Sommer i Danmark & Turist i egen by

strand fanø

På stranden på Fanø.

Jeg forestiller mig, at I er mange – flere end sædvanligt – der skal tilbringe sommeren i Danmark? Det skal vi i alle tilfælde og så med en afstikker til Norge. Og Danmark (og Skandinavien) om sommeren er altså også helt magisk.

Har været hjemme om sommeren med enkelte undtagelser så længe, jeg kan huske. Som barn var det selvsagt, at sommerferien var indenfor landets grænser og skulle vi rejse udenlands foregik det på andre tider af året. Og den tankegang ligger dybt forankret i mig.

Alligevel har jeg ikke så mange guides og tips til Danmark måtte jeg sande (ikke i forhold til resten af verden), da jeg gik blogarkivet igennem, efter en sød læser havde spurgt, om ikke jeg ville lave en opsamling af mine guides til det ganske, danske land.

Men lidt er der. Og så har jeg også en lille guide til København og til at være turist i egen by liggende i gemmerne, så alt det har jeg samlet her. Måske det kan inspirere eller ligefrem bruges.

Jeg håber, I får en pragtfuld sommer. Uanset hvor den skal tilbringes.

Og hvor skal den mon tilbringes? Synes altid det er dejligt at høre, hvad I skal lave også ♥

^^ En mini-guide til København. Vær dog opmærksom på at den (som flere at de andre indlæg her i opsamlingen) har flere år på bagen og ikke er opdateret siden udgivelsen. Meget er stadig relevant, men nogle steder kan være lukket siden guiden er skrevet ^^

^^ Og en lille guide til ‘mit’ hood, Islands Brygge^^

^^ Weekendtur til Esbjerg og Fanø ^^

campingvogn solnedgang

^^ 10 steder at besøge på Samsø ^^

^^ På overraskelsestur med toget (og Emilie) til Fyn med de firbenede. Og til Vejle at ride og være på spa ^^

aarhus kaffe
aarhus aros

^^ Venindetur i Aarhus med shopping og rare spise-/kaffesteder ^^

^^ Weekend-vandretur på Hærvejen (med start i Viborg) ^^

solcreme og bikini

^^ Og sidst men ikke mindst, er der også to små guides til at være turist i egen by og 15 forslag til at holde ferie derhjemme ^^

(Visited 4.010 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Vores bilferie til Piemonte er skiftet ud med en roadtrip i Jylland med tre destinationer: Aarhus, Skagen og Thy, så vil straks (gen)læse din Aarhus guide! Krydser fingre for godt vejr og glæder mig til intensiv familietid <3

    1. Okay, selvom det er surt med Piemonte, så lyder det altså som lidt af et lækkert Jyllands-hattrick! Vi var på nogenlunde samme treenighedstur forrige sommer og det var herligt!!! Håber, I får den bedste sommer <3 Stort knus herfra

  2. Vores hele sommer – og resten af 2020 måske? – bliver i USA. Vi havde to skønne Europarejser planlagt i anledning af både min mors og min svigerfars runde fødselsdage, men de er i sagens natur skrottet. Vi ville så gerne have tilbragt hele sommeren i Danmark som alternativ, men hvis vi rejser hjem, kan vi – som det ser ud nu – ikke komme tilbage til USA. Hvilket jo ikke rigtigt går, når man nu både har hus, hund, kanin og den slags at tage sig af.
    Så vi har planlagt to strandture her i NC, og jeg må forsøge at drukne min hjemve og mine frustrationer og alt mit savn i rosé og moscow mules og – trods alt – sol- og varmegaranti og virkelig smukke strande. Men alligevel. Suk.

    1. Puha forstår godt dit vemod. Og ja, går ikke rigtigt at tage chancen, når man både har firbenede venner og så videre, der ikke bare kan klare sig alene på ubestemt tid. Håber I får den bedste sommer på trods. Lige nu, hvor det regner og blæser på syvende dag, så misunder jeg lidt det med varmegarantien og de smukke strande. Og skåler med dig i rosé <3 Klem Emily