hysterisk, men min kæreste og jeg var stort set de eneste der ikke blev syge, så better safe than sorry ;)
   Rigtig god tur :D

   1. Mange tak for svar og tips. Er sikker på det bliver så godt. Glæder mig til at få surfet. Selvom det er den sværeste aktivitet jeg har begivet mig ud i.

    Hvad med juice og smoothies? Er det til at drikke?