DIY egne fotografier til væggen

printselv1

I disse digitale tider har vores fotografier lidt en tendens til at strande i telefonen eller computeren. Og det er lidt synd, synes jeg. Nu har jeg godt nok en blog at afsætte en del af dem til, men derfor vil jeg stadig gerne blive bedre til at få printet nogle af mine billeder også. Til scrapbøger og albums eller som her, hvor vi har fået printet et feriebillede fra Marokko lige til at hænge op på væggen.

Det er trykt på skummet baggrund, så det behøver ingen ramme og er samtidig så let, at man kan hænge det op med klæbepuder eller ‘elefantsnot’.

Husk blot at originalbilledet skal være stort (alt afhængig af hvor stort man ønsker det færdige billede selvfølgelig) og i høj opløsning (gerne 300 dpi), så resultatet ikke bliver pixeleret.

Vi fik vores printet her og det kostede ca. 300 kr.

english-med-grey21

We just had this picture from our recent trip to Morocco printed to hang on the wall. It’s printed on a foamy board, so it’s ready to put up and doesn’t need a frame and it’s light enough to hang with sticky tack. Easy peasy! I’d love to print and use more of my pictures for projects as this and even albums and scrapbooks. 

printselv

 

(Visited 3.598 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Kender det alt for godt, med ikke at få billederne fremkaldt, det burde jeg også være bedre til… :)
  Men jeg drømmer om at få lavet en plakat med en masse af mine egne billeder på, mener dem der laver den hedder Framkallaapp :)
  Kh Lena

 2. Det er fuldstændig rigtig.. man glemmer hurtigt de billeder man har taget og så ligger de bare på telefon og computer.. sjældent man lige får kigget på dem igen.. vi har også tidligere printet nogle få ud, dog i mindre størrelse.. har overvejet at gå til en professionel og få printet

 3. Hej søde Emily.

  Et lidt skørt spørgsmål måske, men:

  Kan du bruge samme objektiv til dit kompakt kamera som til dit spejlrefleks? Altså hvis begge kamera eksempelvis er Nikon.

  KH

  1. Hej Thit, nej gevindet er desværre ikke det samme (og tror heller ikke de kan tale sammen i øvrigt), det havde ellers været et hit :)
   Klem Emily

 4. Virkelig fint! Jeg vil så gerne blive bedre til at få fremkaldt billeder. Jeg har masser af billeder af mine forældre fra deres ungdom, og det synes jeg også at mine fremtidige børn skal have af mig :-)

  1. Lige præcis. Og det er lidt skæggere hvis de får det i et album end på en USB ;) Klem fra mig

 5. Hej Emily,
  Fantastisk julegaveidé! (er gået lidt tilbage i arkivet, er ny her på bloggen ;))
  Har du noget mere info specifikt ift. den bestilling du afgav – altså hvad printtypen hedder? Og hedder det bare ‘skummet baggrund’? Og hvilken størrelse fik du det printet i? :-) Så tror jeg nemlig også, at jeg skal et smut forbi Christensen Grafisk…
  Mht. kvaliteten af originalbilledet, tror du så at gode mobilbilleder rækker? Eller et undervandskamera / spejlreflekskamera i den billigere ende?
  Tak for hjælpen!
  KH D

  1. Hej Ditte

   Ja du kan bare sige skummet pap så ved de hvad du mener :) Av kan ikke huske de præcise mål desværre men det er vist noget à la 50×70.

   Det er ikke så meget kamerakvaliteten, men billedstørrelsen og opløsningen, der har noget at skulle have sagt. Billedet skal helst have en opløsning på 300 dpi og også gerne være så stort som muligt :)

   Klem Emily

   1. Tusind tak for svar :-)

    Den hvide kant i top og bund – er det een du selv har lavet, eller lavede de det for dig i butikken?

    KH

 6. Hej Emily :-)

  Jeg er netop landet her på siden efter dit juleindlæg.

  Jeg er meget interesseret i at kunne printe et billede lignende dit, men jeg kan ikke finde siden, når jeg trykker på linket.

  Kan du huske, hvad hjemmesiden hed?

  Vh Simone :-)

   1. Hej piger, ja det er den Ditte linker til :) Dejligt I kan hjælpe hinanden :) Kram E

 7. Det ser super fint ud.

  Linket til det sted, du printede virker ikke længere. Ved du, om de ikke findes, eller om det blot er linket, der ikke fungerer merer?