Små ting à la Ditte

34761

{Ditte fra The Food Club}

Som jeg fortalte i går har jeg fået en masse søde, seje og dygtige damer til at ‘passe’ bloggen lidt, her mens jeg har hjernerystelse. Jeg har bedt dem hver især komme med deres bud på Små ting, som jeg ved at I er mange, der holder af. Og som også er nogle af mine egne favoritindlæg at lave. Derfor syntes jeg det kunne være hyggeligt at se hvilke ‘små ting’, der begejstrer nogle af mine egne yndlingsbloggere. Første til at tage stafetten er Ditte Ingemann – Klem Emily.

*******************************************************************************************

Først og fremmest et kæmpe god bedring til Emily fra mig! Jeg har tidligere været gæsteblogger her hos Emily, men blogger normalt om mad på The Food Club.

Jeg har altid været vild med Emilys hyggelige indlæg om små ting, så da hun spurgte om jeg kunne vikariere mens hun kommer på toppen igen, sprang jeg naturligvis til.

Jeg går en travl uge i møde, da jeg netop er udkommet med en ny bog om Fermentering, og har derfor en smule mere om ørerne end normalt, men heldigvis har der også været tid til andre ting i den forgangne uge, som jeg vil dele med jer

Cover_Fermentering_260815

{Min nye bog}

IMG_7266

{Spontan tur til Sverige med min mand, for at drikke kaffe i efterårssolen og shoppe i saluhall i Höganäs}

_PC272235

{Booke lejlighed i Berlin til nytår – glæder mig til 2 ugers ferie i min favoritby}

IMG_8051

{Spise gode tacos med gode venner}

_IMG_1439

{Haft tid til at lave en stor portion af mit favorit-“slik” – nemlig tahinfudge, og spist det til en kavalkade af gamle James Bond film}

_IMG_6102

{Købe ny krukke til mine fermenteringsprojekter, så jeg nu kan lave store portioner kraut (min nørdede side)}

(Visited 2.100 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Lækre billeder og aktiviteter, Ditte:) Lyder skønt med nytår i Berlin – vil super gerne høre nærmere om her eller på din egen blog, hvis det er :D

  2. Selvom vi savner Emily (god bedring!), så er det også altid hyggeligt at høre fra nogle andre herinde. Og jeg er allerede kæmpe fan af dit tahinfudge-og-James-Bond-koncept. Det må kopieres en dag, for det lyder jo ganske perfekt :)

  3. Ih sikke et dejligt vikar indlæg med små ting. Min kæreste og jeg fejrede nytårsaften i Berlin for nogle år siden – det var en fantastiske oplevelse som jeg gerne gentager igen. Berlin er vidunderlig – jeg håber I får de dejligste to uger

  4. dejligt du kan vikariere for Emily imens hun får ro i sit hoved, du må fodre hende med nogle af dine lækkerier så hun snart kan blive frisk.

    Var frivillig på Food Festival, hvor jeg deltog i Madværkstedet med opbygning af forskellige workshops. Bl.a. fermentering, hvor vi servicerede de dygtige “damer” i kunsten at fermentere. Rigtig spændende. .0)

    smil Lene
    @justlove2ndhand