Have a great day

DSC_4711

Min dag er startet så fint med træning for første gang siden hjernerystelsen sidste år. Havde ellers frygtet det lidt, men bekymringerne viste sig at være overflødige og det var kun dejligt at komme i gang igen.

I dag er jeg ude at rende fra det ene til det andet det meste af dagen, men ville lige stikke hovedet ind og ønske jer en rigtig rar dag :)

english2lyse

I had a great start to this day as I went to the gym for the first time since my concussion last year. I was a bit worried but everything turned out fine. No headaches or dizziness. I’m so happy and looking forward to get back in shape and to my regular energy level. 

Today I’m out and about but I just wanted to pop in and with you all a great day :)

DSC_4716

Har I i øvrigt set Marta og Guldsaksen på DR? Jeg er først lige startet i går og glæder mig en lille smule til at komme hjem i aften og snuppe et afsnit til. Det er så herligt :)

DSC_4719

 

(Visited 1.344 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Hej Emily…
  Som trofast læser, tillader jeg mig lige at spørge om noget lidt andet end hvad dit indlæg handler om ;-)

  Du er jo virkelig glad for Frb. C og opvokset der – det samme er jeg, og jeg bor her oven i købet nu :D
  Nu er det sådan at vi kigger på lejlighed på bryggen, sådan noget lidt nyt og smart og praktisk.
  Har du ikke en god insider-viden om Bryggen? og fif til udendørslivet derovre…?
  Vil man mon komme til at savne det gamle Frb., haverne og livet her.
  Vi kender intet til Bryggen, men der virker nu meget skønt!

  Hvis du har lyst til at dele dine for/imod i et svar, ville jeg blive virkelig glad :-)

  De bedste hilsener Louise

  1. Det er så i orden og kun hyggeligt :)

   Jeg var egentlig ret meget imod inden jeg flyttede ind hos min kæreste. Hvilket er lidt skørt for har boet mange år på det ‘rigtige’ Amager og været meget, meget glad for det. Nu er jeg til gengæld blevet omvendt og er så glad for Bryggen.

   Jeg har 5 minutter på cykel til Vesterbro/Kødbyen og 10 minutter til Rådhuspladsen (20 minutter hvis vi går). Og samtidig har jeg Amager Fælled (og heste!) lige i ‘baghaven’. Og så er Fisketorvet (og biograf) også meget tæt på. Måske ikke det mest charmerende sted, men ret praktisk. For ikke at tale om Bryggens mange hyggelige caféer og butikker. Og vandet!

   Det er mega centralt og alligevel tilbagetrukkent. Ja, du kan godt høre at jeg er blevet konverteret godt og grundigt ;)

   For mig har det dog en del at skulle have sagt at jeg bor ret tæt på vandet (og tæt på både Langebro og cykelbroen) og ikke for ’tilbagetrukkent’/ langt ude.

   Klem Emily

  1. Det var SÅ rart, havde været ret bekymret, men det gik så fint, men er godt øm i dag ;) Klem

 2. Haha, du er altid fuld at skøre, æstetiske idéer. Jeg er vild med det! Håber du har haft en skøn dag, også :)

  Hvor er de der super yndige papirklemmer fra? Jeg er efterhånden begyndt at samle på dem i forskellige farver og størrelser, og de der ser ret perfekte ud :D

  // http://www.moonlitmadness.dk