Hair Up

knold2

Jeg er godt i gang med ugens udfordring og sådan her så det ud i går. Hvordan går det hos jer?

Må nok indrømme, at jeg var meget fristet til ikke at gøre noget i morges, da jeg vågnede og havde en mere end heldig hårdag. Men jeg hænger i. Og har lavet fransk fletning i nakken og knold i dag. Ikke noget løst hår i denne uge. Semi-løst måske, men ikke bare “sådan noget hår, der hænger fast i den ene ende”, som min salig mormor plejede at omtale vores frisureløse samtid.

english-med-grey21

I’m well into this weeks challenge and this is how my hair looked yesterday. I have to admit I was really tempted not to put it up this morning though as I woke up with a ‘more than good hair day’-situation going on. But a challenge is a challenge and I’m in.

knold4

Det er en fletning, der er rullet op til en knold og hvor der efterfølgende er snoet lidt hår rundt om for at skjule elastikken. Kan godt lide at det er lige dele ordentligt og tilfældigt og som bonus holdt det virkeligt godt. Selv til at blive pakket ind i et halstørklæde.

english2lyse

It’s a braid folded up to a knot and the hair tie is hidden by wrapping a strand of hair around it. I like that it’s one part neat and one part casual. And as a bonus it lasted all day. Even though I had it wrapped in a scarf several times.

knold7

Det er bestemt ikke opsætning på højt niveau, men taget i betragtning af, at det tog max. 2 minutter og at resultatet er en lidt mere struktureret version af en rodet knold, så er jeg godt tilfreds :)

english2lyse

It’s definitely not an extravagant hairstyle, but as it took less than two minutes to do and as it ended up as a more structured version of a messy bun, I’m very pleased with the result :)

knold6

 

(Visited 4.364 times, 10 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Den med diamanten er fra byBiehl, palmen er fra Anni Lu og den lange er fra Louise Kragh :) Klem Emily

 1. Det ser da superfedt ud -selvom det er flot med håret løst, er det altid godt med variation

 2. Mandag: fransk fletning upside-down der endte i en rodet knold
  Tirsdag: fransk flet i hver side rodet sammen i nakken
  Og i dag har pandehåret fået lov at slå sig løs – hører til sjældenhederne, hvilket da også har givet to ” ej… Er du blevet klippet”

 3. Startede dagen ud med fletning hele vejen rundt om hovedet af den lidt messy slags . Er lidt stolt af jeg ikke fortrød, inden jeg gik hjemmefra.
  Har så erfaret at der lige skal fæstes lidt bedre med hårnåle, så nu er det røget til fordel for noget flet i begge sider og en knold i nakken, som er en velkendt variant for mit hår.

  1. Sådan! Men ja, jeg har også gjort mig en erfaring eller to de seneste par dage ift. hårnåle (og huer…). Kram

   Ps. Har du mon modtaget mail ang. Avène. De har ikke hørt fra dig nemlig… Ellers send lige mig en mail emily@emilysalomon.dk

 4. Det er skægt, du vil sætte det op, for jeg synes det er SÅ fint, når du har løst hår!
  og jo efterhånden sådan “vi kender dig” :-)
  Men vi kender jo også allesammen godt det der med, at der skal ske noget nyt, tror jeg.

  Nina

  1. Kun i denne uge ;) Kan for at være helt ærlig også bedst selv lide det løst :) Klem