Strikkekit

strikke2

I var så mange, der spurgte til det strikkekit og garn jeg fik i julegave, så ville lige vise herlighederne frem. Synes det er så gennemført lavet og sådan en sød gaveidé. Også selvom det måske ikke er den billigste måde at gøre det på… De har virkelig mange fine kits og jeg er lidt lun på at strikke et tæppe eller et halstørklæde næste gang. Noget stort, men ikke alt for avanceret :)

english-med-grey21

Many of you asked for details about the knitting kit and yarn I got for Christmas, so here it is. Such a cute kit as well as idea for a present. Even though it might not be the cheapest way to start knitting… But they do have so many nice kits to choose from and I’m a little set on knitting a scarf or a blanket next time. Something big, but not too advanced ;)

strik5

Er næsten færdig med min hue og er helt betaget af at strikke, så hyggeligt og kæmpegodt for sådan en som mig, der har lidt svært ved at slappe af. Man kan nærmest ikke andet, når man strikker. Og fint at der også kommer noget (nogenlunde) pænt og brugbart ud af det.

Skal nok lige vise jer vidunderet, når den er færdig + dele opskriften, hvis nogle af jer er interesserede :)

english2lyse

I’m almost done with my beanie and I must say that I really enjoy knitting. It’s so cozy and such a nice way to relax and unwind. One can hold a smartphone while knitting ;) And there even comes something rather nice and useable out of it.

I’ll show you the wonder when it’s all done + share the recipe, if any of you are interested :)

strikke4

 

(Visited 2.623 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Jeg synes det er ret fedt at du er begyndt at strikke. Jeg er også selv fuldstændig bidt af det. Hvis du har lyst til lidt inspiration kan du følge min ig: @frufinkelstein held og lykke med fremtidige projekter og velkommen til verdens hyggeligste hobby

 2. Jeg fik garn til den her : http://www.pickles.no/fjrgenser
  i rød til jul – min 10. sweater efter jeg startede som dig. Det er jo perfekt afslapning!!
  Jeg er meget farmoragtig, men det er ikke af vejen når jeg får så mange fine billige strikke ud af det :-)
  Kan forresten varmt anbefale dig pickles, det er nemt og sindssygt god kvalitet for ok små penge (billigere for danskere, det er mega win!)

  1. Ja det er så hyggeligt og ja måske lidt farmor, men det må vi tage med ;) Tak for tippet om Pickles! Klem Emily

 3. Hej Emily

  Har du opskriften til huen? Er selv lige blevet helt hooked på at strikke! (fik start sæt i fødselsdagsgave af min svigermor) ;)

  Knus Caroline

  1. Det er også så hyggeligt. Den fulgte med strikkekittet, men det er ‘bare’ glatstrikning og så ribstrik i kanten man efterfølgende bukker op. Og det er bare en firkant man så syer sammen efterfølgende, meget nemt. Håber det gav mening :) Ellers så sig til, så kan jeg lige finde den frem og skrive antal masker/pinde osv. Klem Emily