DIY: Fotobog med Instagram-billeder


I var mange, der syntes vældig godt om denne DIY-fotobog, så tænkte at endnu en idé til at få printet og brugt alle de fotos mange af os tager, ville falde i god jord. Denne mini-fotobog er også en super gaveidé og en hel del nemmere (og billigere) at lave, end den sidste jeg viste, uden sammenligning ellers. Men er vild med, at man kan bruge og ikke mindst give sine Instagram-billeder lidt længere levetid.

Billederne er printet med app’en Polagram og den lille mappe billederne sidder i er fra Urban Outfitters.

ENGLISH REGRAM: A cute and rather quick way to prolong the lifespan of your best Instagram pictures. Great gift idea as well. Photos printed with Polagram and album from Urban Outfitters.

(Visited 2.437 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Uij, den er godt nok også fin og et lidt andet take på de ellers så dyre fotobøger! Denne her er også lidt mere børnevenlig, så måske den bliver til en julegave til min kærestes niece. Det kunne være ret hyggeligt :) Jeg må i hvert fald lige i Urban Outfitters!

 2. Jeg har ledt efter det Ganni tørklæde med Paris som du viste forleden, hvor finder jeg mon det???

 3. Åh, det er også en fin idé. Jeg er ved at lave en fotobog, som den du lavede til din mormor, til min mor i julegave. Det er sådan en god gaveidé. Sidste år fik jeg også lavet nogle af mine instagram-fotos til køleskabsmagneter. Jeg tror også godt, jeg kunne finde på at lave sådan en polariodbog også

 4. Sikke fine billeder. Emily, sælger du din store blondehalskæde på søndag til Shoppers Delight? Hvis du gør, er jeg villig til at give en rigtig god pris for den :)

 5. Super fin idé! ;-D
  Har længe gerne villet printe nogle af mine instagram billeder, men har desværre aldrig fået det gjort.. – Det er vist på tide nu!
  Hvor lang tid tog det, fra du bestilte til du havde billederne? og hvad måtte du af med i fragt? :-)

  1. Jeg har lige fået fremkaldt 75 Instagram billeder gratis hos Pixum, skulle kun betale for leveringen som var 37 kr. Det ser ud til at de stadig har tilbudet, som du finder her: http://www.pixum.dk/instagram De blev bare super fine :-)

   Mvh

   Ditte

 6. Ved du hvad de kalder den fine lille fotobog? Jeg har ledt hele deres hjemmeside igennem med synes ikke jeg kan finde den desværre. Eller den findes måske kun i de fysiske butikker???