Surfs Up

giselesurf

Fotos: Pinterest og Lapoint.

Om lidt over en uge tager vi på surf camp i Marokko. Og jeg glæder mig helt, helt vildt! Jeg går benhårdt efter at ligne ovenviste Gisele i den magiske Chanel no. 5 film af Baz Lurhman (gør endelig jer selv den tjeneste at se den). Omend i en lidt mere kortbenet udgave ;)

Ej, sandt at sige er jeg altså lidt nervøs, men jeg ser virkelig også frem til (forhåbentlig) at lære at surfe. Og under alle omstændigheder til at have en dejlig ferie med min kæreste.

english med grey2

Next week we’re going on a surf camp in Taghazout in Morocco. And I’m so excited! I hope to look like Gisele in the magical Chanel no. 5 film. In a hobbit version that is ;)

Truth be told I’m a little nervous, but I do look forward to (hopefully) learn to surf. Well and have a nice vacation with my boyfriend.

lapoint1

Jeg storglæder mig til lunere vejr, strandliv og ikke mindst til at opleve Marokko, som jeg aldrig har besøgt før. Forhåbentlig får vi også tid til og mulighed for at købe et lille tæppe eller to og en pude med hjem og spise en masse fantastisk mad.

I må meget gerne tippe mig (nogle af jer har allerede været så flinke til det, tak <3) om gode steder og skægge ting at lave i og omkring Taghazout, hvor vi skal bo eller i Agadir.

Surf-tips og -tricks modtages også med kyshånd!

english2lyse

I look forward to warm desert winds, beach life and to experience Morocco. Hopefully there’ll be time and opportunity to buy a rug or two and to try the Moroccan cuisine.

Any tips for Taghazout and Agadir (well and surfing in general) are very welcome :)

lapoint2

Håber at dette er vores balkon og udsigt…

Vi skal på camp hos Lapoint, der også har inviteret på opholdet (vi står selv for rejsen), lige midt i Taghazout – Marokkos ‘surfhovedstad’.

Lapoint er skandinaviske surf camps i bl.a. Portugal, Costa Rica, Danmark, Marokko og på Bali og Sri Lanka (det må være næste destination ;)). På camps’ne får man undervisning i surf efter niveau, ligesom der er måltider inkluderet, transport, udstyr, yogaundervisning m.m. Alt i alt en god måde at stifte bekendtskab med en ny sport på, uden at skulle bekymre sig om alt for meget selv.

lapoint4

… håber, at jeg kommer op at stå på brættet!

lapoint5

Morgenyoga på stranden.

lapoint3

Åh, ser det ikke rart ud? Nu hvor efterårsrusket for alvor har fået fat herhjemme, bliver det noget så dejligt med lidt sol, sand og eksotisk inspiration.

surfsup1

Drømme-surfboard og hår ;) 

beach

Vi ses på stranden!

(Visited 3.755 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Man kommer overraskende nemt op på boardet. Jeg stod der i allerførste forsøg, ganske vidst i en bølge man dårligt kunne se. Men derfra og så til at få større kontrol over bordet, det er der udfordringen for alvor ligger! Men gør dig klar til at padle løs til dine arme næsten falder af!

  Er i øvrigt møg misundelig. Har aldrig været i Marokko før, så er spændt på at høre om din tur!

  1. Har vist en masse at lære kan jeg godt høre ;) Men ih hvor jeg glæder mig! Dejligt at det har interesse, vil glæde mig til at fortælle mere om den så. Knus Emily

 2. Hej Emily,

  Jeg har surfet i Marokko og været i Taghazout her i maj :-)
  Det er en enormt stille by og der sker generelt ikke rigtig meget andet end surf og yoga. Hvilket er meget rart i sådan afslapnings-øjemed, men lidt kedeligt i forhold til shopping. Jeg var ikke i Agadir, men tror man kan shoppe lidt der. Vi tog direkte til Marrakech og fik styret alt vores shopping i et døgns tid der.
  I forhold til surf er Marokko dog ganske god. Forholdvis små bølger og ingen rev eller lignende man kan slå sig på, så det skal nok gå supergodt. Og du starter på et blødt board, som er rigtig nemt at komme op og stå på, så no worries :-)

  God tur!
  / Trine

  1. Hej Trine, fedt at høre fra en der har været der. Jeg er så klar på afslapning og ro, så det er helt fint, så må puder/tæpper vente til en anden gang, hvis ikke vi tager et smut til Agadir eller Marrakech.

