5 hverdagsfrisurer – Update på ugens udfordring

hairstyle4

Hermed en lille update på hvordan denne uges udfordring gik i min lejr. Det lykkedes mig at sætte håret op i forskellige (ret simple) frisurer 5 ud af 7 dage og således nåede jeg lige akkurat succeskriteriet. Men det var nu også rart med de to ‘pjækkedage’ hvor jeg lod håret hænge, som jeg plejer ;)

Alt i alt var oplevelsen dog positiv og jeg har helt bestemt fået blod på tanden mht. at eksperimentere lidt mere med forskellige frisurer fremover og fået øjnene op for, at det både ser fint ud og er en god (og billig!) måde at lege med udtryk på, uden at skulle en tur til frisøren eller købe en masse nyt tøj. Og at det tilmed kan gøres på ganske få minutter.

Fremover tror jeg, at jeg vil jeg sætte håret op et par gange om ugen. Jeg har især lyst til at lege videre med den omvendte fletning i nakken, som jeg altså synes er ret fin. Men efter at have kigget nærmere på den på billedet, kan jeg se, at jeg godt kunne have flettet meget mere hår ind i den + børstet siderne og trukket lidt i den efterfølgende. Øvelse gør mester :)

Hvordan gik det for de af jer, der hoppede med på udfordringen?

english-med-grey21

The 5 different hair styles I sported the past days due to this weeks challenge. I actually really enjoyed having my hair up and experimenting with different styles and I think I’ll wear it up a couple of times a week from now on. Such an easy, cheap and fun way to change your look without having to commit to anything to drastic. 

hairstyle1knold5hairstyle6hairstyle5hairstyle3

 

(Visited 7.332 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Der er da en masse inspiration til en selv :)

  Er nødt til at spørge, hvor den skønne grå strik på tredje billede er fra??

  1. Godt at høre :)

   Den lyserøde strik er fra Acne. Er også så glad for den, har den på hele tiden :) Knus Emily

  1. Den er super nem, slet ikke så avanceret som den ser ud :) Du fletter en fletning i hver side (lige over ørerne) og binder dem sammen i nakken med to knuder. Dobbeltknuden sætter du fast med hårnåle. God fornøjelse :) Klem Emily

 2. Hej Emily, sjov udfordring i denne uge – nåede op på tre forskellige frisure… vaner er bare så svære at lave om ikk’??
  Men kunne du måske beskrive, hvordan du lavede den lave knold på det tredje billede….
  Glæder mig til at prøve at følge din næste udfordring :-)
  Det er en stor fornøjelse at følge din blog :-)
  Venlige hilsner fra Helle

  1. Sådan og sejt at du fulgte med. 3 er bedre end ingenting ;)
   Prøv at søge på ‘Upside down Braid’ på Youtube. Og så slutte af med en helt almindelig knold :)
   Åh dét er jeg vel nok glad for at læse, mange tak! Klem Emily

  1. Det kunne jeg godt finde på, på et tidspunkt, men i mellemtiden kan jeg anbefale at søge på Youtube, hvor der findes så mange gode tutorials (meget bedre end jeg ville kunne lave) til hvordan man laver fine frisurer :) Knus Emily

 3. Hej. Super fine frisurer. Kunne der komme en step-by-step guide på anden og fjerde nederste (jeg tror, du har talt om den flettede knold, men det kunne være fedt med billeder)?

  1. Det vil jeg i alle tilfælde ikke udelukke, men indtil da kan jeg fortælle at den flettede knold er bare en helt almindelig fletning, der er sat op (jo mere tilfældigt jo bedre) og den anden er to fletninger i siden, der er samlet i nakken i en dobbelt knude og sat fast med hårnåle (meget nemmere end det ser ud!) :) Klem Emily

 4. Hvor er de flotte dine frisurere!
  Jeg kan se flere har spurgt efter guide til den omvendte fletning og knolden. Prøv at søg på youtube “Upside down braid” så er der flere, som viser hvordan den flettes :)
  Den er godt nok ikke helt nem, men øvelse gør vel mester ;)

  Super fin idé med ugeudfordringer Emily, jeg vil glæde mig til at følge med!

  Maja

  1. Takker og god idé med Youtube :)

   Ih det er jeg vel nok glad for at høre, pøj pøj med det! Kram

 5. Sejt gået! :)
  Jeg ville også gerne være meget bedre til at sætte håret op, men er ligesom dig, meget god til bare at lade det hænge. Det kan være jeg skal tage udfordringen op, når jeg starter på studie igen til februar, så har jeg lidt mere tid om morgenen.