V-log Chignon Tutorial

Så er der en lille (eller ret lang, ahem) guide til håropsætning à la billederne øverst. Måske en idé til nytårshåret?

Og så skal jeg nok prøve at lave næste video i dagslys og ikke snakke helt så meget :)

A little (or quite long, ahem) v-log tutorial on how to make the up-do on the pics above. It’s only in Danish, sorry. I’m afraid it would be twice as long if I had to do it in english :)

(Visited 615 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Ejjjj hvor er det godt Emily – tusind tak fordi du gider at vise hvordan man gør :) og selvom du siger det er lidt snyd med det falske hår, er det altså en fed håropsætning alligevel.
  Og hvor virker du bare rigtig sød!

  //Christina.

 2. Nice! Jeg er super vild med den her video blog :) super fedt, at du har lavet den, og jeg skal da helt sikkert lige prøve den hår opsætning. Du er også super smuk og virker rigtig sød. Masser af ros her fra :) Kys, kys Pernille

 3. Hej Emily.
  Den frisure må afprøves i morgen, håber jeg kan finde ud af det, det kunne klart være en mulighed nytårsaften!
  Btw super god idé med videoblog, det er sjovt at høre din stemme, når man kun er vand til at ‘læse dig’ :-) du virker rigtig rar!

  -Stine

 4. Hvor er du sød, som du sidder der og snakker. :D – Jeg skal på udsalsshopping i dag og vil da lige gå på udkik efter falsk hår, hehe. :)

 5. Jeg synes det er en super dejlig og personlig video :-)
  Du har da bare en virkelig rar attitude/udstråling – virker så sød!

  /Michelle – som så ikke kan lege så meget med sit hår, fordi jeg har krøller en masse!

 6. Hvor er du charmerende og sød :)
  Og opsætningen ser jo slet ikke så svær ud som jeg troede!
  Glæder mig til den næste video!

 7. Tak hvor er I søde, så tør jeg godt gøre det igen :)

  Klemmen med kunstigt hår er en jeg har købt for mange år siden i et stormagasin i Bruxelles, men kan forestille mig at det er en man kan få mange steder (på nettet, i stormagasiner, evt. Matas og så helt sikkert i nogle af de afro-bikse hvor de sætter kunstigt hår på). Prøv at google fake ponytail clip-on :)

  Klips til krøller/bølger kan man ganske rigtigt købe i Matas, håber at jeg kan nå at lave videoen til i morgen ;)

 8. Måske kan man også finde noget lignende i Glitter? Det er over et år siden jeg har været i en Glitter-butik, men synes jeg kan huske noget om noget falsk hår? :D

 9. Hvor er jeg glad for, at du lavede en guide til den håropsætning. Jeg havde slet ikke tænkt over, at du lød lidt ligesom Amalie i den forrige video, men jeg kan godt høre det lidt ;) Det er jo ikke fordi du lyder dum eller noget, det er bare fordi du plaprer løs om alt muligt.

  Lav endelig flere video-blogs! :)

  /Therese

 10. Hej Emily! Det er bare en rigtig god og sød videoblog, selvom den er lang! Ha. Jeg ville øøøønske, jeg også kunne lave sådan en håropsætning, men mit hår er simpelthen så tyndt, at jeg næsten ikke tror, det ville kunne lade sig gøre… Eller hvad? Måske skulle man alligevel prøve, men hvor kan man købe sådan noget kunstigt hår henne? Tak for en god blog! Det er virkelig en fornøjelse at læse, og du virker simpelthen så behagelig og nede på jorden.
  Katrine

 11. Super charmerende guide og fake hår er bare the shit – Jessica Simpson laver en ret fin udgave, der ikke er ret dyr som jeg bruger flittigt! :) Og super lækker shirt, du har på :)

 12. Sikke en fin video Emily, hvor er du sød!
  Gid jeg havde sådan noget smukt hår, jeg har lyse krøller, så tror desværre ikke jeg kan lave denne fine frisure!

 13. Super! Fedt at I er gode mht tips angående hvor man kan købe hår :)

  Til jer der spørger angående hår, så kig lige kommentarerne igennem. Både mine svar og de andres ;)

 14. Du har lige reddet mit nytårshår! Tak for en super video – og gud hvor virker du bare sød! :)

 15. Hej Emily!
  Tusind tak for denne skønne v-log, jeg havde frisuren i går til nytårsfest, det var en stor succes. Vildt sjovt, at du lige fandt det der snydehår frem, jeg har haft sådan én liggende i årevis, og mine veninder driller mig med, hvad jeg dog skal bruge den til – nu ved jeg det :D

  Godt nytår,
  Cecilie

 16. “Det bliver bare lidt på… på… (jeg tænker gefül) gefül !!”
  total optur ^_^
  Tak for en super video <3