Postkort fra Palmeland

agadir3

Postkort fra en lun aften på havnen i Agadir i Marokko i slutningen af oktober sidste år. Med bare ben. Og en palme på hovedet.

Selvom jeg virkelig er fan af ægte vinter, så glæder jeg mig altså også lidt til Palmeland igen (denne gang i form af Bali) om to måneder.

Har I spændende rejseplaner I år?

english-med-grey21

Poscard from a warm night at the marina in Agadir in Morocco late October last year. With bare legs. And a palm tree coming out of my head. 

Even though I’m really enjoying winter at the moment I’m also looking forward to a trip to Palm Tree Land again (this time Bali) in two months.

Do you have any exciting travel plans this year?

agadir2

 

(Visited 1.662 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Den eneste planlagte rejse er Riga til foråret med mine gymnasieveninder. Det skal helt sikkert nok blive spændende! Derudover vil jeg smadder gerne til Asien til sommer. Hvor det bliver, ved jeg ikke helt endnu, og om det bliver til noget, det er aldrig til at vide. Man har heldigvis lov til at drømme :)

 2. Åh hvor kan jeg godt forstå, du glæder dig! Jeg drømmer selv rigtig meget om en tur til Bali, og sagde den anden dag til min kæreste, at nu sparer jeg altså op, så må han selv bestemme om han vil med. Det vil han heldigvis gerne.
  Ting som skiftning af fyr og nye tagrender må dog prioriteres højere, så det bliver nok desværre først næste år, at det måske kan blive en realitet. Så kan jeg til gengæld have noget at glæde mig til, og drømme om, i lang tid og samtidig nyde et hus med ordenlig varme, det er jo heller ikke så tosset ;-)

 3. Jeg glæder mig helt vildt til at indtage Riga til foråret sammen med skønne Janni Christiane og resten af flokken. Den er den mest SU-venlige rejse jeg nogensinde har oplevet, og jeg aner intet om Riga, men en forlænget weekend i et fremmed land, sammen med de piger man holder aller mest af, kan vel næppe gå helt galt! :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Hvor er det skønt med en palme eller to på en kold vinterdag.

  Jeg er desværre ikke den store fan af vinter, så jeg længes (!) efter forår og grønne blade :)

 5. Jeg fik en forlænget-weekend-tur til Island i julegave. Det glæder jeg mig virkelig meget til! Ellers har jeg ikke de store rejseplaner, sidste år var luksus med to store rejser og jeg bliver færdig med mit studie i år, så ved ikke helt, hvad det bringer af muligheder, kommer jo an på om det bliver arbejde eller dagpenge.. :-P

  Fedt med Bali – jeg kan dog huske at du engang pippede lidt om Costa Rica? Dét er altså et land du skal sætte meget højt på din ønskeseddel – jeg var i hvert fald helt vild med det, så frodigt og alsidigt et land, man næsten mister pusten!

 6. Min kæreste sukker faktisk efter en uge i Agadir inden alt for længe. Vi var i Marrakech og Agadir for små 3 år siden, og det var intet mindre end fantastisk, så mon ikke han får mig (og pengepungen, ahem…) overtalt ;-)

 7. Vi har, som fødselsdagsgave, inviteret min mor og far på en tur til London i marts og sørme om min far ikke har inviteret alle os børn og børnebørn på en tur til Lanzarote i april. Det er bare så behageligt at tænke på.

 8. Jeg kan dælme godt forstå, du glæder dig. Der er intet så godt som en rejse til hvilket som helst sted – det er så magisk og lækkert. Og så tilmed Bali. Der vil jeg virkelig også gerne hen.
  Har dog to storbyferier i sigte indenfor den næste måned, så det er okay. Turen går først til Barcelona med en sød veninde og et par uger efter til Lissabon. Jeg glæder mig tosse meget :)

 9. Bali lyder virkelig skøn, Emily! Det er virkelig et af de steder, min kæreste og jeg gerne vil hen på et tidspunkt, når økonomien tillader det. For nu har vi Wien og Italien planlagt ;)

 10. Ih, det ser mægtig fint ud! Jeg har en skiferie til Frankrig (favoritstedet), en kæreste-uge i Italien, en forlænget weekend med søde veninder i Grækenland, en sommerferie i Spanien og slutter året med en tur til Ras al-Khaimah til min 30 års fødselsdag, så jeg går et godt år i møde. :-)

 11. Min kæreste og vores 5, næsten 6måneders baby drager mod Thailand om 15 dage – vi kan næsten ikke vente!! Tre uger i sol og med familietid – det bliver luksus

 12. Uhj jeg kunne altså godt en tur til de varme lande! Er glad for de her vinterdage med fin sne og sol, men jeg fryser sådan jo….

  Jeg skal forhåbentlig til Island med min Mormor til efteråret, og La Santa sport til vinter. Og hvis budgettet tillader det, så en tur til de varme lande til sommer :D

 13. Åh hvor hyggeligt at I også havde lyst til at dele jeres rejseplaner <3 Håber at I får nogle fantastiske oplevelser! KRAM

 14. Jeg lagde ud med en tur til Barcelona i sidste uge. Jeg har været der virkelig mange gange, men jeg er vild med byen og har en rigtig god veninde, der bor dernede. Kriteriet for mine rejseplaner i år er, at jeg skal til steder, hvor jeg ikke har været før. I Europa, hvor jeg endnu ikke har oplevet Lissabon, Paris, London, Wien, Firenze og Reykjavik (til gengæld er jeg stærk på tyske byer, haha), og derudover vil jeg gerne på en længere rejse til Asien, eksempelvis Vietnam og Cambodja. Tror 2016 bliver et fantastisk rejseår :-)