   Dejligt at høre og tak, nu har jeg lidt mere mod på det :) Klem Emily

 3. åhh det ser virkeligt dejligt ud :-) glæder mig til at følge rejsen her på bloggen. Hvis du bliver vild med surf, så synes jeg, at du skal overveje et smut herop til Cold Hawaii (Klitmøller). Her har vi også store bølger til surf og smuk natur til bl.a. mtb, yoga, trailrun mv. bare et tip, hvis du bliver hooked ;-) rigtig god ferie. Kh Katrine

  1. Dejligt at det har interesse Katrine! Så vil jeg med glæde dele og fortælle mere :) Lækkert med tippet om Klitmøller, der må vi vist til uanset hvad, lyder lige som noget for os! Kram Emily

 4. Åh, hvor lyder det bare alt for eksotisk lækkert! Seriøst, sådan en Marokkotur med surf og morgenyoga på stranden lyder helt perfekt. Det koncept må jeg virkelig lige huske, til den dag der en gang kommer til at findes et feriebudget i min verden, haha :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja ikke? Vi glæder os også helt, helt vildt! Av ja, det er lidt hårdt at være studerende hvad det angår, men du kommer ud på den anden side :) Kram Emily

 5. okay min mobil ville ikke lige være med til at kommentere mere.. Det, jeg ville have skrevet var, at jeg lige er kommet hjem fra Taghazout og bare vil afsted igen hurtigst muligt! :)
  Tippet var, hvis I kan overtale jeres instruktør til det og bølgerne er til det, så tag en tur til byen Imsuane. En lille fiskerby, i en slags bugt, hvor bølgerne er lange og derfor kan begyndere også være med.. Der er så fint, alle husene er gule (Kriskras1 instagram for billede) og man kan spise en bogstavelig talt friskfanget (dog grillet..) lækker fisk til frokost! Og køreturen dertil er også flot, igennem det marokkanske landsskab og man kan måske spotte en ged eller to i et argantræ.. :)
  Og så selvfølgelig en hamam eller en massage, hvor der ikke spares på argan-olien.. :) Glæder mig til at følge med og drømme mig lidt tilbage igen! :)

 6. Hej Emily!
  Det er ingen sag at surfe så længe du slipper hæmninger og giver den gas. Det er det bedste i verden og jeg savner utrolig meget at surfe efter jeg er hjemvendt fra Australien og NZ. Jeg håber du får en god tur – og håber du vil dele din oplevelse med Lapoint her på bloggen. Overvejer stærkt at tage afsted med dem :-)
  Go’ weekend og en kram.

  1. Dét vil jeg gøre så ;)
   Dejligt at du vil høre mere, så kan du tro at jeg gerne vil fortælle om det :) Kram

 7. Kan desværre hverken give dig gode råd om surfing eller Marokko men vil ønske dig en rigtig god tur og sige tak for tippet til Chanel nr. 5 videoen… Han var jo næsten lige så lækker i den som i Game of Thrones – det var da ham videoen handlede om ikk? ;P

 8. Jeg har lige taget springet og bestilt en uges surfferie i Sri Lanka til januar! Argh!
  Jeg ved godt, det måske ikke er til et indlæg, men lidt gode råd til en anden førstegangssurfer og nogle “must-packs”?

  Tak for en fantastisk blog og godt du er ved at være ovenpå igen! Det må være frygteligt pludselig at SKULLE tage den med ro, når man er vant til højt tempo og fuldt program :)

  1. Sorry for sent svar!
   Åh hvor spændende!!! Håber du kommer til at synes det er lige så fedt som jeg gjorde :)

   Hmm… solcreme (evt. zinksalve), en bikini der sidder godt til/fast, et par håndklæder (alt afhængig af om der er på hotellet), vandtæt ur, Voltaren og smertestillinde. En bog til når du ikke surfer. Masser af tålmodighed og vilje. Og jo bedre form du er i og jo stærkere arme du har inden jo bedre :) God tur. Klem Emily