Ugens udfordring: Nye frisurer

hairinspo

Collage via Passions for Fashion

Velkommen til et nyt, fast indlæg på bloggen: Ugens udfordring. Hver mandag vil jeg præsentere en ny udfordring, som jeg selv vil gå i krig med og I er mere end velkomne til at følge trop. Ja, faktisk håber jeg, at I gør det.

Det skal nok komme til at stikke i alle retninger, men som udgangspunkt bliver det sjovt og hyggeligt og som sidegevinst måske af og til sundt, lærerigt eller noget helt tredje.

Succeskriteriet er at man klarer udfordringen minimum 5 ud af de 7 dage den kører. Ingen grund til at have for skrappe krav. Og så skal jeg nok opsummere, hvordan det er gået for mig selv, når ugen er omme :)

Første udfordring er følgende: En ny frisure hver dag.

Jeg er SÅ slem til altid kun at have håret løst eller i en knold ovenpå hovedet og jeg vil gerne blive bedre til også at have det i andre frisurer. Det behøver ikke at være avanceret eller tidskrævende, bare det er noget (lidt) nyt hver dag.

Vil I lege med?

english-med-grey21

Welcome to a new series: ‘The Weekly Challenge’. Each monday I’ll present a fun challenge and by the end of it I’ll tell about the pros and cons. This week I’ll challenge myself (and any of you who cares to join me) to wear a different hair style each day for at least 5 out of 7 days.

I tend to wear my hair the same way day after day, so I look forward to try out some different styles.

Let the braiding and top-knotting begin!

 

(Visited 4.251 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Super god ide!

  Jeg plejer at køre hestehale eller #barselsknold men i dag har jeg faktisk en fletning. Godt fra start ;) Og på fredag skal jeg klippes kort(ere), så der kommer også til at ske en masse på frisurefronten.

 2. Godt påfund :-) og hvis det ikke lige var fordi mit vækkeur ringer kl. 05.10, så ville jeg gerne være med … men det bliver nok en weekend-fornøjelse for mig ;-) Jeg vil kigge med og blive inspireret, for jeg er også slem til at have mit lange håret på samme måde hver dag (snoet bag på hovedet og sat fast med et spænde). Nærmest kun om aftenen hænger det løst eller samles i en hestehale. Kh Maiken :-)

 3. God ide! Jeg er så frisk – glæder mig til at høre (måske endda få lov at se) hvad du finder på

 4. Jeg er frisk! Har præcis samme udfordring. Er klar på at prøve noget andet end løst eller knold! :)

 5. Jaaah! Jeg er SÅ klar. Har den seneste tid også tænkt, at jeg burde gøre noget mere ud af mit hår ift. opsætning.
  Tror på, at man kun kan blive glad indeni, hvis man gør lidt ekstra ud af sig selv, fordi man så føler sig ekstra lækker

 6. Fed idé..
  Lige det med håret køre for mig i nogle perioder og andre (oftest) hvor det bare bliver en hestehale.. jeg er game!

  Frejjack.blogspot.dk

 7. Sikke en sjov ide!

  Som korthåret går der virkelig også tit bare “blah” i den, for let’s face it: der er bare ikke helt lige så meget at lege med, haha! Men med kreativitet kan man jo opnå med, og stylingprodukter kan føre langt. Mon “ikke sat” tæller? For så er jeg da allerede 1 ud af 1, :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

 8. Jeg ville gerne, men mit hår er bare ikke langt nok til at der kan ske så meget spændende med det :) Desværre.

 9. Sjov udfordring Emily.
  Jeg er lige blevet klippet og skal vende mig til mine lidt kortere lokker.
  Jeg tager selvfølgelig imod udfordringen og starter dagen med løst våd hår. Jeg vil kalde denne hårstil for natural…..

 10. God idé, Emily. Har selv gået og tænkt at jeg gerne ville gøre en ekstra indsats for at sætte mit hår pænt/anderledes. Så jeg er med! :)