Små ting à la Cathrine

smaa_ting_introbillede

{Cathrine fra ROCKPAPERDRESSES}

Jeg har fået en masse søde, seje og dygtige damer til at ‘passe’ bloggen lidt, her mens jeg har hjernerystelse. Jeg har bedt dem hver især komme med deres bud på Små ting, som jeg ved at I er mange, der holder af. Og som også er nogle af mine egne favoritindlæg at lave. Derfor syntes jeg det kunne være hyggeligt at se hvilke ‘små ting’, der begejstrer nogle af mine egne yndlingsbloggere. Denne gang er det Cathrine Nissen, der tager stafetten. – Klem Emily.

**********************************************************************************************

En hjernerystelse kan være en grim ting, så mens Emily hviler sit fine hoved, så har jeg fået lov til at dele nogle af de små fine ting, som jeg nyder og sætter pris på i øjeblikket.

Jeg hedder Cathrine – blandt venner rockeren. Jeg arbejder til daglig både som radiovært på P3, OG så har jeg min egen verden her: ROCKPAPERDRESSES. Heraf tilnavnet; rockeren.

Emily har længe været en stor inspiration for mig, hvad angår livsindstilling; la vie en rose – at forsøge at se livet gennem lyserøde briller, fokusere på det gode. Men såmænd også hvad angår arbejdsomhed og hele hendes univers herinde. For mig at se er hun en af Danmarks bedste (og jeg fedter ikke kun, fordi jeg har fået lov at fylde herinde), og det er lidt en ære at male en hel side hos hende i dag.

smaa_ting1

{den 28. august – efter et langt hike i Yosemite National Park, på vores månedlange roadtrip i Californien, faldt min kæreste på knæ. Lige dér midt i cikader og bålrøg. Det er det bedste nogensinde, at vi planlægger en kærlighedsfest for hinananden – og ringen? Helt rigtig, enkel og lige mig}

smaa_ting2

{Da jeg var færdig med at sende P3 Guld live i radioen, øjnede jeg en mulig drøm i opfyldelse – at få lov til at danse i konfettien på scenen i koncerthuset, efter alle andre var gået. Jeg er og bliver en vaskeægte glimmerpige (den der brudekjole, ikk’?…)}

smaa_ting3

{Penny og Frida er fra samme forår 2011, potentielt hinandens bedste venner, hvis bare Frida kunne følge med. Det bedste søndagsritual er at køre i Bernstorffs Parken; hund, kaffe og kæreste pakket. Det er en af de få hvor hunde må løbe frit over alt nær København}

smaa_ting4

{Et andet weekendsritual er en morgenmadsdate enten lørdag eller søndag. Vi styrer stærkt uden om brunchbuffeter og går efter det lettere. Af gode steder kan jeg anbefale: Brødflov på Falkoner Allé, Ipsens på Gammel Kongevej, Mad & Kaffe på Sønder Boulevard og Mirabelle på Guldbergsgade}

smaa_ting5

{Pizza. Jeg kan stadig hvine indeni af glæde ved tanken om at skulle have pizza til aftensmad – nogle ting forbliver det samme, og glæden ligeså, også selv om man bliver voksen. Heldigvis}

smaa_ting6

{Jeg har virkelig fået øjnene op for at hike efter seneste rejse! GODT vi betalte overpris for at få vores telt og luftmadras med hjem fra USA, hah! Så har vi nemlig alletiders grundlag for næste tur. Også selv hvis “bare” går til Samsø}

smaa_ting7

{Sløve søndage i sengen}

smaa_ting8

{Vores rare stue – ligesom Emily kan jeg godt lide at “gå et hjem til”, før det fyldes helt ud. Det her hjørne føles helt rigtigt. Se mere boligspam HER}

(Visited 4.111 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Skønt, at se dig her, selvom jeg også følger med over hos dig..:) Måske skulle man overveje om ‘Små Ting’ skulle ekspanderes og ikke kun ske hos Emily? :)
    De små ting er klare favoritter og giver simpelthen verdens bedste start på ugen..:)

    God bedring til Emily – og tak til Catrine..:)

    1. Nu har jeg taget dig på ordet :) Jeg havde engang mine “lykken er”-indlæg. Nu har jeg lavet lidt om, og så kommer det i morgen <3 KH