Polter-perfekt

polter4

Jeg var til sødeste AC‘s polterabend her i weekenden og det var en af de hyggeligste af slagsen, jeg har prøvet. Så fint arrangeret og den vordende brud, var også mere end tilfreds.

Her var hverken salg af kys eller skyggen af en stripper. Til gengæld var det den fineste lille get-away i sommerhus, med bobler, pil-selv-rejer, diverse lege (jeg havde ikke glemt min gymnasiearv og var stadig dygtig til ølstafet), quizzer, dans på terassen, slik i baner, forevigelse af alle deltagere af en dygtig illustrator, s’mores pie, god mad i almindelighed og dejligt selskab. Nå ja, og en hel del hvidvin og sure æble shots. Og så sluttede vi af med en dukkert på stranden og morgenmad i dag inden vi trillede hjem mod København igen.

polter1polter3polter8polter5polter9polter2polter6polter11polter7polter10

(Visited 6.216 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Ja, det var virkelig så fint og anderledes. Og dejligt at have et smukt minde i form af en tegning med hjem fra dagen. De bliver alle sat sammen, så bruden får et ‘gruppebillede’ af os efterfølgende. Klem Emily

 1. Jeg synes de illustrationer ser bekendte ud – var det hende der lavede til din bog? :)

  Hvorom alt er, så lyder det bare helt perfekt! Odense var fyldt med tylklædte, voldsomt beduggede og lettere pinlige kvinder i går, og hvor sjovt de end så ud til at have det, så ved jeg bare, at den slags offentlige udstilling aldrig nogensinde bliver noget for mig. Sådan en weekendtur med sjov, underholdning og hygge lyder derimod helt vidunderlig :D

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Hej Lisbeth,

   Nej, det er ikke den samme, men kan godt se at ‘stregen’ ligner lidt :)

   Og ja, det gælder om at ramme noget, hvor den kommende brud har det dejligt (og sjovt) det må være det vigtigste. Hvad end det så betyder uddeling af kys på gader og stræder eller en hyggelig weekendtur.
   Klem Emily

  1. Den var helt bestemt også både pæn og hyggelig. Kan varmt anbefales at gøre det på den måde :) Knus Emily

 2. Hvor ser det skønt ud og god ide med en lille get away. I forstår da vist at hygge om og med hinanden i vennekredsen.

 3. Det lyder som den bedste og fineste polterabend, og må være noget nær beskrivelsen af lige netop dén type polterabend, jeg selv ønsker en dag (:

  Og illustrationerne er jo fuldstændig fantastiske – sikke et fint minde!

 4. Ser super fint og hyggeligt ud! Og er enig med mange om hvor sød en ide det er med de illustrationer. Hvem har lavet dem? :)

 5. Sikke en god ide med en illustrator. Er det en du kan videregive kontaktinfo på? Jeg er nemlig ved at arrange polterabend for min veninde og en illustrator ville lige være sagen :)

  1. Hej Louise, jeg har ikke en mail eller lignende på hende, men hun hedder Mette Boesgaard :) Jeg ved ikke om det er noget hun gør det i normalt (en af pigerne kender hende), men det er værd at høre ad. Håber I får en fantastisk polter. Kram Emily