Parisian Pocky

parisian pocky4

ON TODAYS AGENDA: HTB PARISIAN & POCKY

Ok ikke helt, men ville ønske at det var. Bare sådan en chillet onsdag, hvor jeg skulle spise Pocky (som Drømmemanden har været så god at tage med hjem fra Japan) og læse i den nye danske udgave af How to be Parisian. 

english-med-grey21

Okay that’s not really the plan, but I wish it was. Just a nice and easy midweek break, where I’d eat Pocky (that me boyfriend brought home from Japan) and read in the Danish translation of ‘How to be Parisian’.

parisian pocky1

Min kaffeudfordring har nemlig for alvor ramt mig og jeg er (næsten) parat til at skære en finger af for en kop kaffe. OG så har jeg lige opdaget mit første grå hår. Meget morsomt lige i kølvandet på mit alderdomsindlæg i går. Hybris og nemesis og sådan noget… Tsk tsk… Så har lidt ondt af mig selv og tænker at det kan kureres med skøre parisiske tricks og Pocky. For hvad kan i grunden ikke det?

english2lyse

My coffee challenge really hit me today and I’m (almost) ready to commit murder to get my hands of my favorite fluid. And I even discovered my first grey hair. Just after I published this post about looking forward to grow old. Very funny Nemesis… So I feel a little sorry for myself and would love to just snack and read…

parisian pocky 2

Uanset hvad er det sådan mit skrivebord ser ud lige nu og man kan heldigvis godt spise Pocky mens man arbejder. Og holde en lillebitte læse- og bladrepause af og til. Ja ja, der er fordele ved at være sin egen arbejdsgiver ;)

How to be Parisian udkommer i øvrigt på dansk i næste torsdag og forlaget (der også er forlaget bag min egen bog) var så søde at sende mig et eksemplar på forskud. Og I samme anledning har den Den Franske Ambassade inviteret på middag i næste uge. Og ved I hvem der også er til den middag? Caroline de Maigret!

Har allerede tøjkrise…

english2lyse

Even though that scenario isn’t gonna happen this is what my desk looks like at the moment and fortunately one can eat Pocky while working. And have a tiny flip-through-the-book-break once in a while. Yup it has its advantages to be self employed ;)

Next week How to be Parisian is released in Danish and therefore I’m attending a dinner at the French Embassy here in Copenhagen. You know who’ll be there as well? Caroline de Maigret!

Clothing crisis coming up…

parisian pocky3

 

(Visited 1.943 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Argghhh, slutkommentaren!! Fedt for dig Emily :-) Forstår godt tøjkrisen, men er sikker på, at du finder noget godt!

  1. Jaaa er også ellevild! Ja, det skal nok gå fint, ellers må jeg jo finde tips i bogen ;) Knus!

 2. Elsker Pocky’s, dem spiste jeg hele tiden i Kina! Held og lykke med tøjkrisen, der dukker forhåbentlig noget op :-)

 3. Aaaarh, jeg har godt undret mig over, hvorfor den bog pludselig var over alt igen. Kunne ikke forstå det… Havde slet ikke opfattet, at det var den danske udgave, haha!

  Fest på den franske ambassade? Du kommer da til at passe perfekt ind :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja så får den lige en ‘anden ungdom’ ;) Og tak hvor er du bare sød Lisbeth <3 Knus

 4. Jeg har altid gerne ville læse den bog, men det er desværre ikke blevet til noget… endnu ;-) Og WAUW, hvor fedt at du skal møde Caroline de Maigret! Du må bare følge nogle af rådene i bogen – så kan det ikke gå helt galt ;-)

 5. Kære Emily
  Lidt ude af kontekst. Hvor glad er du for din YSL taske? ;) Og bruger du den meget, også selvom du har din mørkegrønne Celine?

  Jeg har selv en sort Celine, men overvejer kraftigt at tilføje YSL tasken til samlingen også, jeg ved bare ikke, om jeg synes, at de minder for meget om hinanden også til det, de nu skal bruges til.

  Hvad er din erfaring :)

  1. Helt ok med ude af kontekst, det er bare hyggeligt :) Jeg er SÅ glad for den. Bruger den faktisk mere end min Céline efterhånden (også fordi den er ved at være lidt slidt, har virkelig brugt den flittigt). Synes også at de supplerer hinanden godt, da YSL’en er lidt større. Håber det svar kunne bruges :) Kram

 6. Åh, ren misundelse over at skulle til den middag.

  Og fedt med den danske udgave, omend… how to put it… lige præcis den bog tror jeg er vanskelig at oversætte.