Out of order

8d449608a9926aef7240a719ba2790ed

Jeg har fået hjernerystelse og skal derfor holde mig i ro de næste par uger. Det betyder også, at jeg stort set skal holde mig fra alt der involverer en skærm (man nærmest ingenting overhovedet), så her bliver nok lidt stille de næste par dage. Efterfølgende satser jeg på, at få lidt hjælp til at skrive indlæg og lægge dem op, samt få nogle søde kollegaer til at gæsteblogge lidt, indtil jeg er frisk igen.

Rigtig god weekend til jer <3

english med grey2

I’ve had a concussion and have to rest for the next couple of weeks. That means very limited (if any) screen access so it might be a little quiet in here for the next couple of days. Next week I’ll get some help to write content and put it up + get some of my blogger colleagues to do some guest posts until I’m fit for fight again.

Have a lovely weekend <3

 

(Visited 6.032 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Selvom jeg ikke kender dig, så rigtig rigtig god bedring, det er aldrig sjovt med hjernerystelse. Håber du får det meget bedre snart. Men man må meget når man er syg, for eksempel må du få rigtig mange filur is og slik og kager.

 2. Varme varme kram og hilsener kære Emily ❤️ Må du snart være frisk igen. Kærligst Signe

 3. Rigtig god bedring. Det er så vigtigt at tage det alvorligt. Jeg har flere(!) kollegaer, som har været sygemeldt i flere mdr! Ikke for at skræmme dig. Men man skal vist tage det med ingen skærm osv ret seriøst for at komme sig. Håber selvf ikke din er så voldsom. God karma din vej!

 4. God bedring – og til dig og andre i samme situation, så tag fat i dem her, for de er ret fantastiske især til yngre mennesker, det bliver slået lidt ud af kurs, fysisk og hvad der deraf følger: http://www.facebook.com/hjernerystelsesforeningen/

  Det var måske en ide til et gæsteoplæg? De har nogle drøngode kommunikationsfolk i deres rækker, ved jeg…

 5. God bedring, Emily. Og en formaning (som jeg håber, en venlig sjæl vil læse højt for dig, for du må ikke selv – really!): Tag det med hjernerystelse MEGET seriøst. Det kan faktisk give kronisk hovedpine, hvis man ikke tager sig ordentlig tid til at komme sig. Jeg har selv været der. I meget alvorlig grad. Forestil dig et trafikuheld, hvor min cykelhjelm flækkede to steder, da jeg kort fortalt blev ramt af en bil i baghovedet.
  Jeg håber ikke, din hjernerystelse er halvt så alvorlig. Og så er det heller ikke sikkert, du som jeg skal bruge en hel måned væk fra alle skærme (det blev til en del lydbøger og middagslure i stedet).
  Men se det seriøst som en investering i resten af dit liv foran skærmen. Pas. På. Dig selv! Vi er mange, der nødigt vil undvære dig i ‘skærmland’ i det lange løb :)

 6. Rigtig god bedring Emily.

  Pas på dig selv. Jeg har også selv haft hjernerystelse for mange år siden, og det tog faktisk en hel uge at komme ovenpå igen, så lad det tage den tid det gør, for det kan give alvorlige bagslag, hvis ikke du gør det.

  Knus og tanker.

 7. Hej Emily :-) Rigtig god og hurtig bedring – glæder mig til du er tilbage igen :-) God weekend! Kh Maiken

 8. Jeg tilslutter mig alle de søde kommentarer her om at passe på dig selv og at al hvile nu, kun vil gøre helingen bedre på lang sigt. Jeg passede selv ikke på efter min hjernerystelse og her 7 år efter er jeg stadig hårdt ramt. De fleste kommer sig heldigvis, men det er vigtigt at tage det alvorligt og selv mærke efter undervejs.
  Rigtig god bedring <3

  Som andre har anbefalet, så få venner og familie til at læse mere på http://www.hjernerystelsesforeningen.dk.

 9. Jeg føler med dig. Har selv oplevet det på min egen krop og har stadig men efter 3 år. Hvil hvil hvil og hvil. Lyt til din hjerne, når den siger fra så STOP :) det er vigtig at den får ro. Jeg brugte selv lyd bøger, det kan jeg anbefale dig. Rigtig god bedring