V-log Pin Curls

Hermed den lovede video om hvordan man laver krøller med clips. Og så er det vist også nok video lige for nu ;)

Nu skal jeg på barselsbesøg og se min venindes baby, glæder mig helt vildt til at møde lille Martha. Håber I får en dejlig dag og er klar til i morgen.

Another v-log (and that’s it for now!) on how to make pin curls.

(Visited 618 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. Hej Emily,
  Jeg vil bare lige rose dig for dine hår-videoer – rigtig fine og virkelig smukke frisurer! Jeg er først begyndt at læse din blog efter I blog-piger blev forenet – jeg blev simpelthen nysgerrig da jeg så topfanen og klikkede mig ind. Jeg kan rigtig godt li’ din blog fordi den er meget personlig, nede på jorden og virker “ægte”. Du virker helt utrolig sød i krølle-videoen, og jeg vil fortsætte med at følge med :) Rigtig godt nytår!!
  Med venlig hilsen,
  Mette

 2. Det ser fint ud. Jeg får altid lidt ondt af mit hår, når jeg krøller det. Men så længe det ikke får turen hver eneste dag, så går det jo. Sommetider går jeg i seng med halvvådt hår snurret op i små knolde som dine, og næste morgen har de forvandlet sig til fiiine krøller – uden fæl hårtørrer eller krøllejern.
  KH Louise
  http://www.gingerliv.blogspot.com

 3. Hold ferie, hvor er du altså bare smuk, blid og dejlig :)
  Den sidste uges tid har jeg ligget syg, og har derfor ikke haft videre overskud til at lave noget – udover at læse samtlige indlæg på din blog ;) og du virker virkelig som et helt igennem fantastisk menneske.
  Jeg synes lige du fortjente et par komplimenter igen, for den fantastiske blog du giver os læsere. Håber du får en rigtig god nytårsaften! Glæder mig til at følge dig i det nye år.

  Knus Nete

 4. Hej Emily :-)

  Det er rigtig flot. Jeg kunne godt tænke mig at lave det i morgen, men jeg har ikke de der clips. Kan man bruge “de moderne” hårnåle til det, tror du?

  Knus Kathrine

  – Godt nytår!

 5. Hov, glemte at sige at jeg har et nytårstema kørende på min blog, hvor jeg bl.a. har uploadet en video med min ønskefrisure (MAN MEN style) til ballet i morgen. Eneste problem er at mit hår vist desværre (stadigvæk) er alt alt for kort!! ;)

 6. Virkelig en god video, regner med at metoden skal bruges i morgen :D
  Men jeg har lige et par spørgsmål. Hvor lang tid tager det for dig at lave det når du føntørre det? (altså både med opsætning osv.)
  Og som Kathrine også spørger, kan man bruge almindelige hårnåle istedet for clips?

 7. Jeg er vild med dine v-logs :) Du er så sød og forklarende at høre på :) Kan man lave pin curls i tørt hår? Jeg har nemlig naturligt krøl, og nogle gange så glatter halvdelen sig ud :) Og det kunne være en god måde at undgå at mishandle håret med fx krøllejern (wand).. :)

  Godt nytår til dig også :) Glæder mig til at se dit nytårsoutfit!
  /June

 8. Endnu en fin video. Måske man skulle vove sig ud i det i morgen – har prøvet mange (virkelig mange) gange at få mit hår til at krølle på forskellige måder, men gud hvor intet holder i tykt og tungt hår. Prøver din metode. Godt nytår :-)

 9. Nej hvor er det sødt at barnet hedder Martha! :) Elsker fine gamle navne, og har egentlig altid forbundet navnet “Martha” med en gammel dame, men det er jo super fint og sødt faktisk! :)

 10. Hej piger,
  Tusind tak for jeres søde feedback, som altid en fornøjelse! I gør det altså pokkers fedt at blogge og giver mig virkelig lyst til at lave gode indlæg :)

  Det tager nok en lille times tid alt i alt i mit store garn. Og det er vel at mærke hvis jeg tørrer det med hårtørrer. Det tager selvklart længere tid hvis det skal lufttørre, men så kan man jo bruge den tid på andre sager :)

  Mht. at gøre det i tørt hår eller bare i et par totter øverst for lige at fikse hår, der i forvejen er krøllet, så kan det sagtens lade sig gøre. Men man skal altså lige gøre det lidt vådt først eller spraye med lidt vand eller styling spray. Hvis det ikke er vådt tager det ikke form, da der jo ikke rigtig er varme involveret, som ved et krøllejern.

  Om man kan bruge almindelige hårnåle ved jeg ikke, har aldrig forsøgt, men måske det kan lade sig gøre i kortere/finere hår… Er dog lidt bange for at der kommer et ‘knæk’ (og det kommer formentlig til at ‘gå igen’ hele vejen ned) der hvor nålen har siddet, clipsen fordeler trykket mere jævnt, så man undgår et hak, men hvis man kan leve med det, så skulle det vel kunne lade sig gøre :)
  De har de her clips i Matas, mange supermarkeder og hos frisøren, så mon ikke I kan få fat i nogle hvis det er ;)

  Held og lykke søde piger, håber I får flot nytårshår! Og hvis det går lidt galt så sæt det bare op, krøllet hår er super flot sat op :)

  Rebekka – Ja ikke? er også helt vild med det ;)

  Sara – Det er et Rolex jeg har arvet…

  1. Hej Emily.
   Jeg ville lige slutte mig til resten og sige at jeg virkelig også begejstret for dine v-logs. Du virker simpelthen så sympatisk! Lav endelig flere af dem.
   Nu vil jeg forsøge mig med din metode som test før i morgen. Tak.

   Rigtig godt nytår.

   /Feline

 11. Det er altså super fedt at du laver de der video indlæg, så man kan se hvordan det skal gøres, det er hvert fald en stor hjælp for mig :-)
  Tak og godt nytår!!!

 12. Ihh hvor er du altså bare sød! Helt andet positivt indtryk man får af dig, end af så mange andre bloggere :) thumbs up herfra.

 13. Hvor er du sød og smuk! :)

  Lidt irrelevant spørgsmål, men stiller det altså lige alligevel: Hvordan smører du icingen på dine cupcakes? Bruger du et eller andet bestemt redskab?

  Tak for en skøn blog – og godt nytår! :)

  1. Nope, bruger bare en kniv… Men du er ikke den første der spørger, så måske jeg skulle lave en v-log om det en dag ;)

 14. Tusinde TAK fordi det endelige lykkedes at finde en måde at lave krøller på! Det gik godt, dog blev det en anelse mere proptrækker-agtigt end casual som dit :-) Godt nytår

 15. Hej Emily, skal man spørge efter nogle specielle spænder eller kan bare købe ”normale” hårspænder? :)

 16. Smukt! Tak fordi du gider dele denne video med os. Det skal bestemt prøves. Ved du hvor man evt. kan købe disse pins?

 17. Er videoen ikke længere på bloggen?
  Jeg kan kun se to billeder, men jeg mangler lidt hårinspiration :D

  1. Alle videoer forsvandt da jeg flyttede server for nylig :( Skal nok sætte dem ind igen snarest, men indtil da kan du finde dem på min Youtube kanal :) klik på Youtube på videoen i det seneste hårindlæg med fletningen og så på min bruger :)