Små ting

{En crêpe med det hele ovenpå dagens surf}

Det er ingen sag at finde masser af små (og store), dejlige ting fra den forgangne uge, når den har stået på ferie, sol, varme og fine oplevelser. Men det er nu altså også helt dejligt at være hjemme igen. I går pakkede vi ud og begik ellers en vaskeægte slappedag i egen seng og sofa med morgenmad på sengen, kaffe, serier og masser af hjemmehygge. Det er nu engang heller slet ikke så tosset endda <3

english med grey2

Some of the little (and big) things that made the past week even better. Well there were loads of them last week actually, as we had the most amazing vacation in Morocco. But some of the highlights were post surf afternoon crêpes (with everything!), sunsets with my surfer dude, the roof top at our camp, those happy and magic seconds standing on the board, fresh clementines, souk shopping and the simple joy of walking around bare legged.

{Min surfer-dude og feriehund <3 Skulle bare have været Penny, så havde det været helt perfekt}

{Tagterassen på vores camp}

{Stor stor koncentration og en håndfuld sekunders stående lykke}

{Mens min bedre halvdel fik det til at se lidt lettere ud}

{Masser af helt friske klementiner}

{På marked at købe masser af farvestrålende service}

{At kunne gå rundt i bare ben og arme}

(Visited 1.636 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Hej Emily. Sikke skønne billeder. Lige et lille spørgsmål til din skønne bog. Vil du fortælle hvilken rød læbestift og læbe blyant du har brugt på billederne med den røde læbestift. Har nærstuderet billederne men kan ikke helt se mærkerne. Gætter måske på tromborg og sisley eller Topshop. Vil du skrive navn og nummer? Kh. Tanja

  1. Hej Tanja, mange tak :) Begge er fra Topshop (godt gættet!). Læbestiften er i farven Rio Rio, navnet på læbeblyanten er desværre slidt af, så der kan jeg ikke hjælpe, men den er i en klar rød, der passer til de fleste røde læbestifter. Klem Emily

 2. Du må efterhånden kunne fornemme misundelsen vælte ud igennem skærmen? Der er i hvert fald ikke lidt af den, her på den anden side, haha!

  Det ser bare så smukt ud alt sammen – lige fra vilde hunde og til vidunderlige, charmerende skåle. Fantastisk :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… håber at du klarer den og at du også snart får mulighed for en tur til de varme lande :) Kram til dig

 3. Blir simpelthen nødt til at spørge hvor din fine halskæde er fra? Den “korteste” fra sidste billede :)