Små ting à la Desireé

Billede 1

 {Desirée Hamilton fra bloggen af samme navn}

Jeg har fået en masse søde, seje og dygtige damer til at ‘passe’ bloggen lidt, her mens jeg har hjernerystelse. Jeg har bedt dem hver især komme med deres bud på Små ting, som jeg ved at I er mange, der holder af. Og som også er nogle af mine egne favoritindlæg at lave. Derfor syntes jeg det kunne være hyggeligt at se hvilke ‘små ting’, der begejstrer nogle af mine egne yndlingsbloggere. Denne gang er det Desireé Hamilton, der tager stafetten. – Klem Emily.

**********************************************************************************************

Hej kære Emilys læsere,

Det er med glæde, at jeg må dele lidt af mine ”Små ting” med jer. Jeg er en trofast fan af Emilys skønne blog, og er så heldig at have Emily som trænings-buddy 3 gange om ugen. So here goes – enjoy ♡

Jeg hedder Desireé Hamilton, og til dagligt driver jeg bloggen DesireeHamilton.dk. Her deler jeg ud af alt fra mode, livsstil, rejser og inspirations collager. I øjeblikket arbejder jeg på et hemmeligt projekt i samarbejde med nogle seje mennesker. Desværre må jeg ikke røbe alt for meget, men det bliver awesome og jeg glæder mig til, at dele det med jer! Så følg endelig med på bloggen og Instagram når det bliver offentliggjort :)

Processed with VSCOcam with f2 preset

{Denne weekend har budt på lidt af hvert. Fredag startede med en masse møder og afsluttede hos søde Karen fra Beautyhero.dk. Her får jeg mit fix fra de bedste beauty produkter hvis du spørger mig}

Billede 3

{Senere på aftenen tog jeg forbi Danish Fashion Institutes 10 års fødselsdag, som blev afholdt på Langelinie Pavillonen. Jeg fulgtes med min bedste ven, og yderst talentfulde designer, Maikel Tawadros. Den stod på gode drinks og fjollede billeder i photobooth’en}

wk

{Lørdag startede i stille og roligt tempo med familien. Vi spiste brunch på det lokale stamsted Wulff & Konstali, og ellers stod resten af dagen på ren afslapning og hygge. Hjemme hos os er vi altid på farten, så det er vigtigt at huske hinanden og komme helt ned i gear når vi har fri}

Processed with VSCOcam with f2 preset

{Min seje træner, Sara aka Healthy Skinny Bitch, havde inviteret til fødselsdagsfest på Sunday, så det gik ikke helt stille for sig. Selvom den stod på skinny bitches hele natten var jeg lettere ramt dagen derpå.

Men som mor kan jeg ikke sove længere end kl.09, så jeg fik ordnet de huslige pligter der også skal plejes, og sendt min søn afsted til børnefødselsdag imens}

Billede 6

{Søndag aften kunne jeg med glæde og stolthed præsentere mit nye bloglayout på DesireeHamilton.dk! Jeg har længe ville skifte dets udseende, og er super glad for det nye resultat. Det blev fejret med take out mad fra et af mine yndlings dim sum restauranter, Fu Hao på Vesterbro. Det hjalp også lige på tømmermændene ;)}

Håber I har nydt at læse med i mine ”Små ting”, og håber I har lyst til at følge med ovre på DesireeHamilton.dk.

Kram

Desireé

(Visited 2.571 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Hej Desireé – jeg ville høre hvordan instagram billedet er kommet til? Jeg skal til at holde en fest og det ville være fantastisk at kunne lave sådan nogle sjove billeder.

  Mvh. Pernille

  1. Hej Pernille,

   Det er faktisk én af Saras veninder, som havde sørget for det. Men jeg kan lige prøve at spørge hende næste gang jeg er til træning med Sara. Hvad er din mail? Så skriver jeg til dig når jeg er blevet klogere ;-)

   Kram Desireé