På overraskelsestur til Vejle

Forrige uge var Emilie og jeg igen på togtur mod vest. Og denne gang, var det min tur til at overraske. Jeg var så spændt og nervøs, fordi jeg syntes at hendes overraskelsesdag på Fyn havde været helt formidabel og jeg var sikker på, at jeg ikke kunne toppe den.

Altså ikke fordi det var en konkurrence. Men jeg ville bare så gerne sørge for, at hun blev lige så overrasket og glad som jeg, fordi jeg var så henrykt over den dag, hun havde arrangeret og gerne ville gøre noget lige så fint for hende.

Det blev hun heldigvis. Overrasket og glad altså  ♥

Se bare med i videoen ovenfor.

 

Psssst… Hvis du også vil på (overraskelses)togtur med en veninde, eller vil du se en, du holder af, som bor i den anden ende af landet, så kan du lige nu købe ekstra billige DSB Orange billetter til weekenderne frem til 16. december her.

 

Jeg havde besluttet at vi skulle ud at ride. Fordi vi begge har redet, da vi var yngre og vi snesevis af gange har dagdrømt sammen om at tage på rideferie på Island. Tværs over (eller langs kysten er det vist?) på hesteryg og nyde den vilde og barske natur imens og bade i varme kilder. Masser af luft under vingerne og tid til at nyde, være og ikke mindst tale sammen.

Det var den tur, jeg gerne ville lave i dagsformat og til at nå med tog. Og derfor var vi til at starte med ude at ride på de sødeste islandske heste i et par timer. Det var fuldstændig uvurderligt at være tilbage på hesteryg og gode minder vældede frem. Og vi fik delt alle vores gamle hestepigehistorier alt imens vi kunne nyde godt af (endnu) en strålende efterårsdag i naturen.

 

Da det ikke vrimler med varme kilder i Danmark, besluttede jeg at spa måtte være godt nok og jeg havde længe drømt om at prøve Vejlefjord, og tænkte også at det var et oplagt sted at forkæle Emilies efterhånden helt mørbankede boksekrop med massage. Hun træner hårdt hver eneste dag for tiden og bliver i tillæg slået på, så lidt kærlig pleje faldt på et tørt sted og hun blev meget gladere for den del af overraskelsen, end jeg havde turde håbe på.

 

Jeg ville ikke have Emilie  skulle gætte alting på forhånd, så jeg blev nød til at være snedig, da jeg gav hende pakkelisten. Hun skulle jo have badetøj med, men for at camouflere hvad vi skulle, skrev jeg også “svømmebriller og badehætte, hvis du har” på. Det virkede, og lige indtil jeg efter rideturen afslørede at vi skulle på spa og forkæles, troede stakkels Emilie at vi skulle ud at bade i fjorden (det er ikke heeeelt hendes kop te) eller en tur i svømmehallen, for at springe fra vipper.

Vi nød den dejligste forkælelsestid på Vejlefjord inden vi stak hjem igen med toget. Meget trætte og øre og glade.

Dejligste dag længe og så, så dejligt at hun blev så glad. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg inviterer en veninde på overraskelsestur ♥

 

(Visited 2.328 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar