Små ting à la Sidsel

image

 {Sidsel fra Fashionpolish}

Jeg har fået en masse søde, seje og dygtige damer til at ‘passe’ bloggen lidt, her mens jeg har hjernerystelse. Jeg har bedt dem hver især komme med deres bud på Små ting, som jeg ved, at I er mange, der holder af. Og som også er nogle af mine egne favoritindlæg at lave. Derfor syntes jeg det kunne være hyggeligt at se hvilke ‘små ting’, der begejstrer nogle af mine egne yndlingsbloggere. Denne gang er det Sidsel Alling, der tager stafetten. – Klem Emily.

******************************************************************************************

Som I ved har Emily slået hovedet, så hun har brug for hjælp og her træder jeg gerne til! Jeg har haft min blog Fashionpolish.dk siden 2009 og kører den lige nu ved siden af mit job som kommunikationschef for Mads Nørgaard – Copenhagen. Det er med en vis ærefrygt, jeg viser mit bud på ‘Små Ting’ – men her får I en række billeder fra de sidste dage in the life of Fashionpolish:

fashionpolish_emily2

 {I september udgav jeg bogen SMART sammen med min bff og bloggerkollega Frederikke. Jeg elsker forsiden som faktisk er en selfie taget med min telefon i sommers (derfor Frede er skåret over – hun er flot i både hel og halv udgave!) Vi har netop fået de to emijopiger som pin i Nørgaard Paa Strøget – en slags uofficiel maskot til #smartthebook}

fashionpolish_emily3

 {Jeg bor på Nørrebro og elsker at fylde lejligheden med farver – Lige nu sniger dig sig lige lovlig meget lyserødt ind så har fået karantæne fra farven fra min kæreste. Kommer der noget lyserødt ind skal der også nogte lyserødt ud. Det er egentlig fair nok, men se lige hvor fint det ser ud med søndagssol og fine rosa detaljer!}

fashionpolish_emily4

 {Jeg arbejder som sagt hos Mads Nørgaard og er heldig at Café Europa 1989 er ejet af Nørgaard familien så jeg prøver at snige lidt kaffemøder ind i ny og næ. Deres morgenmad er også virkelig god!}

FullSizeRender

{De sidste måneder har jeg haft virkelig meget om ørene med arbejde og boglancering så november skal jeg sætte lidt ekstra pris på hverdagsaftener uden planer. Jeg har netop købt spillet Set som er virkelig god hjernegymnastik og samtidig pænt og grafisk. Kan endda spilles alene som en kabale. Jeg er fan!}

IMG_3800

 {Mit sidekick Frederikke! Vi har heldigvis kontor tæt på hinanden så vi mødes tit til en filterkaffe to-go i løbet af dagen!}

Følg endelig med hos www.fashionpolish.dk eller på Instagram @fashionpolishdk :)

 

(Visited 3.480 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hej Sidsel vil du fortælle om dine make up rutiner. Du ser smuk og samtidig naturlig ud