Gone Surfing

tumblr_mxeqoge8Dw1qdvgnxo1_1280

Photo via Pinterest

Så er det i dag, at vi drager mod Marokko og en uges surf camp i Taghazout. Glæder mig helt utroligt til ferie, sol, varme og til at prøve kræfter med at surfe. Og dyrke morgenyoga, læse en bog og spise lækker marokkansk mad.

I skal selvfølgelig med i kufferten, men bær over med mig, hvis opdateringerne bliver lidt færre i den kommende uge. Det er aldrig helt til at forudsige, hvor meget tid og muligheder (eller internet for den sags skyld), der er til og for at blogge, når man er afsted.

Vi ses i Marokko :)

english med grey2

Today we’re flying to Morocco and ahead of us is a week at surf camp in Taghazout. I’m looking forward to vacation, sun, warm desert winds and to (try to) learn to surf. And doing morning yoga, read a novel and eat delicious moroccan food.

I’m bringing you guys in my suitcase, but bear with me if I’m not updating as frequently as usual. It’s so hard to predict how much time and opportunities (not to say internet) you have when traveling. But I’ll do my very best.

See you in Morocco :)

 

(Visited 1.481 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hvor lyder det bare fedt.. Det er sindsygt svært, men lige pludselig så har man den bare. Glæd dig :) Jeg er sikker på du nok skal komme op og stå :)