Små ting à la Anette

Anette01

{Anette fra Beautyspace}

Jeg har fået en masse søde, seje og dygtige damer til at ‘passe’ bloggen lidt, her mens jeg har hjernerystelse. Jeg har bedt dem hver især komme med deres bud på Små ting, som jeg ved at I er mange, der holder af. Og som også er nogle af mine egne favoritindlæg at lave. Derfor syntes jeg det kunne være hyggeligt at se hvilke ‘små ting’, der begejstrer nogle af mine egne yndlingsbloggere. Denne gang er det Anette Kristine Poulsen, der tager stafetten. – Klem Emily.

******************************************************************************************

Jeg sender cyberspace-kram til dig Emily og håber, at du snart er i bedring og på bloggen igen. For du er savnet. At få lov til at lege med herinde på Emilys lege- slash arbejdsplads er en stor ære, så tak til Salomon.
Mit navn er Anette, og jeg arbejder til hverdag som skønhedsredaktør på Børsen og står bag bloggen www.beautyspace.dk. Jeg får også lov til at kloge mig på Go’ Morgen Danmark, og er lige nu heldig at holde mange foredrag om ’vejen til Superhud – no bullsh*t beauty’ krydret med skønhedstendenser.

Bog og gaver 02

{Forleden skrev en bloglæser til mig, at hun stod i kø som nummer 73 til bogen på biblioteket. Nummer 73! Det er her, jeg enten slår en nervøs latter op eller tænker, at hun nok har fået forkert besked – at der er gået noget galt med syvtallet. Det er ikke til at vide. Men i dag har jeg fået lov til at dele to gratis julegaver ud sammen med bogen, og det foregår ved bestilling HER, hvor du får Rudolph Cares fine håndcreme og Jurliques legendariske multibalm med}

 Ole 03-2

{Nogle frokoster er sjovere end andre. Som i torsdags, hvor det var en fest at overvære Ole Henriksen bestille frokost. Han vil helst undgå salt og kød – ja, faktisk alle mejeriprodukter (spiser til gengæld masser af brød og kartofler). Da han var færdig med at personalize sin Nicoise salat, så tjeneren helt lettet ud, da jeg bad om min lige efter kortet. Ole minder mig altid om, at det aldrig er for sent at gøre sin hud til en komplimentmagnet}

Tom Ford 04

{Du ved sikkert allerede, at Tom Ford er landet i Danmark. Det kan varmt anbefales at smutte forbi og stikke næsen i flaskerne. Jeg er VILD med Patchouli Absolu, som dufter af lystigt dansegulv tilsat læder og krydrede trænoter – lad den endelig sidde 20 minutter på huden, inden du dufter. At få en makeup og/eller duftkonsultation er gratis og ekstremt afslappende, for personalet taler med stewardessehypnotiserende stemmer. Prøv også primeren, men kaster et flot lys af sig uden, at man ender som en glinsende discokugle}

vaskeklud

{MIT BEDSTE TIP er en vaskeklud. Hvis bare flere vidste, hvor meget en helt almindelig bomuldsvaskeklud kan gøre. Den er nemlig en hurtig genvej til en mere glansfuld hud. Brug den til at eksfoliere (dvs. fjerne en lillebitte del af hornlaget, altså de løse celler der sidder allerøverst) huden med under bruseren om morgenen. Hudforbedringen kommer, når de sløve celler bliver fjernet på kontrolleret vis. Altså ikke for skrapt (du skal ikke skrubbe), men heller ikke for ligegyldigt ved bare at ae. Og vigtigst: Ikke en gang om måneden eller to gange om ugen, men dagligt}

Jeg håber, at vi ses igen på Beautyspace, hvor du kan hooke op HER til VIP-pakker, trendupdates og sjove skønhedshistorier & fif. Eller Instagram på @beautyspace. Og ellers ses vi stensikkert i kommentarfeltet her hos Emily.
Kærlig hilsen Anette

 

(Visited 1.691 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

 1. Hej Anette / Emily … Tak for fin læsning- følger også med på Beautyspace :-)

  Den med vaskekluden, den tager jeg til mig med det samme. Har været startet på den flere gange, men så kom jeg fra det igen. Men nu, nu skal den blev en fast rutine hver dag :-)

  Rigtig god weekend til jer begge og god bedring til dig, Emily :-)

  Kh Maiken

 2. Hej Annette,
  Er lidt nysgerrig på Ole Henriksens spisevaner i forhold til det, du nævner- spiser han efter ‘the starch solution’/ plantbased diet? Det er bare så sjældent efterhånden at nogen spiser kartofler- meget forfriskende

 3. Hej Anette!
  Har vaskekluden den samme eksfolierende effekt, hvis man efter at have renset sit ansigt, bruger den til at tørre sit ansigt – med gode cirkulerende bevægelser – eller skal vaskekluden være våd?
  – KH Nadia

 4. @ KB – Tak for dine ord. Jeg tror ikke, hans kostvaner har et specifikt navn. Ved bare, at han undlader kød og kylling og alle mejeriprodukter, og han siger han kan mærke en forskel mht. energi og hud.

  @ Nadia – Så får du samme effekt som med et håndklæde og den er der – bare svag. Jeg synes, den skal være våd og du skal finde det tryk, der passer netop din hud.

  Stor hilsen Anette