Julekort

julekort1

Kald mig bare gammeldags, men jeg synes altså det er noget så hyggeligt med julekort. Altså ægte julekort sendt med brevpost. Ikke at jeg ikke bliver glad for en jule-email, men der er nu noget særligt over at stå med sådan et kort i hånden og at have dem stående fremme. Og noget med lige at have gjort sig en lille smule mere umage.

Jeg har fået lavet dette billede som jeg tog i London til julekort (og snydt mig til en lyserød himmel i Photoshop inden ;)), både i en version til min lille virksomhed med logo og så en uden til familie og venner. Bare en lille idé hvis man vil have ekstra personlige kort.

english-med-grey21

I might be old-fashioned but I love Christmas cards. The real handwritten, snail-mail deal that is. It’s not that an email doesn’t make me happy, but theres something special about getting a real card and put them up on display.  

I’ve had this picture I took in London printed (I photoshopped the sky pink) in a version for my small company with a logo and a plain one for friends and family. Just an idea if you want an extra personal card.

julekort2

 

(Visited 2.060 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Halløj. Det ser bare fint ud. Kan du anbefale et sted til print? Jeg plejede at bestille i stor stil fra en hjemmeside, som desværre er lukket nu! Tak:)

 2. Jeg kan kun erklære mig enig. Jeg brugte hele aftenen i går på at skrive kort til venner og familie :-)

 3. HELT enig, men øv hvor bliver jeg bare skuffet når man så enten ingen får retur eller blot en fælles julehilsen via facebook….
  Så min liste er blevet over halveret siden sidste år :)
  Men i aften går det løs med pen og portvin ved min side :)

 4. Ej hvor er de fine.. plejer også at sende julekort, men synes tit at de er meget dyre og ikke særlig flotte mange af dem man kan købe i butikkerne

 5. Ja det er en meget hyggelig tradition det med at skrive og modtage julekort. Og ja de kan godt være dyre, men indimellem har jeg været heldig at finde dem med stor rabat efter jul – og så køber jeg dem og har dem til næste gang kortene skal skrives:-)

 6. Som Københavnsk trykkeri kan vi også byde ind med print af kort til særlige legligheder,det være sig julen, konfirmationder jo er lige om hjørnet eller måske har du blot lyst til at give Post Nord et lille kunstigt åndedrag ved at have dit personlige kort at sende ved højtiderne – husk frimærker.. :-)
  Vi printer mange kort på vores postkort karton Algro Design. Den er 300 gram og med en glat forside og en mat bagside – som et postkort.
  Du er velkommen til at læse mere på: https://www.jensenprint.dk/produkter/flyers-og-losblade/